امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نونا و بنسای جان خدا قوت بهتون. ایشالاه دو سه روز دیگه بیاید بگید وقت نمیکنم غذا بپزم آنقدر این کوچولوها غذا میخو ن Heart

نونا کلم چه کردی ؟ همین طور میبری میذاری رو سینه ؟ منم از دو فرودین شب استارت میزنم. میخوایم بریم سفر اونجا همه خانواده ها هستن همه یاری کنن بچه از شیر گرفته شه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Bonsai، nona، Sufii
پاسخ
شیطون خانم کلمو برگ برگ کن بعد بشور و فریز کن بعد هر برگ رو چند تکه کن بذار داخل سوتینت اصلا عالیه اب رو اتیشه بجز خنکی انزیم داره باعث کاهش درد میشه به توقف ترشح شیر هم کمک میکنه گویا

شیطون خانم بچه اذیت نمیشه اونقدر بنظرم خیلی راحت کنار میان از دختر من چسبیده به سینه و وابسته تر نیست مطمئنا پسرت
مادره که سخت میگذره هم روحی هم جسمی
من روحی بهم نریختم هرچند دیروز با پست بن سای که گفت رفته خونده بچه میگه خدایا میشه یبار دیگه مامانم بهم شیر بده غم عالم اومد سراغم و گریم گرفت ( الانم باز گریم گرفت) ولی غلبه کردم به احساسم واقعا نه ریسکشو میتونم بکنم نه درد سینه رو مجدد میتونم تحمل کنم فقط میخوام خشک شه
این شیر اخرم که مری جون گفت انجام داد من ده دفعه نیت کردم فیلم ضبط کردم هر دفعه پشیمون شدم باز شرایط جور نبود ادامه دادم، دخترم بعدا ببینه میگه جمع کن خودتو این مسخره بازیا چیه Smile
  • Bonsai، mahtakhanoum، Mari90، Nedaaa28، Sufii، youtab
پاسخ
آخی نونا بگردم برای بچه که از بس شیر نبوده گشنش بوده...
ان شالله زود تموم شه برای شما و بنسای...
  • Bonsai، nona، youtab
پاسخ
بنسای پسرت شیر پاستوریزه میخوره؟
پسر من لب به شیر و ماست نمیزنه
پنیر هم تو غذاهاش قایم میکنم تا بخوره
شیرمم قطع کنم هیچ کلسیمی به بدنش نمیرسه
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Bonsai، nona
پاسخ
مرسی بچه ها. بنسای به شیر شب عادت داره یعنی با شیر می‌خوابه به ندرت باباش بتونه بخوابوندش.  معمولا هم ۵-۶ ساعت ی سره می‌خوابه باز شیر باز خواب. اما اصلا در توانم نیست اول شب بگیرم بعد روز. میخوام ی دفعه همه رو بگیرم. تو عید قرار برین سفر خواهرزاده هام همه هستن. نیرو کمکی هست اون موقع میگیرم. چون از بعد عید دیگه هیچ کس ندارم کمکم کنه

بچه ها شیر پاستوریزه چی جوری میدین له بچه ها‌ پسر من متنفره. دوبار تست کردم اصلا نخورد . فقط شیر موز ی فنجون شاید گاهی بخوره. با اینکه شیر خشک هم میخوره اما شیر گاو نمیخوره.

ی سوال دیگه از شیر مادر با شیر خشک ی جا بگیرم؟ بعد اگر بهش شیر ندم بخوابونم چطوری بخوابونم ؟ یعتی بخوابونمش کنارم قصه بگم ؟ زود نیست واسه غصه اینا؟ چون نمیتونم ی ساعت تو خونه راه برم پیش پیش کنم. رو پا هم اصلا عادت نداره باید تو بغل باشه موقع خواب
  • Bonsai، Nedaaa28، nona، youtab
پاسخ
اا بتسای پسر منم شیر کاکائو خیلی دوست داره ی بار ی قاشق بهش دادم انقده خوشحال شد پس منم همین کار میکنم. مرسی که گفتی
  • Bonsai، Nedaaa28، youtab
پاسخ
ندا دختر من که عاشق ماست بود واقعا از بعد واکسن ۱۸ ماهگی تا الان بهش بجز یکبار تو مهمونی لب نزده فقط پنیر خامه ای خدارو‌شکر میخوره اما خب میزان پنیری که میخوره یک بیستم نیاز روزانشم تامین نمیکنه دوغم باز نخورد دیشب اماحان کردم مجدد
شیرم هیچ جوره نمیخوره فقط شیرکاکائو که بن سای جان گفت امتحان نکردم
حالا شیرکاکائوی خاضری امروز میگیرم اگر خورد که خیلیم خوب من بعد خونه درست میکنم ( بچه ها کامائو ضرر نداره ؟ برای بچه کوچیک منظورمه)
اگر اینم نخوره باز یک ماه تلاش میکنم اگر مقاومت کرد دیگه مجبورم از دکترش قرص کلسیم بگیرم چون کمیود کلسیم میگیره

دختر منم با شیر میخوابید گاهی با پدرش با قصه و لالایی
اما این دوشب با آهنگ خالی لالایی باباش راهش میبره میخوابونه ( من بخاطر دردم نمیتونم متاسفانه بغلش کنم) چند باریم طول شب پا میشه که عادت داشت بیاد شیر بخوره الان بهش میگم تموم شده مامان جان دستشو مبگیرم آروم بشه دیشب که خوابش برد اینطوری
پریشب رو پام با لالایی خوابوندمش
  • Bonsai، Nedaaa28، Sufii، Targol، youtab
پاسخ
بجه ها واكسن زديم يكسره پسرم گريه ميكنه غش ميكنه خيلي بي قراره
دكتر انلاين ميگه قطره منتول بريز جاي واكسنش
بچه هاي شما هم همينطوري بودن

دارم ديوونه ميشم
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • nona، Sufii، youtab
پاسخ
الهی ساغر
واکسن دو ماهگیه؟! دختر منم افتضاح بود ببین اصلا نباید بذاری پاشو تکون بده من کلا تو بغلم نگهش داشتم تا خود صبح فردا شبم حتی نخوابیدم پاشو با دستم گرفته بودم
تا پاش تکون میخورد جیغش میرفت هوا
سشوار هم بگیر با فاصله حای واکسنش
درد داره این واکسن خیلی

۲۴ ساعت بگذره تموم میشه دردش
راستی اینقدر درد داشت من سر دو ماهگی استثنائا حتی پی پیشم تو اتاق با اب و لگن و دستمال میشستم اصلا نمیشد زیر اب روشویی گرفت
  • Bonsai، Sufii، youtab
پاسخ
ساغر الهی بگردم، پسر منم بعد دوسه ساعت شروع کرد به اه و ناله و گریه تا خود شب که خوابید...فرداشم یه چندساعت گریه کرد ولی بهتر بود...همون استامینوفن رو هر چهارساعت بده که مسکن هست
  • Bonsai، nona، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان