امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
لی لی جون موقع زایمان دکترم بیمارستان گاندی رو هم بهم گفت میتونم انتخاب کنم.ولی دلیل نمیخواست.گفت شکم اول سزارین این چندتا بیمارستان انتخاب کن.دستمزد جدا هم ظلمه این همه دکتر نمیگیرن برو پیششون.حالا اونایی که گاندی زایمان کردن بگن ازتجربشون
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، lili_61، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۳۰، ۰۱:۰۱ عصر)**ماهور** نوشته است: لی لی جون نگران نباش. بعد زایمان تمامش درست میشه، خیالت راحت. من خیلیارو دیدم که دیابت بارداری داشتن حتی انسولین گرفتن ولی بعد بارداری شد عین آب رو اتیش، همه چیزشون نرمال شد
لی لی جون یه سوال. یعنی چی باید توجیه داشته باشی واسه گاندی؟ یعنی هرکی بخواد گاندی زایمان کنه باید توجیه پزشکی داشته باشه؟؟؟؟؟

ممنون ماهور جان مرسی از دلداریت امیدوارم همینطور باشه که میگی 
منظورم این بود که برای زایمان سزارین باید توجیه داشته باشی بد نوشتم وگرنه باید طبیعی زایمان کنی

شمیم جان نمیدونم این چرا اینطوری گفت؟ خودمم تعجب کردم چون صحرا و لیانه قبلا تو گاندی سزارین داشتن نگفتن که توجیه پزشکی واسه سزارین خواسته
واسه اون دستمزد جدا هم خودم تو ذوقم خورد دو ماه پیش دوتا دکتر داشتم هم این هم دکتر نیک نفس تو صارم اما دیگه دیدم نمیشه با دوتا دکتر پیش رفت دستوراشون و تجویزهاشون فرق میکرد این دکتره نزدیک خونمون بود با همین پیش رفتم اگه میدونستم همون موقع نیک نفس رو انتخاب میکردم
الان دیگه فکر نکنم تو ماه آخر بشه دکتر عوض کرد Sad
اونم با وضع پزشکی که من دارم
  • **ماهور**، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیلی دستمزد جدا واقعا شرم آوره برای پزشک
پاسخ
خواهر شوهر من که واسه یه سزارین معمولی تو یه بیمارستانی که حالا خوبه ولی در حد گاندی نیست زایمان کرد دکترش که دکتر قبلی منم بود البته، ازش کلی دستمزد جدا گرفت، خرج زایمانش حدود ۳۰ میلیون شد. باورتون میشه؟ دکتر تا این حددددد شیاد

بچه ها همه بیمارستانا واسه سزارین توجیه پزشکی میخوان؟
لی لی جون دکتر شما کیه؟ دکتر لیانه دکتر رضایی بود، درسته؟
  • lili_61، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان من یه چیزی بگم ،چون حس میکنم بدرد میخوره
در رابطه با توجیه پزشکی
اون دکتری که بخاد سز کنه دنبال بهانه نمیگرده ،هزار جور خودش میتونه تو پرونده تون توجیه بیاره ،پیشرفت کردن زایمان،بریچ بودن ،فشار خون بالا،آناتومی نامناسب و....هیچ کس هم پیگیر نمیشه
من بیمارستان خصوصی که کار میکردم همه سزارین اختیاری بودن که پزشک تو پرونده یه دلیل الکی مینوشت ،تو اتاق عملم با مریض هماهنگ میکرد ک فلان چیز رو برات نوشتم دلیل سز
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
نه ماهور 
من حالا توجیه داشتم اما نونا هم بهمن زایمان مرد و توجیه نخواسته فکر کنم
زیر میزی هم دکتر آقا حسینی نمیگیره
  • **ماهور**، lili_61، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها شهر ما برای سز تو بیمارستان دولتی باید علت پزشکی داشته باشی یعنی ازت میخوان، ولی برای بیمارستان خصوصی باید نامه ببریم از روانپزشک که فوبیای زایمان طبیعی داریم!
همينقدر مسخره
انگار مثل همیشه مسئله هزینشه، وقتی زیادتر پول بدی اکی ان
پاسخ
اره یوتاب جان از من پرستار پرسید به چه علت؟ من داشتم توضیح میدادم گفت عزیزم اینجا بیمارستان خصوصیه هرطورم بخوایی زایمانت میکنیم فقط پرسیدم تو پرونده بنویسم، پس مینویسم اختیاری

ستی کلا سزارین تو دولتی حتما باید دایل داشته باشی متاسفانه اما اینکه تو خصوصیم دنبال دلیلن مسخرست
  • 2015، lili_61، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها بعد سونو وزن سونوی دیگه ای داریم؟
نینی من سونوی وزن سفالیک بود امکانش هس بچرخه؟
پاسخ
سلام
دکتر من هم ۲.۵ پول جدا گرفت
برای بیمارستان هم گفتن نامه شرکت تو کلاس های بارداری و متخصص ارتوپد ببرم بعد تو بیمارستان کمیسیون تشکیل دادن تا اکی بشه
با اینکه بیمارستانم دولتی نیست
همش مسخره بازی و معطل کردن مردمه
  • 2015، lili_61، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 59 مهمان