امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ممنون نونا جان

بچه ها من هميشه به سر پسرم دست ميزدم صاف بود امشب متوجه شدم روي جلوي سرش يه كم تو رفته كه با لمس دست مشخصه

ببرم دكتر؟
مطمئنم به جايي نخورده و مطمئنم قبلا نبود
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab
پاسخ
ساغر جون اگه منظورت همون بالای پیشونی و اوایل موهاشه همه بچه ها دارن
اسمش ملاجه اصلا باید باشه و به مرور کوچیکتر و سفت میشه بعضی ها تا دوسال بعضی ها زودتر
دست نباید بزنی یه ریزه هم نباید فشار بدی اصلا
... 
بچه ها از 2تا همین الانه بیداریم 3تایی 
اولش بی قرار بود بعد اینیکی پاشو خاروند، قبلیا خوب شده بودن و جاش فقط مونده بود دیدم اینورو باز زده
در صورتی که تمام ملافشو پتو و هنه جیو باز شستم و لباسی که اونشب تنش بود
خونه هم جارو و تمیز کردم و اسپری زدم پریروز رفتیم بیرون باز برگشتم جارو زدم، دیروزم که کلا تنیز کرد این خانومه
بعد سیتریزین دادم باز و باز بی قراری کرد انا گیج خوابم بود کولیف دادم حس کردم دل درد داره الان بازووور و بلا و حیغ و داد خوابید تا باز چند دقیقه دیگه بیدار میشه
داریم میمیریم از خواب جفتمون
این چه مصیبتیه اخه
یه کسی ام وجود نداره تخصص خواب داشته باشه
قشنگ خودشم گناه داره ها گیجه خوابه
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Bonsai، elham، Nedaaa28، nona
پاسخ
نونا من جایی میریم میذارمشون رو پیشخون غذا میدم! صندلی پرتابل نگرفتم.
  • Bonsai، nona
پاسخ
نونا و بنسای چه خبر از برنامه قطع شر؟ کوچولوهاتون خوب کنار اومدن؟ غذا خور شدنشون چطوره؟
  • Bonsai، nona، Sufii
پاسخ
منم همین الان میخواستم احوال بنسای و نونا رو بپرسم. دخترا یه اپدیتی بدید...ان شالله که راحت تموم شده
  • Bonsai، nona
پاسخ
یوتاب طفلی
بچه ها دخترم دیروز فقط قیامت کرد روزای قبل و الان فعلا خوبه
تا در خونرو وا میکردیم میومدیم داخل خودشو پخش زمین میکرد برای همین تا ده شب بیرون بودیم حدودا
خواب دیگه دبشب اخرین شب هیدروکسی زین بود این یه چهار شب خوب بود بیدار میشد سینه رو چک میکرد میخوابید با ناله
حالا امشب باید ببینم بی هسدروکسی زین‌چع میکنه
غذاشم فعلا تغییر نکرده اصلا فکر کنم زوده دکتر صادقی هم گفته بود از بعد روز پنجم ششم تغییراتو میبینید کم کم
روزای قبل قطع شیر چون اسیابای عقبشم دراومده بودن در حد اینکه صبحانه ناهار بخوره شامم بگیر نگیر اکی شده بود الانم همونه
صبح نون پنیر گردو به برش ۱.۵ در ۳ خورد نصف خیار، با دو تا خیار شور ( یعنی کلا گیر داده به خانواده خیار)
دیشب شامم بلاخره یه پیاله ماست و دلال تونستم بهش بدم فهمیدم دلال دوست داره

خودم دردم کمتره اما سینم سفت سفت مونده ترگل جان مال تو تا کی اینطور بود؟ بن سای جان مال تو چطور؟

ترگل دخترات سر نشستن پس علیه السلامن دختر منو بذاری رو پیشخون نمیدونی چه میکنه عمرا بشه یه قاشق داد

یعنی از دوشنبه شب تا دیشب نود و پنج درصد مسئولیتای بچه با همسرم بود طفلی با حال مریضش و قرصای خواب اور و ضعف و دو تا ماسک از شستن و غذا دادن و بیرون بردن و سرگرم کردن تو خونه و حموم کردنش دریغ نکرد
من چون درد داشتم و بچه رو بغلم نمیتونستم بکنم فقط غذا ها رو پختم
  • Bonsai، elham، Hamii99، Sufii، Targol، youtab، رخشید
پاسخ
خدا رو شکر بنسای جون، نونا جون ان شالله برای شما و گل دختر هم زودتر بهتر بشه، یه چیزی بخوره اون خوشگل خانم
  • Bonsai، elham، nona
پاسخ
یوناب تو به اون تمیزی مطمئن باش خشره خاصی تو خونت نیست نگران نباش

مرسی سوفی جان
بن سای جان خدارو شکر
  • Bonsai، elham، youtab
پاسخ
فدات بشم نونا جون 
نمیدونم الان باز 2تا پتو ها و روکش تشک و بالشاییی که کنارشه موقع خواب رو با دمای 80 شستم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Bonsai، elham، nona
پاسخ
بنداز تو قابلمه بجوشون Smile
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان