امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
عاطفه جان اون عکس قلبی که بچه ها ذارن از نی نی هاشون اون رو رفتن سونوگرافی بیرون مطب انجام دادن که اونجا همسرت هم میتونه باشه.
منم برای صدای قلب و دیدن ساک خود دکترم سونو کرد تو مطب و سونوی بعدی زو ان تی رفتم بیرون
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ای خدا چقدر باید قوی باشیم ، خدا هیچ کدوممونو با درد بچه هامون امتحان نکنه ، ترگل و یوتاب عزیزم با همه وجود میخوام اینروزا بگذره به سلامتی واستون
بچه ها کسی سونو ۲۸ هفته واسه وزن جنین رفته؟ چند کیلو بودن نی نی هاتون؟
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۷، ۰۲:۱۲ عصر)liyane نوشته است:
(۱۴۰۰/۴/۷، ۰۱:۳۱ عصر)Roshanak7367 نوشته است: [quote pid="1297" dateline="1624848914"]
يوتاب جان الهي صدهزار مرتبه شكر كه حال قندعسلت به ثبات رسيد
الهي كه هميشه خوش خبر باشي
نگران شير نباش كه يكي دو روز ديگه راه ميوفته

منم حس ميكنم حالم داره تغيير ميكنه ، انگار كه بدنم داره براي زايمان اماده ميشه ، به سمت دهانه رحمم احساس فشار ميكنم شكمم در طول روز چندبار منقبض ميشه جوري كه ضربان قلبم بالا ميره
نميدونم به ١٤ تير ميرسم يا نه
لیانه جون تاریخ سزارین برات ۱۴ تیر زده؟؟؟یعنی چند هفته و چند روز؟یا طبیعی میخوای؟؟؟
انتخابم سزارين هست
١٤ تير ميشه ٣٩ هفته و ٣ روز
[/quote]
اها دکتر من ۳۸ هفته و دو روز برمی‌داره بچه رو فکر کنم
به سلامتی عزیزم هفته ی بعد پسر نازت تو بغلت ایشالا
  • lili_61، liyane، mona70، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان امیدوارم هرروز همینجوری بیای با خبرای خوب خوشحالمون کنی تا روزی که پسرتو ببری خونه به سلامتی نگفتن چندروز باید بمونه؟
ترگل جون الهی بگردم نگران دخترت نباش اون خیلی قویه انشاالله به زودی میبریش خونه

(۱۴۰۰/۴/۷، ۰۱:۵۳ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: سلام دوباره
ی سوال دارم
من اوندفعه ک رفتم دکتر تو مطبشون ی دستگاه کوچیک سونو داشتن ک ین بارداریو باهاش گفتن
الان برای شنیدن صدای قلب هم با همون دستگاه کار میکنه دکتر؟ اگ اره ک ینی میشه همسرمم ببرم ؟ صداشو زیاد میکنه بشنویم؟ میزاره ضبط کنم ؟
و اینکه اون عکسایی ک از سونو دارن خیلیا رو من گی میتونم داشته باشم؟
عاطفه جون دکتر منم تو مطبش داره برای چکاب ماهیانم با اون انجام میده مثلا بار اول برای دیدن ساک بارداری و شنیدن صدای قلب با همون انجام داد ولی واسه انتی و انومالی رفتم جای دیگه دکتر من اجازه حضور همسر میده البته صدای قلبو نزاشت بشنوبم فقط گفت خوبه تعدادشم اینه و عکس سونو رو هم بهمون داد واسه انومالی هم من رفتم دکتر صدری تو سیدخندان راضی بودم هم دستگاهش پیشرفته بود هم دکترش کامل توضیح میداد هم بهم عکس و سیدی از سونوم داد

Arezoo1984 .1/هفته 39/دختر
2. liyane/هفته3٩/پسر
3.سروناز/هفته 34/دختر
٤. زهره جون/هفته 33/دختر
٥. روناک/ هفته 31/پسر
٦. Nedaa. هفته ی 28/پسر
٧.201٥.هفته۲۸/ پسر
8. الهام گلی /هفته 27/دختر
9. کژال / هفته 26 / پسر
۱۰. Sahraa71 /هفته 23/ پسر
۱۱. بن سای/هفته ۲۲/پسر
۱۲. سحر بانی /هفته ۲۲ / پسر
۱۳. roshanak7367/هفته 17/دختر
۱۴. لی لی /هفته 15 / دختر
۱۵. ستی ۶۹/ هفته ۱۵
۱۶. کتایون خانم/ هفته 16 /احتمالا دختر
۱۷. **مینو** / هفته ۱۲
۱۸.نوعروس قدیمی /هفته ۱۲
۱۹.atefejjj/ هفته ۹
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۷، ۰۳:۱۷ عصر)Nedaa28 نوشته است: ای خدا چقدر باید قوی باشیم ، خدا هیچ کدوممونو با درد بچه هامون امتحان نکنه ، ترگل و یوتاب عزیزم با همه وجود میخوام اینروزا بگذره به سلامتی واستون
بچه ها کسی سونو ۲۸ هفته واسه وزن جنین رفته؟ چند کیلو بودن نی نی هاتون؟

من ۲۸ هفته رفتم یک کیلو و ۵۰ گرم بود
  • atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جان من دکترم برای اخرهفته۳۰برام نوشته سونوی وزن جنین رو.
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جان من سونوي ٢٨ هفته داپلر رفتم وزن ١٣٤٠ گرم بود
  • lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ببخشید بچه ها اگه هی میام اینجا میگم
واقعا نمیخوام ناراحت بشین فقط میخوام با یکی حرف بزنم
همسرمم انقدر میریزه تو خودش غصه اونم ددارم الان زنگ زدم بیمارستان حال پسرمو بپرسم گفت باز هموگلوبینش اومده پایین
۱۴بود والان ۱۲/۷ شده
گفت فردا مشاوره نفرولوژی داره و باز از بوم میخوان کلی خون بگیرن
دارم دیونه میشم به همسرم گفتم یکم الکی شوخی کرد بعد پاشد رفت گفت میخوام یکم راه برم ناهار زیاد خوردم
تورو خدا برای بچم دعا ککنین
  • (کژال)، Elham67، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، زهره جون، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان این حرفها چیه.اینجا درد و دل نکنی ،کجا بگی دختر خوب ؟ نگران نباش عزیزم توکلت به خدا باشه.همونی که معجزه وار پسرت رو گذاشت تو دلت ،خودشم نگهدارشه.تو اینهمه راه پر پیچ و خم بارداری رو طی کردی.الانم که اینقدر علم پیشرفت کرده و مطمئنم زود زود پسرت مرخص میشه.ما هم قابل باشیم براش انرژی مثبت میفرستیم.

ترگل جون برای شما هم دعا میکنم که زودتر دخترات به سلامت مرخص بشن.خیلی سخته میدونم ولی میگذره عزیزم .سعی کن یه مامان قوی باشی واسه وقتی که دخترا میان خونه. Heart
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، زهره جون، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی سروناز جانم
کاش زودتر صبح شه برم پیشش
دارم میترکم
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Roshanak7367، Sahraa71، زهره جون، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان