۱۴۰۱/۱۲/۱۲، ۱۲:۰۰ صبح
بهترين زمان ختنه بعد از افتادن بند ناف تا چهل روزگي نهايت تا دوماهگيه
توي سن شاهان بدترين زمانه چون بچه غلت ميزنه و خيلي اذيت ميشه
گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۱/۱۲/۱۲، ۱۲:۰۰ صبح
بهترين زمان ختنه بعد از افتادن بند ناف تا چهل روزگي نهايت تا دوماهگيه
۱۴۰۱/۱۲/۱۲، ۱۲:۲۱ صبح
وای لیانه جان کار پسرت خیلی بامزه هست. هرجایی از خونه باشه مث گشت ارشاد ظاهر میشه ...
واقعا بچه ها چه دنیایی دارن ...
لیانه جون شاهان اینقدر که تو بقله غلت نمیزنه که... داره تنبل میرزا بار میاد. برا عوض کردنم میذارمش از بقل پایین چنان جیییغ میزنه کبود میشه
حالا مامانم نشستن با تکیه دادن و یادش داد بزور... اما هرچی می غلتونیمش نمیغلته... ![]()
۱۴۰۱/۱۲/۱۲، ۰۱:۳۶ صبح
لیانه پسر منم همینطوره
میاد جدامون میکنه البته گریه و جیغ نداره ولی اگر همو بغل کنیم سریع میاد از وسطمون رد میشه از فاصله دور میدوه و با سر میاد وسطمون ![]() یا وقتی داریم با هم صحبت میکنیم هی باهامون حرف میزنه، اجازه نمیده حرفمون تموم بشه میدونی بچه های ما چون همه توجه بهشون بوده الان انحصار طلب شدن، نمیخوان توجه پدر و مادر به فرد دیگه ای باشه.
۱۴۰۱/۱۲/۱۲، ۰۱:۴۴ صبح
احتمالا هميني كه ميگيه ماري جون
تمام توجه رو نسبت به خودش ميخواد
۱۴۰۱/۱۲/۱۲، ۰۱:۴۷ صبح
لیانه جان فکر کنم طبیعی من اغلب بچه هارو دیدم این حس مالکیت نسبت به ماماناشون دارن
۱۴۰۱/۱۲/۱۲، ۰۲:۲۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۲/۱۲، ۰۲:۳۰ صبح، توسط atefehjjjjjjj.)
سلام مهربونا
ی سوال. دارم یکی از دوستام پسر یکساله داره کلا شیرخشکیه دیشب گفت غذا میخوره اما دیگه شیشه قبول نمیکنه موندن چیکار کنن شما راه حلی دارین براش؟ ممنون میشم کمکش کنین الهی دنیاااااا بمیرم براتون الان خوندم چی نوشتی ای بابا خدا زودتر سلامتی بده کاس همسایه بودیم خودم ازتون مراقبت میکردم توام یکم استراحت کنی
دخترم ۱۸ماهه شد
![]()
۱۴۰۱/۱۲/۱۲، ۰۲:۵۰ صبح
دنيا غلتيدن خيلي خيلي مهمه هاااا
بچت توي پنج ماهه تا الان بايد غلت بزنه هر طور شده باهاش تامي تايم كن تا غلت بزنه چون بعد واكسن ٦ ماهگيش زمانيه كه بايد بتونه مستقل بشينه و تمريناي نشستن رو باهاش انجام ميدي
۱۴۰۱/۱۲/۱۲، ۰۲:۵۶ صبح
لیانه پسر من وقتی ما هم بغل میکنیم شروع میکنه به خندیدن بعد میاد خودش میندازه تو بغل باباش یا من که یعنی بوسم گن. نمیدونم چرا بیشتز از اینکه رو من حساس باشه رو باباش حساسه. دوست نداره باباش به من محبت کنه خخخ
|