امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
مرسی ارزو جان
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Arezoo1984
پاسخ
خدا هیشکی رو جوگیر نکنه. از دیروز فقط دارم پیشبند سفارش میدم. من فکر میکردم سیلیکونی خوب نیست. حالا هم سیلیکونی هم چندتا پارچه‌ای سفارش دادم Sad

من پیشبند استین دار رو میکنم تنشون. میذارم حموم با رنگ انگشتی رو دیوار نقاشی کنن Big Grin
  • Arezoo1984، mahtakhanoum، nona، Sufii
پاسخ
(۱۴۰۲/۱/۱۲، ۰۹:۰۴ عصر)nona نوشته است:
(۱۴۰۲/۱/۱۲، ۰۶:۱۲ عصر)Sufii نوشته است: مرسی نونا جون، اتفاقا میخواستم علاوه بر سیلیکونی،از اون استین دارا هم بگیرم، اخه استین بچه لک میشه؟ مخصوصا شنیدم لک موز پاک نمیشه Undecided

نه بابا مفت نمیرزید گرونم خریدم فقط همه اطرافیان خوششون میاد میگن چه با نمک همین! 
لک که همه اباساش لک خواهد شد اون اوایل ادم سریع میشوره کم کم وقت نمیکنی دیگه لکه میمونه خیلی لکارم همون لحظه هم بشوری نمیره دیگه کلا دور لباسای خیلی روشنو قلم باید بگیرید مگر خونگی اگر خودتون حساس نیستید

کامل نخونده بودم چشمم خورد به قلم گرفتن لباس فکر کردم راهکار دادی که لکایی که رو لباسای روشن میفته رو روشونو لاک غلط گیر بگیرین Smile)

لاک غلط گیر قلمی در واقع
  • nona
پاسخ
ترگل چه ایده خوبی مرسی
صنوبر Smile
  • Targol، صنوبر۷۱
پاسخ
ترگل، بچه‌هات پیشبند میبندن هنوز؟
مال من که نمیذاره، خیلی وقته پیشبنداش رفتن تو کمد.
  • Targol
پاسخ
جدی آرزو؟ نه دخترهای من فعلا میذارن. ولی خوششون نمیاد چون تا غذاشون تموم میشه و میذارم پایین فوری پیشبندو باز میکنن
من برای مهمونی و بیرون رفتن خیلی نیازم میشه. چون نه که دائم در حال تف کردن غذان، لباس مهمونی‌هاشون کثیف میشه.
  • Arezoo1984، nona
پاسخ
ترگل به جای منم پیشبند سیلیکونی بخرم.
خوشم اومد  Big Grin
  • Targol
پاسخ
ارزو دختر منم پیشبند میبنده هنوز وقتیم که دیگه میخواد نخوره بازش میکنه
  • Arezoo1984، Targol
پاسخ
خخخ ترگل حالا چی سفارش دادی؟ من هنوز سفارش ندادم! ولی ادلایت گروپ یه لیوانای سیلیکونی خوشگلی داره دلم میخواد همشونو بخرم
  • Targol
پاسخ
سوفی سیلیکونی از رامیناشاپ کیکابو سفارش دادم. و دو تا دوتایی پارچه‌ای ضد آب. تو مدیسه هم سفارش دادم دو تا پارچه‌ای Undecided
خداروشکر من هموز با چیز دیگه‌ای آشنا نشدم Big Grin
  • Sufii
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان