امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
شیطون خانم جان منم هوس کردم Smile ولی همین که فیله سوخاری و مخصوصا خرمای شیره ای میخوره که نوشششش جونش بشه نشون میده بچمون ادا اطواری نیست ما باید چیپس خرما ارائه بدیم از همین چند تیکه های اردی که قبلا یوتاب کفت شاید یه نگاهی بندازه Smile
سوخاری که نگم برات
تو قشنگ بدون استرس با خیال راحت شیرو قطع کن عزیزم مطمئن باش ازینم عالیتر میشه ایشالا

دیشب دخترم با باباش رفته بود سوپر یه پسریه ساله با مامان باباش اونجا بودن به اسم باربد
همسرم مکالماتشو تعریف کرد با دخترم ضعف کردم بهش
بهش گفته … تو هنوز پوشک میشی؟ من دیگه پوشک نمیشم خودم میرم دستشویی اینقدرم دخترمو ماچ و بغل کرده نگم مهربون
یعنی حیگرشو
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، youtab، رخشید
پاسخ
شيطون خانوم حض كردم از چيزايي كه پسرت بهش علاقه نشون داده همه شون عالين
پسر من غذا ميخوره ولي همون تركيباي قبلي رو همون جوري پلوخورشت و .... همچنان سوپ و آش هم دوست داره ولي همچنان كتلت و كوكو دوست نداره
ولي من بايد بذارم دهنش خودش ميتونه بخوره ولي ميگه تو بهم بده
يوتاب بچه هايي كه عاشق شيرن سخت تر به غذا علاقه نشون ميدن
  • youtab
پاسخ
عاطفه جان من نمیدونم شیر مادر به چه عواملی بستگی داره. دکترش گفته تا دو سالگی شیر مادر بخوره دیگه خواهرمم گفت طبق برنامه دکترش پیش میره.
البته پسرخواهرم درشته.شاید به خاطر همین دکترش قطع نکرده.
  • youtab
پاسخ
نونا چه پز پوشک نشدن میداده Big Grin الهییی  Heart

آره بعضی مواقع بدغذا میشه اما در کل خوبه.  معمولا خدایی نگرده مریض بشه یا دندون دربیاره. ااااما صبح ها که من سر کارم تا عصر از دست مامانم خیلی ناچیز غذا میخوره.  باید خودم بهش غذا بدم. ابنش بده.  کلا صبح تا عصر بیشتر روزه است تا من بیام ی فصل شیر بخوره بعد غذاهاش بخوره. واسه همین میخوام زودتر از شیر بگیرم که دیگه بدونه منم بیام شیر نیست غذا بخوره ایشالاه .

قربونت لیانه جان. به مامانش رفته منم غذاهای این سبکی خیلی دوست دارم. حالا پسر من قبلا عاشق عدسی و اش رشته بود الان بهش بدی تو روت نگاه میکنه تف میکنه تو صورتت خخ
غذا هم نمیتونه خودش بخوره من دهنش میدارم. قاشق برعکس دست میگیره نصف غذا میریزه آخر نمی‌فهمم سیر شد یا نه
  • nona، youtab
پاسخ
شیطون خانم اشکال نداره که خب به دست خودت عادت کرده
بخوره میخواد از دست هرکی باشه
کاملا نرماله بچه موقع دندون و واکسن و مریضی یه مدت بی اشتها میشه
اره ضعف کردم برای شیرینیش پز پوشکشو به دخترم داد

سلین جان کرم ضد کزش بزن
بس که بچمون شیرینه پشه میزنه Smile
  • Celin، youtab
پاسخ
نونا یه فسقلی پیدا کن بهش پز بده من این غذا رو میخورم اون غذارو میخورم بلکه از خر شیطون بیاد پایین Big Grin
  • nona، youtab
پاسخ
راستی ببخشید اون دستگاههایی که توش قرص میذاری برای بچه اصلا خوب نیست
ازین فلزیا که پشه بهش میچسبه کبابش میکنه بگیر

(۱۴۰۱/۱۲/۲۴، ۰۱:۱۲ عصر)رخشید نوشته است: نونا یه فسقلی پیدا کن بهش پز بده من این غذا رو میخورم اون غذارو میخورم بلکه از خر شیطون بیاد پایین  Big Grin
رخشید اون فسقلی دایم باید خونمون باشه یا هر روز ببیندش 
واقعا فروردین اردیبهشت میذارمش مهد 
تصمیم قطعی گرفتم
  • Celin، mahtakhanoum، youtab، رخشید
پاسخ
نونا دخترت گفته؟
یا پسره؟ البته پسره رو نوشتی یه سالشه شایدم سه سالشه چون س و ی کنار همه Big Grin
  • nona، youtab
پاسخ
نونا مصممی برای مهد Smile
چند ماهه میشه ؟
واقعا منم موافق مهد هستم برن یکم انرژیششون هم تخلیه بشه پدر و مادر یکم نفس بکشن Blush
  • nona، youtab
پاسخ
مرسی نونا جان که گفتی نمیدونستم ضرر داره
کاری هم نکرد دیشب گذاشتم باز با ۳ تا جای پشه مواجه شدم
  • nona، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان