امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
بچه ها من باردار بودم هرجا ميرفتم يه تيكه لباس ميخريدم يا حتي از يك سال قبلش
حالا بيشترشون بدون اينكه استفاده بشن كوچيك شدن به نظرتون چيكارشون كنم جا هم ندارم همه رو نگه دارم
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، youtab
پاسخ
بچه ها طرز تهیه حریره بادام بدون شکر برای شروع غذای کمکی که امتحان شده و مطمئن باشه کسی داره؟

ساغر اگه فکر میکنی بچه دومی در کار ممکنه باشه نگه دار یا اینکه به خانواده و فامیل هرکی بچه دار میشه بده،اگرم کسی نیست دوروبرتون بنظرم بده به نیازمند
  • youtab
پاسخ
بنسای مرسی. من رفتم چند تا داروخانه گفتن ما نداریم باید بری عطاری ها. خلاصه ی عطاری گرفتم اونم پودر داشت مایع نداشت این طوری. خودم باید با آب حل میکردم. نمیدونم حس کردم اصلا آمادگی اش ندارم که متوجه بشه این تلخه یا بده. فقط گریه میکرد می‌خورد گریه میکرد   Undecided

الان مشکلم اینه نکنه اتقدر همش به من وصله و غذا نمیخوره به خاطر شیر گرفتن ناموفق من بود یا دوره ای. اصلا داغونم  Sad
  • Bonsai، Targol، youtab
پاسخ
شیطون خانوم بچه مریض بوده همینجوریه
پسرم الان یک هفته اس کاملا وصله به من خودمم کرونا دارم جون تو تنم نیست اصلا
وقتی کامل آمادگی داشتی دیگه پشیمون نشو تا تهش برو ، اینجوری هر دو اذیت میشین
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Bonsai، youtab
پاسخ
دنیا من یادمه پسر دکترم گفت ار روزی ۱ قاشق چای خوری بده تا برسی به روزی ۵ قاشق چای خوری. بعد یکی دو هفته هم تا ۵ وعده میتونی بدی هر چقدر خواست. ولی با این فرض که اول شیر بعد غذا. نه اینکه با غذا بچه رو سیر کنی بعد شیر نخوره. یعنی باید تعادل داشته باشه
  • Donya، Sufii
پاسخ
وای شیطون الهی بگردم بچه رو. چقدم حالت بده، خیلیی ناراحت شدم. خوب احتمالا درکش از موضوع کمتر از بچه‌های ما باشه چون خیلی کوچولوتره. قربونش برم من Sad
کاش زنگ بزنی با مشاور کودک مشورت کنی که چیکار کنی. حالا که شرایط بد شده شاید بهتر باشه یهو تمومش کنی که دوباره بهم نریزه همه چی Sad قربونت برم اخه دو روز از شروع مریضی گذشته موقع این کار نبود که Sad

اون محلول ناخن هیدرودرم رو کاش بگیری دفعه بعد.
پاسخ
ترگل قبول دارم بعدش هیلی پشیمون شدم شاید بهتر بود بچه کامل به حالت خوش خوراکی برمی‌گشت بعد از شیر میگرفتم چون گفتم عیده و دورش خیلی شلوغه و سرگرم بچه هاس بگیرم که خیلییی اشتباه کردم Undecided
اصلا حس میکنم الان در توان من نیست از شیر گرفتن خودم بیشتر اذیتم همش صدای گریه های بچم تو گوشمه. من از رو چیزایی که خوندم و شنیده بودم حس میکردم میگم تلخه باور میونه و ی کم بهونه میگیره آروم میشه اما اصلا این طوری نبود هی میگفتن تلخه اصلا اهمیت نمی‌داد هی می‌خورد و گریه میکرد Undecided

آره ترگل باید هم با دکتر خودش حضوری حرف بزنم هم ی مشاوری چیزی پیدا کنم
  • Targol
پاسخ
وای خدا الهی بمیرم واسش Sad
شیطون خانوم تو که شاغلی نصف بیشتر روز رو هم نیستی
بذار حداقل ۱۸ ماهش تموم شه
یهو یه مرحله انگار بزرگ میشن کامل حرف متوجه میشن جواب میدن
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Targol
پاسخ
الهی بگردم ندا خودتم مریض شدی؟
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
گشنه بوده بچه Sad Sad

آره یوتاب جان همسر با سهل انگاریش گند زد تو عید ما
من بعد سه سال کرونا گرفتم ، خیلی هم سخت بود ، الانم بویایی چشاییم رفته
بچه ام که آب شد با اینکه فقط یه شب تب داشت ولی بعدش شدید بیحال بود امروز یه کم بلند شده
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، Targol، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان