۱۴۰۲/۱/۲۶، ۰۳:۴۰ صبح
(۱۴۰۲/۱/۲۵، ۰۹:۴۲ صبح)artatam نوشته است:آرتا جون نه تحصیلاتم در زمینه ریاضی و برنامه نویسیه. اتفاقا تا چند سال پیش از روانشناسی (زرد) هم خوشم نمیومد. ولی چند ساله مشاورم منو با روانشناسی علمی آشنا کرد. یکم مطالعه دارم در این مورد.
فلامینگو جان مرسی از مهربونی ومحبتت❤️❤️❤️راستش فکر کنم اکثرا در جریانید که دوست داشتم یه سفر یزد برا خرید تابلو برم بعد به ش گفتم خب تنها میرم میخرم و میام اینجوری هزینه سفر نصف میشه!
در مورد غذای فرودگاه هم جواب من اینه؛ غذای خوب سفارش میدم.
فلامینگو جون عزیزم شما دانش آموخته حوزه های روانشناسی و …هستین؟
یه سری از پست هاتون باعث میشه حس کنم تخصص تون در این فیلده❤️❤️
از تجربه خودم بگم قبلا وقتی اون کمال گرایی میومد سراغم اینطوری میشدم. انگار فقط باید برای یه چیز خفن مث یه سفر خفن یا یه رستوران خفن یا یه سرمایه گذاری خفن هزینه میکردم. که بدتر به افسردگی دامن میزنه ... درصورتی که همین جایزه های کوچیک، تفریحای کوچیک، خریدای کوچیک کم کم حال آدمو خوب میکنه و کم کم حال بد رو تخلیه میکنه ...
هوا که خوب میشه با یه قدم زدن و بستنی قیفی هم میشه حس خوب گرفت. خیلی وقتا بابت درد و رنجی که توی زندگیمون داریم ولی هنوز سرپا موندیم هم میشه به خودمون هدیه بدیم.
--------------------------------
رز عزیزم چند سال پیش که تهران بودم، شهر کتاب مرکزی پاتوق تنهاییم بود. نزدیک محل کارم بود. ظهرا که میرفتم خلوت بود و محیطشو دوست داشتم. تایمای دیگه رو نمیدونم. ولی این جاهایی که گفتین هم خیلی باحاله ... عاشق فضای کتابفروشی و گلفروشی هستم.