موضوعها: 0
تشکر Received:
640 in 314 posts
تشکر Given: 392
اعتبار:
882
از بالا فشار بدی مشکلی نیست نونا و شیر زیاد نمیشه، نوک سینه ات نباید فشار داده بشه.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona
تشکر Received:
640 in 314 posts
تشکر Given: 392
اعتبار:
882
۱۴۰۱/۱۲/۲۰، ۰۴:۲۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۲/۲۰، ۰۴:۳۳ عصر، توسط maryam_na.)
اگه دست می زنی اذیتی یه چیز گرم بذار بالاش و برو حمومی جایی خود شیر می ریزه بیرون راحت میشی. من چه تو شیردهی و چه برای قطعش این کار رو کردم راحت شدم. من چون به تدریج گرفتم دخترمو انقدر اذیت نشدم. از ۱۴ ماهگی که رفت مهد شیشه اینا نمی گرفت و فقط عصر و شب قبل خواب بهش شیر می دادم و روزهای تعطیل کل روز. بعد تو سر کار می رفتم تو توالت از بالا سینه امو فشار می دادم که خالی بشه تو دستمال. چون هم درد داشتم و هم سینه هام بدجور باد می کرد و یه جوری تابلو می شد بزرگ شده بعد هم عصر و شب به دخترم شیر می دادم تا دو سالگیش. دو سالگیشم همین کاریو مه گفتم کردم طبق توصیه مامام و زیر دوش از بالا یواشی فشار می دادم
کاش زودتر خارج کرده بودی نونا شیرو. فدات من خوبم و سر شلوغ با بچه ها و کارهای خونه. دخترمم سرما می خورد ولی تب یادم نمیاد آخرین بار کی کرده بود طفلکی یه سرمای بدی خورد و یه شب تبش تا ۳۸.۵ حدود ۳۹ هم بالا می رفت و حالا اون خوب شده و من و شوهرم مریض شدیم. پسرمم خوبه ولی شاید اونم سرما خورده باشه علامتی نداره ولی خب مثل همیشه اش نیست. واکسنم زد تب نکرد ولی بعد از ظهر روز اول یه دو ساعت پشت هم هی گریه می کرد هی آروم می شد و هر کاریو که بلد بودیم تاثیر نداشت و بعدش خوابید و خوب شد. به خاطر معلوم بود یه جاییش حالا جای واکسن یا جای دیگه اش درد می کنه. بهش استا داده بودم که تاثیری نداشت و زنگ زدم دکترش یه شیاف همیوپاتیوگفت می تونی بدی و شوهرم رفت گرفتو دیگه آروم شده بود نذاشتم اون شیافو چون داروخونه چی هم گفته بود فقط روزی یه بارو داروی گیاهیم بود که نمی شناختمش.
دختر منم از اولش بدغذا بود و هست. من سخت نگرفتم هیچ وقت چون وزن و قدش خوبه. بعضا پیش میاد دو لقمه صبحانه می خوره و تو مهد هم ناهار و میان وعده اشو نمی خوره تا ۵ عصر اینا که میاد خونه. بعد چیزهای خاص و بی مزه ایم می خوره مثلا ازین پنیرها چیه برای روی چیز برگر اینا اونو میذارم یه سی ثانیه لای نون همبرگری می خوره. پیتزا مارگاریتا، اسپاگتی بدون هر گونه سسی، فلفل دلمه ای و بروکلی خالی، آب آبگوشت یا آب خوراک لوبیا
• Bonsai، nona، youtab
تشکر Received:
5,626 in 1,212 posts
تشکر Given: 1,388
اعتبار:
6,224
میگم بچه ها من دیروز ب دخترم ۱۲ ساعت شیر ندادم ولی هیچ حس جمع شدن شیر نداشتم اصلا
امیدی هست بگیرم از شیر درد نگیره؟!
• Bonsai، nona، youtab
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۱/۱۲/۲۰، ۰۸:۰۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۲/۲۰، ۰۸:۰۳ عصر، توسط nona.)
نه الهام جون من ۱۷ ساعت بعد تو خاب که بودم شروع شد که از درد پا شدم
اتفاقا تا ساعت ۱۲ شب که ۱۴ ساعت گذشته بود شاد بوم که اچه خوب اصلا شیر جمع نشده
مرسی شیطون خانم جان
• Bonsai، Elhamgoli
تشکر Received:
9,547 in 3,761 posts
تشکر Given: 5,949
اعتبار:
16,123
مامانا من آهنگهای سولماز نراقی دوست دارم برای فسقل خان میذارم