ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
سوپ جو
ستی لیته جان وقت کردی از مزه شامیت و روش پختش بگو
ناهار میخواستم درست کنم ترسیدم خراب بشه وقت دوباره غذا درست کردن نداشتم
ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
خوشمزه شد!
اول گوشت چرخکرده رو (حدود ۳۰۰-۴۰۰ گرم) با یک تخممرغ و کمی آرد (بهتره نخودچی باشه) برای سفت شدن مایهش و نمک و فلفل و زرچوبه و پودر پیاز و یک پیاز بزرگ رندهشده و سبزی معطر (ترخون، مرزه، جعفری، شوید، کلا هر چی حال کردم) قاطی کردم. گویا اصلش اینه که سبزیها به اندازهی گوشت باشن ولی من کم زدم. بهش یک قاشق گردوی آسیابشده هم اضافه کردم.
اینا رو ورز دادم و گرد کردم و تو روغن سرخ کردم. هر چی بیشتر سرخ بشه و روغنش بیشتر باشه بهتره.
بعد جداگانه یکی دو تا پیاز رندهشده رو قشنگ سرخ میکنید با نیم پیمانه تقریباَ گردوی آسیابشده و زرچوبه تفت میدین و بعد بهش هر چقدر میخواید رب انار میزنید. بعد آب میریزید و میذارید نیم ساعت جا بیفته روغن پس بده.
آخرش موقع سرو سس رو روی شامیها میریزین و کنار پلو میخورین.
ارسالها: 3,061
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,261 in 2,167 posts
تشکر Given: 5,726
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
7,049
شامی و سیب زمینی با سالاد
مسیر جهان دوره گردیست
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
عدس پلو با گوشت قلقلی و کشمش و پیاز سرخ شده
همراه با سالاد فصل
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
مرغ گریل و سیب زمینی و قارچ گریل با خیار شور خودم ساز سرکه ای