امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ساغر جان این حالت ریسه رفتن ۹۰ درصد طبیعیه پسر منم هنوزم اینجوریه خیلی شدید گریه کنه یهو نفسش میره
دوبار اکو قلب بردم از چند تا مختصص هم سوال کردم کامل چک کردن همه گفتن اوکیه و مشکلی نیست
نگران نباش عزیزم به خودت برس
به دکترت بگو مولتی ویتامیت واست بنویسه
دکتر من قرص رویال ژلی واسم نوشت فکر کنم ، اونو خوردم خیلی آروم شده بودم حالتای گریه و افسردگیم بهتر شد
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
بچه ها ممنون ازتون پستونك تو دهنش بوده بغل خواهرم بوده زور كه زده ممكنه پستونك تو دهنش گير كرده باشه و داشته خفش ميكرده؟
بچه ها همش دارم خودمو ميزنم كه آسيب به مغزش نرسيده باشه

ريسه ميرفت ولي ديشب شديد بود صورتش بنفش شده بود كم كم سفيد شد
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • youtab، دژاوو
پاسخ
ممنون عزيزم الان اوردم دكتر گفت زياد شير دادين نفخش زياده هر يك ساعت و نيم بايد ٦٠ ميل شير بخوره ولي دكتر خودش گفته بود هرچي خواست بهش بدين من نميدونم كدوم درست ميگن

براش ازمايش كلسيوم و قند خون نوشت

ازش خون گرفتن
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • youtab
پاسخ
ووواااییی مامانا دیشب شاهان به سرفه افتاد هر پنج ثانیه سرفه می‌کرد. بی وقفه گریه میکرد از هشت تا یک و نیم جیغ و گریه و سرفه زنگ زدم اورژانس گفت مورد اورژانسیه ماشين فرستاد، گفتند خانم بیمارستان هایی که ما می بریم چندان خوب نیست خودت میتونی ببری یه جای خوب. منم صبر کردم تا 6 بردم مفید.. گفتند بستری شه ولی تخت خالی نداریم 5 نفرن منتظر تختن.
منم دیدم بچه مریض و ابله مرغونی و همه مرضی اونجا هست با رضایت خودم آوردمش. براش دگزا زدن و هر پنج ساعت اسپری سالبوتامول... خلاصه امیرم نیست پوستم داره کنده میشه...

راستی شیرخشک نان ARجدیدا بهش میدم لامصب همش گوله گوله است اصلا حل نمیشه تا دو تا میک میزنه جلو سوراخ سرشیشه شو میگیره... شماها تجربه ای دارید؟
  • youtab
پاسخ
الهی بگردم دنیا براش
نگفت جیه خب؟
ببین a r ها روش درست کردنشون فرق داره ها میدونی!؟
اول باید انگار نصفشو درست کنی هم بزنی بعد بقیشو بریزی
اگه هنینجوری درست میکنی جای تکون دادن شیشه با چنگال تنیز هم بزن بعد درشو بذار و بده بهش
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Donya
پاسخ
ای بابا چرا مریض شد دنیا؟
نذار هر کسی بیاد خونه تون... اذیتش فقط مال شماست... تنها هم باید پیگیری کنی مصیبته... وفتی کسی توی درمان مشکل حضور نداره، حق نظر دادن هم نداره، قطع کن پای هر کی که رعایت نمیکنه رو...

البته کلا بیمارستانا شلوغه، کثافتا معلوم نیست چیکار کردن این بساطمون شده.. من اونروز بردمش روبروی مفید، مرکز کودکان ایران، داشت منفجر میشد مرکزشون... حالا اگه مسیرت اونوری میخوره، اونجا هم یه سر ببرش ولی خب لامصب کلا ترافیکه جای پارکم سخت گیر میاد توی اون محدوده... با اسنپ بری شاید سریعتر باشه، اگه نیاز به بستری باشه اونجا تخت هم دیدن که داشتن... مفید من از قیمتش راصی بودم اما توجه و دقتشون نه... اگه حواسم نبود معده ی بچه م به فنا میرفت... سعی کن پیش دکتری ببری که وقت خوبی بذاره و درست دارو بده...

دنیا ar اگه منظور آنتی ریفلاکسه، یعنی بچه ریفلاکس داره پس بهتره که با تکون تکون دادن حلش نکنی، هوای بیشتری واردش میشه و بچه اذیت میشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Donya، youtab
پاسخ
ساغر منم پسرمو كلينيك رو به روي مفيد ميبرم
پزشكاش واقعا عالين
تشخيصشون درسته
خودشون ميگن بهترين هاي ايران رو جمع كردن
دكتر پسر من دكتر فهيم زاده از ٦ ماهگي بچمو پيشش ميبرم و باورت نميشه به آرامش رسيدم
همين اندازه كه ميدونم تجويز اشتباه نميكنه و مشكل رو دقيق تشخيص ميده خيالم راحته
  • Donya، Rose، youtab
پاسخ
مرسی دخترها از همدردی تون.
من الان معضل حل کردن شیر دارم، نصف پودر و اول بریزم یا نصف آب و اول بریزم؟ واقعا هم بزنم با قاشق یا چنگال؟؟

من با ماشین خودم یک تکه همت و باید دور بزنم و کوچه پس کوچه ها شو بلدم پارک میکنم. البته چون صبح سحر رفتم جاپارک بود، اگر آدم ده و یازده بره جا نیست.
ماشین مم 206 عه کالسکه و کریرو به مصیبت جا میدم و درمیارم امروز آقاپلیسه اومد کمک کرد... چرخ کالسکه گیر کرده بود تو سویی شرتم خخخخ
ولی مفید خیییییلی خیییییلی به شاهان توجه کردند در حدی که من کف کرده بودم نکنه خیلی وضعش خرابه اینطوری مداوم چکش می‌کنند.

با اسنپ کالسکه شو چکار کنم؟ من زورم نمیرسه بچه رو بقل کنم
  • youtab
پاسخ
دنیا جون اول آب رو که دمای مناسب داره داخل شیشه بریز ( مثلاً برای دو پیمانه شیر ۶۰ تا باید بریزی) بعد با یه قاشق (ترجیحاً)سرلاک خوری هم بزن تا قشنگ حل بشه
برای این میگم قاشق سرلاک خوری که نرم باشه و ته شیشه رو خط نیندازه
اینطوری شیر قشنگ حل میشه ولی وقتی فقط شیشه رو تکون میدی نه تنها شیر کامل حل نمیشه بلکه اون حباب هاش باعث کولیک میشه
  • Donya، Rose، youtab
پاسخ
دنیا جون این مدلی که پائولا جون گفت درسته کاملا
فقط ای ار ها رو یه سرچ بکن فکر کنم باید نصف اول درست کنی حل بشه بعد نصف بعدی
بذار بهت میگم

دنیا کاش از دکترش بپرسی که گفته ای ار بدی چون یادمه ای ارا کلا بد حل میشن انگار
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان