امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
عاطفه ۱۸ ماه تمام کافیه دیگه، البته اگه بچه خوش غذا و خوش خواب باشه تا دو سالگی که آپدیت جدید سازمان بهداشته بده خیلیم خوب

الهامجان بسلامتی ایشالا راحت و سبک بگذره
برای من که بدترین و‌ سختترین واکسن بود از بعد واکسن دو ماه غذا رو تعطیل کرد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • atefehjjjjjjj، youtab
پاسخ
لیانه اومدم اینجا بگم 1هفتس ای پسر من باز افتاده رو دور نخوردن و لب نمیزنه به هیچی
شیر روزشم یهو حذف کردم یه بار حدود 2 تا 3 210 تا میخورد
اما تغییری نکرده
میفهممت میگی برای 20 گرم اضافه کردن پسرت اذیتی عزیزم... 
... 
اخ ترگل هواب به شدددددت کم و به شددددت تر سبک
نفس بکشی کنارش بیداره
من خودمم البته همینما،. با صدای نفس خودم بیدار میشم و خوابمم کمه، من 4ساعت یه نیکه بخوابم بسمه
اما واقعا دارم هلاک میشم
دکتر میگه هیچ کاری نمیشه کرد
به چند نفرم گفتما نه یه دکتر
دیگه واقعا کم اوروم
تا صبح 10 بااار بیدار میشه و عه عه میکنه تا با بدبدختی بخوابه دوباره
حالا رو پا میخوابید باز خیلی بهتر بود
الان10 روزیه رو پاهم نمیمونه و خودشو میده بالا با شدت لگد به دل و روده من میزنه 
بغلم کم میمونه خودشو کششش میده اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Bonsai، Nedaaa28، nona، Targol
پاسخ
یوتاب پسر من تازگی به فیله سوخاری با سیب پختهغذا به شدت خیلییی زیادی علاقه نشون میده. اصلا ی طوری میخوره من کف میکنم Big Grin واسه همین هفته ای ۳-۴ شب شامش اینه. مینویسم اگر دوست داری درست کن. 

فیله رو تو پیاز و نمک و فلفل و سیر میذارم طعم دار بشه بعد سوخاری اش میکنم ) همون تخم مرع و آرد سوخاری (. سیب زمینی رو هم با ی کم نمک میپزم بعد چهار قسمت میکنم و آب ظرف خالی میکنم میذارم کامل آب تو سیب زمینی کشیده بشه و بو داده بشه . بعد تو روغن همون فیله ها ی کم تفت میدم سرخ میکنم. روی فیله ها پنیر گودا یا چدار میریزم با سس چدار یا پنیر چدار آب شده میدم پسرم. گاهی هم ی کم سس قرمز روش میزنم. 

حالا بعضی شبها به جای فیله همون سیب زمینی با کباب تابه ای که روش پنیر گذاشتم میدم. گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، فلفل دلمه با هم ورز میدم بعد روش آب و رب میریزم و ی کم پودر غوره میریزم و  میذارم بپزه و بعد روش پنیر میذارم آب بشه.

ببین به ی طرز عجیبی آیت غذا رو دوست داره. ماهیچه شیشه پز که کته رو تو آب ماهیچه بپزی رو هن خیلی دوست داره. اینا رو میخوای ی بار تست کن شاید گل پسرت خورد.

و البته من پسرم فقط با دیدن فیلم های خودش غذا میخوره. یعنی بازی کنی برنامه کودک بذاری اصلا محل نمیده لب باز نمیکنه. اما فیلم هایی که ازش حین بازی گرفتی براس میذارم و غذا میخوره. میدونم بده اما انتخاب بین بد و بدتر. یا نباید هیچی بخوره یا این طوری میخوره 
  • 2015، Bonsai، Nedaaa28، nona، Sufii، Targol، ستی‌لیته
پاسخ
الهام گلی الان اومدم این تاپیک ببینم تو و ندا واکسن های ۱۸ماهگی رو زدین یا نه...که خودت گفتی زدی.
من باید۲۰ میزدم که کلا یادم رفته بود.حالا امروز میخوام زنگ بزنم بهداشت ببینم اگز میزنن بچه ها رو بردارم ببرم بزنیم برگردیم.ندا خب ببر بهداشت بزنه حتما باید ببری پیش دکترش؟اخه من یادمه بهداشت همیشه تاکید میکرد بیشتر از یک هفته تاخیر نیفته واکسن ها.
شیطون خانم جووون والا این غذایی که تو برا گل پسرت درست کردی رو منم عاشقش شدم.حالا یکی دوروز دیگه منم امتحانش میکنم.مرسی سیوش کردم.
الهی یوتابی جونم چقدر اذیت میکنه ارشا...ان شاالله تو سفر خوب باشه و بهت بچسبه سفرتون
فاطمه هستم
Heart
  • Nedaaa28، nona، youtab
پاسخ
فاطمه دیشب گفتم خودم ی کم از فیله رو خودمم بخورم. چیزیش نموند . پدر و پسر همه رو خوردن Big Grin

آهان بچه ها ی ترکیب دیگه که پسرم تازگی خیلی علاقه نشون میده. از این خرما قهوه ای ریزها هست که شیره زیاد داره. من روش ارده بو داده میریزم با پردو آسیاب شده و کنجد. خیلی خوشمزه میشه و پسر من خیلییی دوست داره.
  • 2015، Elhamgoli، liyane، nona، youtab
پاسخ
مرسی بچه ها 
وای خوابم میاداااا 
 خداروشکر تبش خفیف بود و بااستا خوب بود ولی درد داشتو تا صبح هی بیدار می‌شد گریه میکرد میگفت آی آی 
صبح ی قهوه غلیظ خوردم چشام باز شه و اومدم سرکار 
تف تو کار کردن Dodgy
  • 2015، nona، youtab
پاسخ
بچه ها زنگ زدم بهداشت، گفتن جابجاشده،یه حدود ادرسی بهم دادن،حالا نمیدونم اصلا امروز میزنن واکسن رو یا نه.ولی دیگه چاره ای ندارم منتظرم بچه ها بیدارشدن یه چیزی بخورن بریم.
فاطمه هستم
Heart
  • nona، youtab
پاسخ
فاطمه خب میپرسیدی امروز میزنن یا نه 
این همه راه با بچه الکی نری 
واکسن ۱۸ ماهگی اینجا روزای خاصی میزنن چون برا چندتا بچه اس ی روز تو هقته معمولا باز میکنن
  • nona، youtab
پاسخ
برای پشه چه راه حلی دارید؟
پنجره ها بسته است نمیدونم از کجا میان
دوباره به پسرم پشه زده
این دستگاه که قرص داره گرفتم فایده نداره
اصلا برام عجیبه تا امسال یه پشه هم بهش نزده تو این ماه سومین باره
شک کردم نکنه حشره دیگه ای باشه
  • nona، youtab
پاسخ
شیطون خانوم عزیزم مرسی که برام نوشتی
اره پس. منم عاشق انواع نرغ و فیله بود باور کن اما این یک هفته اخیر لب به اینام نزده هرمدلیم بگی درست کردم براش  Heart
... 
فاطمه جونم اینجا هرروز میزنن وامسن 18 رو 
... 
سلین جون ناهم هنین شد دیگه پسرمو 2شب زدن نمیدونم جی بود لعنتی
همه پاش و دستش داغونه 
همه جیو از ملافه و پتو باز شستم جای خوابشم عوض کردم دیگه خبری نشد فعلا
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Celin، nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان