امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
سلام دوستان
ترگل جان،نونا جان و یوتاب عزیزم مادر شدنتونو تبریک میگم
ایشالله خدا نگهدار نی نی های خوشگلتون باشه و سلامت و شاد زیر سایه پدر و مادرشون بزرگ بشن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامانا شما خونه رو تو دوران بارداریتون صفر تا صد تمیز کردین؟
  • lili_61، liyane، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم فقط ظرفارو میشورم و ظاهرو تمیز میکنم
منتظرم اسباب کشی کنم واسه اون موقع تمیز کنم یا اگه‌نتونم عید!
اصلا خونم به دلم نمیشینه...همسرم میگه تمیزه که...ولی اون ظاهرو میبینه بنظر من اصلا تمیز نیست
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Sahraa71، Seti69، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان مبارک باشه عزیزم
انشاالله که گل پسرت هم زودتر مرخص میشه خیالت راحت میشه
از لحظه لحظه مادریت لذت ببر که زود میگذره و تا چشم بهم بزاری پسرت مردی شده
من که دلم میخواد یه بار دیگه به نوزادی پسرم برگردم خیلی زود بزرگ میشن ماشاالله
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون به خونه خوش اومدی ایشالا زود زود پسر گلتم میاد پیش خودت
برای شیر نگران نباش فقط پودر شیرافزای گالاتا نمیدونم چی چی رو بگیر بخور حتما من راضیم ازش
آب کله پاچه جیگر عالیه برای شیر، کاچی هم بگو برات بپزن هر روز یه کاسه کوچولو بخور
آب هویجم نه هر روز ولی دو سه روز یبار یه لیوان بخور عشقم
  • 2015، Arezoo1984، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۵، ۰۲:۰۱ عصر)Seti69 نوشته است: مامانا  شما خونه رو تو دوران بارداریتون صفر تا صد تمیز کردین؟

خودم که نه .همسرم و مادرم تمیزکاریا ها رو انجام میدن.قبل عید خونه تکونی اساسی انجام دادن.نزدیکای اومدن نی نی هم که شد دوباره یه تمیزکاری خوب انجام میدیم.فعلا در حد جارو و گردگیری عادی هست.
  • 2015، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم قبلا خیلی عمقی تمیز میکردم همه جا برق میزد ولی الان در حد گردگیری معمولی و یه غذای ساده
جاروبرقی هم که هفته ای یه بار همسرم میکشه در حد ۵ دقیقه بیشتر شبیه بازیه
دیگه زدم به بیخیالی بچه هم بیاد وضع بدتره احتمالا
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب سینت رو هم زیر دوش اب گرم ماساژ بده.البته نمیدونم میتونی بری حموم یا نه
  • 2015، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان یه اتفاقی افتاد که من خیلی نگرانم.
من برای سونوی سینه امروز باید میرفتم. که تو این مرکز ماموگرافی هم انجام میشه که اشعه داره
من موقع ورود ازشون پرسیدم که تو بارداری مشکلی نیست اینجا بمونم و گفتن درها سربیه و هیچ مشکلی نیست. تو سالن انتظار بشین
منم همونجا موندم
اما الان خیلی استرس دارم و حالم بده.
میگم نکنه اشعش اثر بزاره رو بچم
حدودا دو ساعتی هم معطل شدم اونجا?
  • Hami99، lili_61، liyane، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
کژال تو سالن انتظار بودی و نگرانی ؟ بی خیال دختر خوب حتی تو اون اتاقه هم میرفتی که ماموگرافی میشه تا وقتی دستگاه روشن نشه بی خطره
  • (کژال)، 2015، Hami99، lili_61، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان