امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
ترگل جان انشالله به قول بچه ها این روزهای سخت هم میگذره و با دخترهای گلت میری خونه و این روزهارو فراموش میکنی
یوتاب جان نگران نباش به امید خدا پسر گلت زود زود به حالت پایدار برمیگرده من تجربه این سختی ها رو برای خواهر ام زیاد داشتم یادمه برای خواهر زادم میگفتن باید کل خونش رو عوض کنید سر اینکه زردیش پایین نمی اومد اما خداروشکر خوب شد انشالله که به سلامتی و دل خوش بغلش می کنی و صحیح و سالم میبری خونه و هم تو هم ترگل جان بهمون خبر خوش میدین
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Hami99، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من هر روز اینجا رو میخونم به امید اینکه بچه‌ها خبر خوب بدن
ترگل و یوتاب جان لحظه ای نیس یادتون نباشم همش دعا میکنم ایشالا که قابل باشم
  • lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قربون همتون دوستای واقعی تر از هر واقعی...
ترگل جانم خدا مواظب خودمون و نی نی هامونه
بیا قوی تر از این باشیم
بیا به روزی فکر کنیم که لباسشونو میپوشونیمو میبریمشون تو اتاق خودشون
بیا بسپریم به همون خدای مهربونی که نی نی هامونو گذاشته تو دلامون
ببین انقدر دلای پاک اینجا و دوروبرمون دارن براشون دغا میکنن که رد خور نداره
جفتمون خیلی خیلی زود میایم و میگیم مه صدای مارو از لابلای پوشکای نینی هامون میشنوین
  • *روناک*، 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، Targol، آیسان، زهره جون، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جان و یوتاب عزیزم؛میدونم دارین روزای سختی رو میگذرونین،اما خدا خیلی بزرگه.من مطمئنم خیلی زود بچه هاتون مرخص میشن و با شادی و سلامتی برمیگردین خونه هاتون.ما هم حتماً براتون دعا میکنیم...
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Targol، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ایشال ایشاله
فقط مراقب خودتونم باشید
گریه کنید دعا کنید غذا بخورید
بچه ها خیلی به شما نیاز دارن
یادم نمیره واسه زردی که چند بار از آسو خون گرفتن بچه از گریه سیاه میشد تا بغلش میکردم صورتشا میچسبوندم به صورتم و به ثانیه نمیرسید که آروم میشد
خودم گریه ام گرفته بود گفتم مادر چه قدرتی داره چقدرمیتونه به نوزادش آرامش بده
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، Targol، youtab، آیسان، زهره جون، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
Arezoo1984 .1/هفته 39/دختر
2. liyane/هفته3٩/پسر
3.سروناز/هفته 34/دختر
٤. زهره جون/هفته 33/دختر
٥. روناک/ هفته 31/پسر
٦. Nedaa. هفته ی 28/پسر
٧.201٥.هفته۲۸/ پسر
8. الهام گلی /هفته 27/دختر
9. کژال / هفته 26 / پسر
۱۰. Sahraa71 /هفته 2۴/ پسر
۱۱. بن سای/هفته ۲۲/پسر
۱۲. سحر بانی /هفته ۲۲ / پسر
۱۳. roshanak7367/هفته 17/دختر
۱۴. لی لی /هفته 15 / دختر
۱۵. ستی ۶۹/ هفته ۱۵
۱۶. کتایون خانم/ هفته 16 /احتمالا دختر
۱۷. **مینو** / هفته ۱۲
۱۸.نوعروس قدیمی /هفته ۱۲
۱۹.atefejjj/ هفته ۹
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب و ترگل عزیز برای خودتون و نی نی های خوشگلتون آرزوی سلامتی میکنم
ترگل جون که فکر کنم یکی از دخترارو مرخص کرده به سلامتی Blush
انشالله قل دوم و پسر یوتاب جون هر چه زودتر سالم و سلامت میان خونه Heart

دوستان سونوی داپلر با سونوهای دیگه فرق داره؟ سونوی هفته 28 منو نوشتن داپلر
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جون فکر کنم سونی داپلر سونوی رنگی هست.یعنی توش جریان خون و شریان ها بررسی میشه.مثلا رو بند ناف که سونوی داپلر انجام میدن جریان خون به صورت رنگ آبی و قرمز مشخصه.
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
Arezoo1984 .1/هفته 39/دختر
2. liyane/هفته3٩/پسر
3.سروناز/هفته 34/دختر
٤. زهره جون/هفته 33/دختر
٥. روناک/ هفته 31/پسر
٦. Nedaa. هفته ی 28/پسر
٧.201٥.هفته۲۸/ پسر
8. الهام گلی /هفته 27/دختر
9. کژال / هفته 26 / پسر
۱۰. Sahraa71 /هفته 2۴/ پسر
۱۱. بن سای/هفته ۲۲/پسر
۱۲. سحر بانی /هفته ۲۲ / پسر
۱۳. roshanak7367/هفته 17/دختر
۱۴. لی لی /هفته 16 / دختر
۱۵. ستی ۶۹/ هفته ۱۵
۱۶. کتایون خانم/ هفته 16 /احتمالا دختر
۱۷. **مینو** / هفته ۱۲
۱۸.نوعروس قدیمی /هفته ۱۲
۱۹.atefejjj/ هفته ۹

کژال جان برای من تو همون ان تی داپلر هم نوشته بود برای شریانها اما رنگی نبودن! راستی کژال جان بچه خواهرت چی بود؟ دیروز یهو به ذهنم اومد گفتم ازت بپرسم
  • atefehjjjjjjj، Hami99، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لی لی جون کل سونو رنگی نیستا فقط قسمت هایی که  جریان خون هست رنگی میشه مثلا خون رسانی به جفت یا بند ناف .یعنی برای شما ابی و قرمز نبود ؟
  • Hami99، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 64 مهمان