امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
بچه ها واکسن پرونار مگه سه تا نیست؟ یوتاب چهارتا زدی چرا؟

من هنوز واکسن پرونار دومو نزدم! گذاشتم بیست و ششم واکسن شش ماهگی که زد، بعد یکهفته ده روز اونو بزنم...تازه واکسنشم نگرفتم هنوز
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab
پاسخ
صوفی جون نه 4تاست، منم نمیدونستم 
چهارمیشو 14،15 ماهگی انگار میزنن که من چون نمیدونستم 2ماه پیش حدود 19 ماهگی زدیم براش
یکیم انگار بالای 2 یا 3ساله یادم نیست
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Sufii
پاسخ
یوتاب اتفاقا مرکز بهداشت خیلی خیلی بهتره شرایط نگهداری تاریخ انقصا و ...بعد چون مراجع کننده زیاده اصلا واکسن قدیمی نمیمونه رو دستشون
من قبل اقدام به بارداری رفتم واکسن زدم از واکسن قبلیم که موقع عقد زده بودم ۱۰ سال گذشته بود خیلی زود و حرفه ای برام زدن
خواهرزادهامو یادمه همون مرکز‌بهداشت میبردم (چه خاله خوبی هستم من Big Grin )
ممیشی رو همینجا از مامانا زیاد شنیدم پولکیه Dodgy
  • Sufii، youtab
پاسخ
خیلی پولکیخ رخشید، خیلی حالیشه ها، واقعا با نگاه میفهمه بچه چشه و خبسر دنیا اومدن ارشا و کم. خونی یا بهتر بگم بی خونیشو پاره شدن بند تافش و... وقعا اون نجاتش داد
... 
اره دقیقا همه اینارو میدونستم خخخخخخ
  • nona، رخشید
پاسخ
رخشید ببر بهداشت هم انصافا تمیزه و خوب برخورد میکنن. کارشون هم خوبه اصلا طول نمیدن یا بد نمیزنن بچه رو کبود کنن. وقتی ی چیزی تو کشور رایگان و خوب داره انجام میشه چرا ببریم معطب کلی پول بدیم همون خدمت بگیریم  Big Grin این داستان یک خسیس Big Grin
من فقط پرونارها رو پیش دکتر زدم. و داخل پرانتز هیچ موقع از دکترهای اطفال بهمن خوشم نمیومد. کلا برای پسر من که تشخیص تو دیوار دادن فقط خدا رو شکر گوش نکردیم بچه رو بردیم پیش چند تا دکتر دیگه وگرنه ده روز باید بهمن می‌خوابید برای تشخیص اشتباه!
  • Donya، youtab، رخشید
پاسخ
بحث مرکز بهداشت شد.
ما دو روز مونده به عید شاهانو بردیم برا واکسن چهار ماهگیش گفت ما قطره های موردنیاز بچه ها رم رایگان میدیم. شیرخشک هم میدیم. برو بعد تعطیلات بیا دوباره قد و وزن بگیرم نمودار بزنم برات فیش صادر کنم.
خلاصه بعد سیزده رفتیم دید و بازدید مرکز بود، رییساشون اومده بودند.
بما فقط فیش شیرخشک داد، فیش قطره رو پیچوند امیرم خجالتی گفت ولش کن هنوز قطره هاش تو خونه تموم نشده.
بعد همینطور که منتظر امضای فیش بودیم، رئیسشون داشت می گفت مرکزتون خیلی ضعیفه. تو تبریز روز واکسن هر بچه به خانه شون زنگ می‌زنند هماهنگ می کنند، سرویس میره دنبال مادر و بچه میاره مرکز واکسن می‌زنند، کلاس آموزشی مادرها رو برگزار می کنند، نهار مادر و میدن دوباره سوار سرویس می کنند می‌برند خونه.
نفهمیدم گفت مشهد یا اصفهان، ماهانه به بچه حقوق میدن هزینه های دارو و پوشک بچه رو تامین می کنند.
خلاصه بهشون گفت خیلی ناراضیم ازتون.

فیش شیرخشک م بردیم یه جا دیگه مهر زد بردیم داروخانه 12 تومن گرفت و یه بسته های مکعب مستطیل شیرخشک دادند، چون ما پنج ماه نگرفته بودیم کل سهمیه پنج ماهشو یه جا دادند، روش فقط نوشته تولید کارخانجات پگاه، چون همسرم برا نصب دستگاه های پگاه رفته بوده گفت احتمالا چیز خوبی باشه ولی هنوز یکم دست و دلم می لرزه بدم به شاهان.
مسئول داروخانه گفته بده به بچت ظاهرا بچه ها دوستش دارند.
حالا ما گرفتیم گفتیم فوقش شاهان نخورد میبرم میدم همون خیریه که لباس استفاده شده های شاهانو میدم. گفته بود بیارید.
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • Rose، youtab، رخشید، نورا بانو
پاسخ
دنیا دروغ گفته من تبریزم کلی هم از فامیلها بچه دار شدن مراکز مختلف میریم کسی به ما زنگ نزده خودمون میبریم، فیش شیر خشک و اینا ندادن فقط گفتن قطره میخوایین گفتم نه خودمون خریدیم فقط مسواک داد که گفتم اضافی باشه تو خونه
ولی خوب اینجا هیشکی بخاطر واکسن نمیبره دکتر ،روتین همون مرکز بهداشت هست البته برای کنترل دکتر هم میبریم من ۹ماهگی هم بهداشت بردم هم دکتر
بهداشت گفت یک سالگی بیار برا واکسن
دکتر هم گفت ببر ۱۳-۱۴ماهگی بیار ازمایش بنویسم جهت چکاپ

کلاس آموزشی و ناهار هم ندارن
تا حالا از کسی هم نشنیدم
  • youtab، رخشید
پاسخ
دنیا جون اره میدن اما فیش صادر نمیکننا، البته شیر رو نمیگم قطره هارو میگم
ما مه بردیم دوتا واکسن اخرو برای منو باباش 20 تا قرص ویتامین در 50 هزار رایگان دادن
مولتی و اهن و اینام برلی بچه میدن همینطوری اومد بده گفتم چون کم‌خونی داشته فلیپ میخوره گفت نه هنونو بده این برای بچه های عادیه
اما شیطون خانوم من از تشخیص اطفالای بهمن راضیم یعنی یه جورایی جون بچمو مدیونشونم
همین ممیشی ساعت 3صبح اومد بالای سر بچم تا بچم موند(بمیرم براش)
اما خب اره دیگه هیچی 100 درصد نیست هیچوقت
  • رخشید، نورا بانو
پاسخ
اره شیطون خانم من که حتما بهداشت میبرم
بحث خسیسی نیست
مورد واکسیناسیون جز حداقل هاست که تو ایران همچنان رایگان هست و خب خیلی خوبه
  • youtab، نورا بانو
پاسخ
جدی؟؟ چرا خالی بسته؟