ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
نه ارزو چرا زشت باشه اتفاقا خیلیم شیکه
...
الما 
...
نرگسی منم کلا بلد نیستم رفتار با دمکنی رو دمکنیای جهیزیم نو مونده بود دادم مش
 پسر دو ساله من
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• نرگس
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۶:۱۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۶:۱۴ عصر، توسط nona.)
نرگس جان دم کنی هیچ خاصیتی نداره بحز آلودگی فقط عزیزم
اصلا استفاده نکنید.
نرگس من عاشق مربای گلم یاد بچگیام میفتم خیاطمون پر گل بود و مامانم و زن عموهام مربا درست میکردن
دیگه شمال اومدیم از آذربایجان هیچوقت نخوردم اونجام که اون نوع کل محمدی خاص ( بهش میگفتیم فکر کنم قزل گول) نبود ازین ساده ها بود
ارسالها: 1,437
موضوعها: 0
تشکر Received: 2,178 in 511 posts
تشکر Given: 3,535
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
8,176
منم دمکنی نمیذارم.
مربای گل که عالیه،مامانم با گلای تو حیاطمون درست میکرد.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona، youtab، ستیلیته
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
از قدیم فقط منتقل شده همین
اتفاقا چند سال قبل آذر ماهی صفتم تو پیحش گفت دم کنی نذارید یه کاریه که از قدیم منتقل شده اما در تمیزترین حالتم دم کنی رو نگه دارید توی تار و پودش میره منبع آلودگیه
هیچ تاثیری هم تو پخت و نتیجه پخت نداره
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Rose، youtab، نرگس
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received: 5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
نونا منم کلا دم کنی استفاده نکردم...
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona، youtab
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received: 8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۷:۰۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۷:۰۲ عصر، توسط شیدا.)
بچه ها خب اون قسمت شیشه ای درب قابلمه عرق میکنه میریزه رو برنج
من دمکنی میذارم اون بخار جذب پارچه بشه:\
بعد من دمکنی میذارم انگار برنجم زودتر دم میکشه
جلوی اون سوراخ و درزای قابلمه رو میگیره انگار ، حرارت و بخار ها به دام میفتن انگار
البته منم فقط واسه مهمونی اینا استفاده میکنم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• New Mishool، youtab
ارسالها: 1,254
موضوعها: 0
تشکر Received: 1,617 in 602 posts
تشکر Given: 1,237
تاریخ عضویت: شهر ۱۴۰۱
اعتبار:
5,171
مامان من هم هیچوقت دمکنی نمیذاره برنج ها هم خیلی خوب میشن ولی من نمیدونم چرا نمیتونم نذارم انگار یه چیزی کمه :/
و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد ....
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona، youtab، شیدا
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
خب عرق کنه بریزه شیدا جی میشه مگه چقدر اب قراره در نهایت تبخیر و میعان بشه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab، شیدا
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received: 8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
نونا آره
ولی فکر کنم تو مقدار بالا بخارا برنجو خراب کنن
مثلا قابلمه های بزرگ و دیگ و ...
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona، youtab
|