۱۴۰۱/۱۲/۲۴، ۰۶:۴۱ عصر
نونا من غش و ضعف كردم براش
از عروسك هم خوشگلتره
ووااااي خدا چي زاييدي نونا
قوربون خودشو لباساش
از عروسك هم خوشگلتره
ووااااي خدا چي زاييدي نونا
قوربون خودشو لباساش
گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۱/۱۲/۲۴، ۰۶:۴۱ عصر
نونا من غش و ضعف كردم براش
از عروسك هم خوشگلتره ووااااي خدا چي زاييدي نونا قوربون خودشو لباساش
۱۴۰۱/۱۲/۲۴، ۰۶:۴۵ عصر
الهام یوتاب و لیانه عزیزم مرسی دخترا جسماتون زیبا میبیه خدا خودتون و قند عسلاتونو نگه داره
لیانه باباش رو مجدد زاییدم ![]()
۱۴۰۱/۱۲/۲۴، ۰۶:۴۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۲/۲۴، ۰۶:۵۱ عصر، توسط نسیمه جااان.)
نووونا اگه جات بودم ،اینقد بچه هام خوشگل میشدن ،سالی ۲ تا میآوردم
به زیباسازی شهر کمک کنم خدااایی دست ننه ش درد نکنه ،چی زاییده ،مناسب همین زمان و مکانه استفاده ش لباس ها هم ،همه شون کیووووت و جذاب آخ آخ اون گیلاسی اخی صنوبر ،سمندون هم لباس خوشگل تنش کن ما قول میدیم قربون صدقه ش بریم تو فقط بزااااا ![]() لیانه من پسر تو رو هم خیییلی دوس دارم ،چشم بد ازش دور خدا نگه داره برات خدااایا یعنی پسر من چه شکلیه ؟؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۱۲/۲۴، ۰۶:۵۶ عصر
نسیمه در اغلب موارد پسرها شبیه مامان میشن
![]() پسر لیانه که کپ خودشه گوله نمکه
نسیمه جون قربونت
متاسفانه خبط کردم دیر زاییدم برای همین میخوام این خبط رو صنوبر نکنه دو تا دوتا بزاد برامون ![]() جشماتم قشنگ میبینن اره پسر ایانه جان کپی خودشه ماشالا پسر یوتاب ولی ترکیبیه بنظرم گل پسرای بقیه هم چون چهره مامان باباشونو ندیدم نظری ندارم
۱۴۰۱/۱۲/۲۴، ۰۷:۱۲ عصر
مرسي نسيمه جون قوربون چشمات
ممنونم نونا جون
۱۴۰۱/۱۲/۲۴، ۰۷:۱۷ عصر
وای نونا این چه عکساییه میذاری
![]() خدا حفظش کنه ![]() مادمازل بزرگ بشه مو رنگ کردن به کارش نمیاد
سلین قربونت برم
(۱۴۰۱/۱۲/۲۴، ۰۶:۰۵ عصر)Seti69 نوشته است: ماشالا به دخترت نونا جان ستی انتی بیوتیک وارد شیر میشه دخترم میدونی که به دکترت گفتی شیر میدی؟ صمنا پی پی دو سه بار اندازه بند انگشت ایراد نداره اما خواست به قرصایی که میخوری باشه فقط استامینوفن ساده وارد شیر نمیشه تا جایی که میدونم از دسته مسکنا انتی بیوتیکا که همه وارد میشن
۱۴۰۱/۱۲/۲۴، ۰۸:۰۲ عصر
وای نونا من قربون این دختر و لباساش و موهای طلاییش برم همه چی تمومه عروس قشنگم..
ترگل مردم برا دخترات که اینقدر بامزن به گل سر اونیکی هم کار دارن! |