۱۴۰۱/۱۲/۲۰، ۰۲:۳۰ عصر
پستونک بیبی لند خوبه
پسر من که انقدر خورد تا سرشو چیدم عادت از سرش افتاد
لوازم ضروری سیسمونی
|
۱۴۰۱/۱۲/۲۰، ۰۲:۳۰ عصر
پستونک بیبی لند خوبه
۱۴۰۱/۱۲/۲۱، ۱۰:۲۷ صبح
عه رزی دقیقا همین دندوگیرو پسر من داشت و عاشقش بود
من از سیسمونی مریم گرفتم یه مدل دیگه ام داشت ماهی حلقه ای که توش اب بود میذاشتم یخچال خنک میشد نیکشید به لثش دوست داشت رخشید خود مکسی کوزی سای اینا نداشت ایا؟ من هم کالسکه کویین هم صندلی ماشینشو اشنامون بهم داد نخریدم کمکت کنم عزیزم ![]() ![]()
۱۴۰۲/۱/۸، ۱۱:۰۹ عصر
مامانا یه سوال
بچه ای که تابستون بدنیا میاد تو بیمارستان چی باید تنش کرد ؟ اگر لطف کنید دقیقا لایه لایه بگید ممنون میشم
۱۴۰۲/۱/۸، ۱۱:۱۵ عصر
آخی،عزیزممم
پسر من شهریوری بود بادی استین بلند و پتو دورپیچ کلاه نازکم داشت از سر سرهمیش
۱۴۰۲/۱/۸، ۱۱:۱۶ عصر
البته بیمارستان لباس میده ولی بعد خودتون عوض میکنین اونی که خودت خریدی میپوشونی
۱۴۰۲/۱/۸، ۱۱:۱۸ عصر
مرسی فری و ندا
یعنی شورت و زیرپوش و اینا تنش نباید کرد ؟ ![]() کلاه گرمش نمیشه؟ این پتو دورپیچ دقیقا چه فرقی با پتو معمولی داره ؟
۱۴۰۲/۱/۸، ۱۱:۲۷ عصر
نه دیگه شورت چیه دختر پوشک داره دیگه
نه زیرپوش نیازی نیست نوزاد که زیرپوش نداره بعدم تابستونه گرمه دیگه کلاه ستش بود ولی مداوم استفاده نشد دورپیشم بری سیسمونی فروشی بگی بهت میدن یه حالت کلاه مانند بالاش داره کله بچه رو میکنی اون تو میپیچی دورش برای بیرون بردنه تو بیمارستان استفاده نمیشه
۱۴۰۲/۱/۹، ۱۲:۴۲ صبح
(۱۴۰۲/۱/۸، ۱۱:۰۹ عصر)رخشید نوشته است: مامانا یه سوالرخشید جون بهمن شما زایمان میکنی خودشون یه ست لباس شامل بلوز و شلوار و کلاه میدن و یه پتوی ابی برای پسرا و صورتی به دخترا و ساک لوازم خودت کلا چیزی لازم نیست ببری اما پسر من تیر دنیا اومد با همون لباس بیمارستان اوردیمش خونه لبلس زیاد تن بجه نکن از اول چون فکر کنم خودتم مثل من گرمایی باشی عین خودت بپوشون من کلا با اینکه حتی دور از جون نی نیت 1هفته ان ای سیو بود بازم کلا 1سرهمی یا بادی و شلوار میپوشوندم همین نه کلاه نه جوراب فقط برای بیرون 1جوراب دمتر پسرم خیلی دعوا میمرد با اوناییکه میپوشندن میگفت عین خودت بپوشون خودت خوشت میاد تو گرما گلاه و دستکش کنن برات؟ الان کاملا دمای پسرم با ما یکیه من از همون اولم حتی کولر روشن کردم فقط وقتی از حمام میاوردم نیم ساعت قبل و بعدش خاموش بود همین کلا هم کل تابستون تا اواسط ابان موقع خواب با یه دونه خشک کن خوابوندم و زمستون اول با همون پتوی بیمارستان که میزد کنار همونم امسالم کلا نذاشته هیچی بندازم روش ![]() ![]()
۱۴۰۲/۱/۹، ۱۲:۵۴ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۹، ۱۲:۵۴ صبح، توسط نسیمه جااان.)
فک نکنم اینجا بیمارستان، پکیج خاصی بده :/
حالا بازم برم بپرسم ببینم چی میدن به خواهرم ک چیزی ندادن یادمه ! یه دست لباس صورتی بیمارستان و یه جفت دمپایی و ملافه بود فقط واسه بچه هیچی فردا ساکش رو بیارم بیرون یکم چیز میز بچینم توش ![]() چی بگذارم؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
|