امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
لیستمون از یه شماره ای به بعد بر اساس هفته ها نیست.انگار یه سری از بچه ها اینجا سر نمیزنن و هفته هاشون به روز نشده.کژال جان و بقیه بچه ها خودتون اسمتون رو بیارید بالاتر .اگر بقیه هم اومدن اسم و هفتشون رو دوباره به روز میکنن.

عاطفه جان هفته های اول من ویار داشتم اصلا تخم مرغ میخوردم حالم دگرگون میشد.ولی همینایی که میگی خوبه .حتما پروتئین بخور.برنج و نون .لبنیات.سبزیجات و میوه ها همه مفید هستن.و بهت پیشنهاد میکنم همین حالا که هفتت پایینه کلاسهای بارداری رو شرکت کنی .حداقل کلاس تغذیه.واقعا مفیده .و اگر قندت هم بالاست و لب مرز پیش مشاور تغذیه برو.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، atefehjjjjjjj، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۶، ۰۹:۴۴ صبح)atefehjjjjjjj نوشته است: من امروز ۸ هفتم تموم شدو از فردا وارد ۹ هفته میشم
میگم صبحانه غیر تخم مرع و پنیر چیا خوبه؟
یا مثلا شام

من خودم هر روز یه چیزی میخورم.البته سه روز در هفته روسعی میکنم تخم مرغ بخورم.بقیه روزا یه روز عدسی یه روز عسل و گردو..یه روز خامه و عسل.ارده و شیره با گردو.شیر بادوم.نون پنیر خیار گوجه با لیموی تازه.گاهی اوقات هم اگه هوس کنم کره مربا اما خیلی کم.
شام هم بیشتر اوقات حتما یه بشقاب سالاد .گاهی خوراک لوبیا گاهی عدسی.گاهی سوپ جو.گاهی هم کوکو سبزی یا سیب زمینی با ماست و خیار.یا خوراک مرغ
من کلا سیستمم جوریه که اگه بیشتر بخورم تا صبح اذیت میشم.
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان کلاس تغذیه شرکت کن حتما
الان ویار داری سعی کن یه سری چیزا که حالتو بهتر میکنه بخوری مثلا امتحان کن خیار و گوجه با لیمو کنار غذات بذار
نان سنگک و نان تست جو بگیر واسه صبحانه هات ، گردو و پنیر و خیار و گوجه
سعی کن خامه و مربا و موز و هندوانه و میوه های شیرین محدود کنی
فیله مرغ و ماهی سالمون واسه ناهارا ، اگه برنج میخوری حتما با حبوبات یا سبزی باشه زیاده روی هم نکن ، کنار وعده های غذاییت حتما سالاد و سبزی بخور
قند و شکر و شیرینی کلا حذف کن
آب خیلی زیاد بخور
انشالله قندت کنترل میشه با یه کم رعایت
البته من خودم همچبن رژیمی دارم قندم کنترل هست ولی متاسفانه ماهی ۳ کیلو دارم چاق میشم دکترمم هرچی آزمایش بوده واسم نوشته مشکلی نبوده ولی الکی دارم وزن میگیرم نمیدونم چیکار کنم
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم
دکتر تغذیه برم ینی؟
این هفته پیش دکتر خودم ک رفتم ازش میپرسم ک ی مشاور تغذیه بهم معرفی کنه
انقدم همه چی گرون شده نمیشه ب تنوع فکر کرد

من همین حالا ورم کردم کلی
وزنم زیاد نشده ۲ کیلو کم کردم اما شکمم ورم داره
من قبل پریودی شکمم ورم میکنه بعدش خوب میشه
این ماه چون پری نشدم ورمش نخوابید معدمم ک اذیت میشه این روزا کلی شکمم بزرگ شده
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من از همون اول تا ماه هفتم اصلا میلی به صبحانه نداشتم
ماست چکیده و پنیر و تخم مرغ رو که اولش به خاطر ویار اصلا نمیتونستم بخورم بعضی روزا فقط یه کم کره مربا میتونستم بخورم.تا اخر ماه۶صبحانه نمیخوردم یعنی نمیتونستم تا چیزی میخوردم گلاب به روتون بالا میاوردم حتی با دمیترون...
الان تازه یک ماهه میتونم صبحونه بخورم ولی بازم پنیر در حد دو روز در هفته.بقیه روزا شیر گرم میکنم میخورم با خرما یا بیسکوییت همین...
فاطمه هستم
Heart
  • atefehjjjjjjj، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
Arezoo1984 .1/هفته 39/دختر
2. liyane/هفته3٩/پسر
3.سروناز/هفته 33/دختر
٤. زهره جون/هفته 32/دختر
٥. روناک/ هفته 31/پسر
٦. Nedaa. هفته ی 28/پسر
٧.201٥.هفته۲۸/ پسر
٨. آذرقیزی.هفته 22/دختر
٩. خانم فسقلی /هفته ٢٥ / دختر
1٠. الهام گلی /هفته 25/دختر
1١. کژال / هفته 26 / پسر
١٢. Sahraa71 /هفته 23/ پسر
١٣. بن سای/هفته 21/پسر
١٤. سحر بانی /هفته ۲۱ / پسر
١٥. شاینینگ دیاموند /هفته 15 /پسر
١٦. roshanak7367/هفته 17/دختر
١٧. لی لی /هفته 15 / دختر
١٨. ستی ۶۹/ هفته ۱۵
١٩. کتایون خانم/ هفته 16 /احتمالا دختر
٢٠. **مینو** / هفته ۱۲
٢١.نوعروس قدیمی /هفته ۱۲
٢٢.atefejjj/ هفته ٧
  • 2015، Arezoo1984، atefehjjjjjjj، liyane، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من هفته قبل رفتم پیش یه دکتر تغذیه بهم گفت کرفس و کنجد و اینا ضرر نداره و حتی باقالی اگه هفته ای یک بار یا ماهی یکی دوبار استفاده بشه! گفت تو سه ماهه دوم باید روزی 2500 کالری بخوری که طبق چیزی که ازم پرسید من روزی 1800 میخورم آخه من سرکار نمیتونم غذا بخورم و تا برسم خونه ناهار بخورم ساعت 4 شده دیگه برای شام فقط میوه یا شیر بعضی وقتام خودمو بکشم سوپ میخورم اصلا میلم نمیبره شما هم اینطوری هستین؟!
گفت باید روزی 10 واحد غلات 9 واحد پروتئین 5 واحد چربی و 3 واحد لبنیات 8 واحد سبزی بخوری من خودمم بکشم نمیتونم اینهمه بخورم فقط میوه و لبنیات رو میتونم بخورم
  • 2015، atefehjjjjjjj، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لی لی جان تو کلاس تغذیه این سهم ها رو به ما کمتر گفتن.مثلا پروتئین یادمه ۳ تا بود.یا میوه و سبزیجات هر کدوم ۴ واحد.بعد مثلا یه سیب میشه یک واحد.یا غلات و کربوهیدرات فکر کنم ۷ تا  ۱۱ سهم بود .۵ تا قاشق برنج میشه یک واحد.یه نون اندازه کف دست یک واحد. این کالری هم که گفته بستگی به bmi بدنت داره.در کل اگر که خیلی لاغر نیستی و کمبود وزن نداشتی در حالت عادی ۳۰۰ کالری بیشتر از قبل باید بخوری.

یوتاب جان و ترگل جان  خوبید ؟احوال گل پسرت خوبه یوتاب ؟شما ترگل جون دخترات خوب هستن؟ خبر جدیدی برامون ندارید ؟
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا سروناز جان واحدهارو همینایی که میگی 5 تا قاشق میشه یه واحد یا یه کف دست نون اما روزی 10 واحد گفته باید استفاده کنی منم بهش گفتم من شنیدم تو دوران بارداری فقط روزی 300 گرم باید بیشتر مصرف کرد اما گفت نه باید تو سه ماه دوم روزی 2500 استفاده کنی! حالا به هر حال من که نمیتونم اینی که گفته رو اجرا کنم ولی تلاشمو میکنم بیشتر پروتئین و کلسیوم بخورم مرسی از راهنماییت گلم
من بی ام آی ام 23 هست گفت میتونی تا 12 کیلو اضافه وزن داشته باشی تو بارداری
  • 2015، atefehjjjjjjj، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها بگید من چکار کنم!!
جمعه عروسی دختر خواهر شوهرمه تو خونه هم گرفتن مثلا با تعداد مهمون کم ولی خب حدود۱۰۰نفر حتما میشن دیگه...
هم نمیشه نرم هم اینکه برم استرس دارم به خاطر کرونا..
مامان م میگه نرو ولی خب من نرم شوهرم و خواهراش که میرن من باز مجبوری یکی دو روز بعد مادرشوهرم دعوتی میگیره اونجا رو باید برم که دوباره میرم بین همه اونایی که تو عروسی بودن...هیچ جوره نمیشه
حالا چکار کنم...
فاطمه هستم
Heart
  • atefehjjjjjjj، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان