امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
سلامی دوباره
یوتاب جان برات خیلی خوشحالم انشالله روزای خیلی خوبی رو با خوشگلت بگذرونی
ی سوال داشتم
من دفعه قبل ک رفتم پیش دکتر خودش ی دستگاه سونوگرافی کوچیک داشت تو اتاقش و ساک بارداری و سن بارداریو بهم گفت با سونو
حالا برای قلب میخوام برم ینی با همون سونو میخواد قلب و صداشو ببینه؟
اگ اره ک من دوس داشتم همراه شوهرم برم ولی اون همراه نمیزاره و اینکه اصلا صداشو برام بلند میکنه منم بشنوم؟ و اینکه اون عکس ک همه دارن از سونوگرافی از بچشون مال کدوم مرحلس؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۵، ۰۹:۳۷ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: سلام عزیزای دلم
سعی میکنم ازین ببعد بیشتر بیام اینجا
ممنون از کسایی ک بهم تبریک گفتن
یوتاب جان تبریک میگم خداروشکر ک سالمین جفتتون

من همین هفته دکتر قلب میرم و جواب ازمایشامو میبرم ب دکترم بدم برای پروندم
ی چیزی ذهنمو مشغول کرده من قند خونم ۹۳ بود
الان فقط بستنی و شیرینی میتونم بخورم هیچ غذایی نمیتونم حتی شیر
تو ازمایش ادرارم hb1و hb2بود نمیدونم چیه نوشته بود دیابتیک
ینی من قند دارم؟؟؟

(۱۴۰۰/۴/۷، ۰۸:۲۵ صبح)liyane نوشته است: يوتاب جان الهي صدهزار مرتبه شكر كه حال قندعسلت به ثبات رسيد
الهي كه هميشه خوش خبر باشي
نگران شير نباش كه يكي دو روز ديگه راه ميوفته

منم حس ميكنم حالم داره تغيير ميكنه ، انگار كه بدنم داره براي زايمان اماده ميشه ، به سمت دهانه رحمم احساس فشار ميكنم شكمم در طول روز چندبار منقبض ميشه جوري كه ضربان قلبم بالا ميره
نميدونم به ١٤ تير ميرسم يا نه
لیانه جون تاریخ سزارین برات ۱۴ تیر زده؟؟؟یعنی چند هفته و چند روز؟یا طبیعی میخوای؟؟؟
  • Hami99، lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همتون مهربونا
نرسی نونا جون از راهنماییت عزیزم
مرسی از همتون که به فکرمین
من الان از ان ای سی یو اومدم بیرون منتظرم خلوت شه برم شیر براش بدوشم
پسرمو بغلش کردم حدود نیم سساعت برای اولین بار
الان روی ابرام
دکترش هم از روند بهبودیش خیلی خداروشکر راضی بود
واقعا مرسی که هستین بچه ها
دوستون دارم
  • 2015، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، زهره جون، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۷، ۰۱:۳۱ عصر)youtab نوشته است: سلام به همتون مهربونا
نرسی نونا جون از راهنماییت عزیزم
مرسی از همتون که به فکرمین
من الان از ان ای سی یو اومدم بیرون منتظرم خلوت شه برم شیر براش بدوشم
پسرمو بغلش کردم حدود نیم سساعت برای اولین بار
الان روی ابرام
دکترش هم از روند بهبودیش خیلی خداروشکر راضی بود
واقعا مرسی که هستین بچه ها
دوستون دارم
الهي چه حس قشنگی ایشالا شما و پدرش شاهد خوشبختیش باشین
  • atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شکرخدا یوتاب جان، همه‌ چی درست میشه، توکل به خدا
حال خودت خوبه، بخیه هات ، درد نداری؟
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۷، ۰۱:۲۸ عصر)Seti69 نوشته است: بچه‌ها من از الان استرس زایمان دارم ، مخصوصا اینجا میبینم ترگل و یوتاب زود زایمان کردن و بچشون تحت مراقبته بدتر میشم ، انگار قلبم تندتر میرنه به زایمان فکر میکنم، نمیدونم قراره چی بشه، مخصوصا که دکترم گفت برای سزارین باید دلیل داشته باشی نمیشه همینجوری
اگه واقعا سزارین میخوای دکترت عوض کن....من انقدر گشتم دکتری باشه که با میل خودم سزارین کنه حالا ممکنه اصلا به هزار دلیل سزارین شم ولی اگه یوقت رسید به ۴۰ هفته و بچه نیومد یوقت منو نبرن برا طبیعی!
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام دوباره
ی سوال دارم
من اوندفعه ک رفتم دکتر تو مطبشون ی دستگاه کوچیک سونو داشتن ک ین بارداریو باهاش گفتن
الان برای شنیدن صدای قلب هم با همون دستگاه کار میکنه دکتر؟ اگ اره ک ینی میشه همسرمم ببرم ؟ صداشو زیاد میکنه بشنویم؟ میزاره ضبط کنم ؟
و اینکه اون عکسایی ک از سونو دارن خیلیا رو من گی میتونم داشته باشم؟
  • mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نیم ساعته نشستم تا پرستارها رگ دخترمو بگیرن و نمیتونن و صدای گریه اش تو کل سالن میپیچه.. بچه ها حالم خیلی بده.....
  • 2015، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۷، ۰۱:۳۱ عصر)Roshanak7367 نوشته است: [quote pid="1297" dateline="1624848914"]
يوتاب جان الهي صدهزار مرتبه شكر كه حال قندعسلت به ثبات رسيد
الهي كه هميشه خوش خبر باشي
نگران شير نباش كه يكي دو روز ديگه راه ميوفته

منم حس ميكنم حالم داره تغيير ميكنه ، انگار كه بدنم داره براي زايمان اماده ميشه ، به سمت دهانه رحمم احساس فشار ميكنم شكمم در طول روز چندبار منقبض ميشه جوري كه ضربان قلبم بالا ميره
نميدونم به ١٤ تير ميرسم يا نه
لیانه جون تاریخ سزارین برات ۱۴ تیر زده؟؟؟یعنی چند هفته و چند روز؟یا طبیعی میخوای؟؟؟
[/quote]
انتخابم سزارين هست
١٤ تير ميشه ٣٩ هفته و ٣ روز
  • lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۷، ۰۱:۵۳ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: سلام دوباره
ی سوال دارم
من اوندفعه ک رفتم دکتر تو مطبشون ی دستگاه کوچیک سونو داشتن ک ین بارداریو باهاش گفتن
الان برای شنیدن صدای قلب هم با همون دستگاه کار میکنه دکتر؟ اگ اره ک ینی میشه همسرمم ببرم ؟ صداشو زیاد میکنه بشنویم؟ میزاره ضبط کنم ؟
و اینکه اون عکسایی ک از سونو دارن خیلیا رو من گی میتونم داشته باشم؟

سلام عزیزم

تا جایی که من می دونم، سونو توی مطب زنان قانونی نیست... چون رشته شون نیست و احتمال خطا زیاده... این مدنظرت باشه حتما که چجور دکتری انتخاب می کنی...

صدا هم با سونو میشه شنید هم یه دستگاه پرتابل دارن که خیلی بیشتر استفاده میشه و راحت صدای قلب بچه رو باهاش هر سری چک خواهند کرد. 
به نظر من باید اجازه بدن که پدر هم بیاد چون بخشی از پروسه اس... همسرت باید باشه که کم کم حس های پدرانه ش شکفته بشن Wink

من از 6 هفته عکس دارم ولی هیچی معلوم نیست... اما ان تی و آنومالی بچه کاملا مشخص میشه دیگه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، atefehjjjjjjj، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 64 مهمان