۱۴۰۰/۸/۱۵، ۰۲:۲۴ عصر
شام دیشب قرمه سبزی مهمان مادر
ناهار امروز ادامه ی قیمه
ناهار امروز ادامه ی قیمه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
امروز غذا چی داری (۱) ++بدون عکس++
|
۱۴۰۰/۸/۱۵، ۰۲:۲۴ عصر
شام دیشب قرمه سبزی مهمان مادر
ناهار امروز ادامه ی قیمه
۱۴۰۰/۸/۱۵، ۰۳:۱۳ عصر
برنج با سیب زمینی و پیاز سرخ کرده :|||
دیگه غذا پیدا نمیکنم بذارم! :|||
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
مرسی ندا جانم ممنونم حتما امتحان میکنم
آلما ![]() ![]() ![]() • Almam، Rose، sims s، youtab،
۱۴۰۰/۸/۱۵، ۰۳:۳۱ عصر
بچه ها اگه برنامه غذایی بنویسید دیگه اصن این مشکل رو ندارید
من جمعه ها واسه کل هفته با توجه به اینکه چه شیفت هستم واینکه آیا میرسیم دوتایی غذا بخوریم یا ته ،برنامه میچینم دیگه سردرگمی نداره ،خیلی خوبه امتحان کنید خوشگلا
۱۴۰۰/۸/۱۵، ۰۳:۵۹ عصر
نسیمه جان من این هفته به مشکل خوردم،همسرم سرش گرمه خرید نکرده، نه مرغ داریم نه گوشت نه ادویه نه هیچی :||||
فقط تخم مرغ و سیب زمینی و پیاز و هویج و برنج داریم ![]()
![]() ![]() • artatam، nona، Rose، Samin، sims s، youtab،
۱۴۰۰/۸/۱۵، ۰۴:۰۲ عصر
هرچی تو یخچال داشتیم ( دمپختک. خوراک و گوشت کوبیده م ش)
![]() • Almam، artatam، nona، Samin، sims s،
۱۴۰۰/۸/۱۵، ۱۱:۳۷ عصر
نهار ناگت مرغ
شام شیر و کیک
۱۴۰۰/۸/۱۵، ۱۱:۴۶ عصر
(۱۴۰۰/۸/۱۵، ۱۰:۴۹ صبح)ندایا جان نوشته است: لیدان جون بادمجون کباب اصلا کاری نداره و بی نهایت خوشمزه میشه مخصوصا اگ در کنار گوجه - سیب زمینی - شامی کباب و... باشه .کلا از بس خوشمزه هست با همه چی عالیه حتی با مرغ - مخصوصا تابستونا با سالاد شیرازی یا ماست خیار ............. وای سر صبح دلم رفت به به چه غذایی ![]() تاپیک بزنم زحمت وارد کردن دستور رو می کشید؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۸/۱۵، ۱۱:۴۸ عصر
(۱۴۰۰/۸/۱۵، ۰۳:۵۹ عصر)Almam نوشته است: نسیمه جان من این هفته به مشکل خوردم،همسرم سرش گرمه خرید نکرده، نه مرغ داریم نه گوشت نه ادویه نه هیچی :|||| عزیزم می تونی از این سایت استفاده کنی: http://chibepazam.ir/ هر ماده ی غذایی داری رو میزنی، بهت پیشنهادای خوبی میده... برای من هم نوشتن برنامه، آماده کردن از شب قبل، خرید منظم و طبق برنامه ی هفتگی از سردرگمی و مهمتر از اون هزینه ی اضافی که مواد غذایی بمونن و خراب بشن، جلوگیری کرده... واقعا هر روز هفته رو براش برنامه بریزید و از شب قبل براش آماده بشید فوق العاده روزتون آزاد میشه و سر موقع هم غذاتون آماده اس ![]()
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • Almam، artatam، Elham67، nona، Samin، sims s، youtab،
۱۴۰۰/۸/۱۶، ۱۲:۵۴ صبح
ممنون رز جان،این سایت عالیه حتما استفاده میکنم
![]()
![]() ![]() • artatam، Elham67، nona، Rose، Samin، sims s، youtab، |