امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
رخشیداز اونت استور بگیر خیابون بهارم اصل دارن یا سیسمونیای معروف
پستونکای ارتودنسی هست رخشید ولی خب کلا گویا کم استفاه بشه تو دوره کوتاه بهتره من اطلاعاتی ندارم
من حدودیک ماهگی خواستم امتحان کنم که نگرفت بهترم شد دردسراز پستنک گرفتن رو نداشتم اما گویا برای آروم کردن و خوابوندن بچه معجزه میکنه اونم اونت بگیر
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Arezoo1984، Sufii، رخشید
پاسخ
رخشید جان
دو تا سایت اونت‌استور و اونت‌ایران، محصولات اونت رو میفروشن، دو تاشون هم اصل هستند، فقط چک بکن هر دو سایت رو، یه وقتایی یکی‌شون آف میذاره و قیمتش یه کوچولو از اون یکی پایینتر درمیاد.

در مورد فرم دهان و... بچه‌هایی که پستونک میگیرن، من مطلب درست درمونی نخوندم! و اتفاقا خیلی مطلب وجود داره در مورد آرامشی که بچه با پستونک میگیره ولی خب باید حواست باشه که سر زمان مشخص ازش بگیری تا وابستگیش بیشتر نشه.

پستونک اولتراسافت یا اولتراایر اونت خیلی خوبه و تقریبا اکثر بچه‌ها قبول میکنند، فقط بدیش اینه که تو پک دو تایی هست و اگه یه وقتی بچه قبول نکرد، پول دو تا پستونک به فنا میره.
  • nona، Sufii، رخشید
پاسخ
مرسی نوناجان و آرزو جان حتما چک میکنم Heart
  • nona
پاسخ
ارزو جان اونت استور یه سری کاسه و پیشبند سیلیکونی داره، بنظرت برای اونت هستند؟ میخوام بخرم اما مطمئن نیستم اونت باشن  Huh
  • nona
پاسخ
سوفی جان ادلایت گروپم چک کن خیلی ظرفای سیلیکونیش خوبن من راضیم
از سیسمونی مریمم پیشبند گرفته بودم سیلیکونی تکون نخورده عالی بود کلا از هر جا بگیری بنظرم اکی هست

گاهی تو بعضی وسایل مارکای دیگه از اونت بهترن یا بچه باهاشون بهتر ارتباط میگیره مثلا ایوان نی دار من اونت رو فکر کنم ۴۰۰ گرفتم سال پیش دخترم اصلا نگرفتش اما مام لاو رو گرفتم ۲۰۰ عالی بود همون اول دخترم گرفتش فرم سریش یطوریه که گویا بچه راحت میگیره ( البته بچه با بچه فرق داره)
  • Sufii
پاسخ
وای مرسی نونا جون، گیج شده بودم اصلا! این ادلایتو نگاه کردم دو مدل ظرف سیلیکونی داره، کاسه اشو میکیرم چون انگار چسبنده به سینی میشه..
اره درست میگی بعضی برندای دیگه از اونت هم بهترن اما باید بشناسی و از جای مطمئن بگیری...من لیوان دهنی دار اونتو سفارش دادم! Blush ان شالله پسرم بگیرتش!
  • nona
پاسخ
ایشالا که میگیره سوفی جان
  • Sufii
پاسخ
ان شالله نونا جون، میشه لطفا برند پیش بندشو که از سیسمونی مریم گرفتی بگی؟
  • nona
پاسخ
اره عزیزم یه ربع نبم ساعت دیگه رفتم اشپزخونه عکسشو میفرستم
  • Sufii
پاسخ
اوففف نونا برای رفتن به آشپزخونه هم برنامه‌ریزی داره. خوشم اومد.
  • nona، Sufii
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان