۱۴۰۱/۱۲/۱۵، ۱۱:۳۶ عصر
هاها کژال مبارکش باشه. حالا من دنبال سرهمی صورتی پسرونه برا شاهان بودم با لباسای خودم ست بشه... البته من اصلا لباس بی جوراب یا آستین کوتاه تن شاهان نمیکنم همیشه زرهی می پوشه بچم خخخخ
عید 1402
|
۱۴۰۱/۱۲/۱۵، ۱۱:۳۶ عصر
هاها کژال مبارکش باشه. حالا من دنبال سرهمی صورتی پسرونه برا شاهان بودم با لباسای خودم ست بشه... البته من اصلا لباس بی جوراب یا آستین کوتاه تن شاهان نمیکنم همیشه زرهی می پوشه بچم خخخخ
۱۴۰۱/۱۲/۱۵، ۱۱:۵۲ عصر
خیلی خوب بود کژال
دنیا تو رو خدا بچه رو انقدر نپوشون هوا خیلی گرم شده تو رو خدا جوراب نپوشون کلاه نزار تو خونه گناه،داره
۱۴۰۱/۱۲/۱۶، ۱۲:۰۱ صبح
بچه ها من از دیشب اسپیلت روشن میکنم همینجوری در حال گر گرفتنم
الان پیام دنیا رو هم ک خوندم بیشتر گرمم شد من فک کنم بذارم بچه با پوشک بچرخه اگه قراره مث خودم گرمایی باشه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
نسیمه
![]() من پکیج رو خاموش کردم، الان سردم شده، رفتم زیر پتوو ![]() وای فردا هم بارونیه همه ش*____*
۱۴۰۱/۱۲/۱۶، ۰۱:۱۹ صبح
دنیا این رامپره که من گذاشتم دیگه خیلی سبکه برای این فصل.
مخصوصا که ما پکیج رو خاموش کردیم. من الان یه بادی استین کوتاه و شلوار نخی تنش میکنم. به نظرم تو اینستا راحت تر سرهمی صورتی پیدا کنی تا خرید حضوری. البته سورمه ای هم به لباساتون میاد
۱۴۰۱/۱۲/۱۶، ۰۲:۰۹ صبح
لباس خنک چیزی تو مغازه ها هست؟
اینجا زود گرم میشه و منم دلم یه استایل خنک کژوال میخواد که یکم هم تنوع بدم بعد مدتها به خودم. با توجه به قیمتهای عجیب دیگه امکان خطا هم ندارم که چیزی بخرم و بعد پشیمون بشم. شما چی پیشنهاد میدین؟
یا حضرت ام البنین.. پکیج و چرا خاموووش میکنید...
ماهم خیلی شمال شهر نیستیمااا وسطاییم ولی من گوشهام هنوز از زیر لحاف به این سنگینی بیرونه داره با یه نمه سوز سرد نوازش میشه. شاهانم دیگه کلاه سرش بند نمیشه بس که تلاش زیاد شده مامانم اومد جوراب شم درآورد... یادمه خونه بابام گرم بود زیاد بافتنی نمی پوشیدم ولی تو خونه همیشه روسری سرم بود باد به گوشهام نخوره.. بابام این و برام میخوند گفت پیغمبر به اصحاب کبار تن مپوشانید ارز باد بهار آنچه با برگ درختان میکند با تن و جان شما آن میکند. یعنی به پیرها گفته نپوشونید چه برسه به جوونها
۱۴۰۱/۱۲/۱۶، ۰۲:۱۲ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۲/۱۶، ۰۲:۱۵ صبح، توسط نسیمه جااان.)
سودا ،از این ست های لینن بگیر
خیلی خنک ن البته پارسال روی بورس بودن ،احتمالا امسال هم هنوز هستن مانتو رو طرح دار بردار ،شلوار رو ساده ![]() یه همچین چیزایی
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۱۲/۱۶، ۰۲:۲۰ صبح
دنیا پکیج روشن میشه خیلی گرم میشه
من گر میگیرم همه ش یاد نسیمه میفتم باردارم هست تو اهوازم هست -_- |