امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نسییییم Sad( اشکمو درنیارید Sad(((
هنوز ندادم. این ماه اخریه که ۱۰ میگیره. از بعدش میشه ۱۳
سرم کلاه گذاشته یعنی؟ Sad
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • دژاوو، نسیمه جااان
پاسخ
نمیدونم ترگل شاید قیمت های تهران اینطوریه. Undecided خدا شاهده افسرده شدم با این همه درس خوندن و تلاش و امر و نهی از هرکس و ناکسی این باشه حقوقمون اونوقت یه پرستار بچه از ما بیشتر باشه Confused

من دارم استعفا میدم بیام تهران.هرکیییییییی پرستار بچه نداره من هستم. تحصیل کرده, مهربون, خانم, غذا هم بلدم بپزم.کارهاتونم میکنم Big Grin زیر 13 هم میگیرم Smile

سلین جون عاشق پسرتم چقدر نمک حرف میزنه
براش خیلی ناراحت شدم .عزیزم ان شااله زودی دستش خوب بشه
مهراسا جوووون.بخورم گل پسری رو چرا اخه مریض شده؟ ان شااله زودی خوب بشه.معده خیلی جای حساسی بخدا
  • Almam، Celin، Gitii، Targol، نسیمه جااان
پاسخ
وای نسسسسیم Big Grin
خدا شاهده دیشب منم ب همین فکر کردم ،برم پرستار بچه بشم
البته اینجا نه ،ب قول تو اینجا پول نمیدن ک ،نهایت ۳ الی ۴ بدن
همون تهران
منم جز گزینه هاتون باشم دخترا واسه بچه هاتون
تازه من یه هم بازی هم میارم واسه بچه ها Smile

ترگل ناراحت نشی ،اتفاقا چون آدم قابل اعتمادیه و گل دخترا بهش عادت کردن
باید نگه ش داری
ما با خودمون مقایسه میکنیم ،یعنی من اگه ۲ قلو داشتم،نمی‌رفتم سرکار صرفه اقتصادی بهتری داشت ،چون باید ۳ تومن میذاشتم رو حقوقم تقدیم میکردم Smile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Almam، Targol، نسیم64
پاسخ
نسیم جان همکار شما اون خانم به بردگی گرفته اگر حقوقی که میده رو راست گفته باشه !
۳م ۳۰ روز در ماه میشه روزی ۱۰۰ هزار تومن در صورتی که الان کارگر ساده روزی حداقل ۴۰۰ میگیره

نه ترگل تو همین رنج هست پرستار خصوصا تهران و دوقلو
مهمترینش اینه که راضی هستی از کارش
خودت میدونی پیدا کردن پرستار خوب چقدر سخته
الان آگهی بده با مبلغ کمتر ببین چه کیس هایی میان!

نسیمه من دوروبرم هرکی پرستار داره میگه اگه بچه داشته باشن و بخوان همراهشون بیارن قبول نمیکنیم Big Grin
  • mahtakhanoum، Sufii، Targol
پاسخ
عه پس من کیس بدی م Smile
شتتتت
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Almam، Targol، رخشید
پاسخ
نسیمه از الان با محدودیت‌های مادرانگی مواجه شدی Big Grin
نسیم خداشاهده من از خدام بود پرستار بچه‌هام شی. انقدم مهربون و باکمالات.
رخشید دقیقا دیشب همسرم گفت همکارشون پرستار داره از نازی آباد هر روز میاد حوالی بلوار کشاورز، ماهی ۴ میگیره. اگه اضافه بمونه هم اضافه کاری نمیگیره، هر روز هم ۶:۴۰ میاد تا عصر. بعد اینا میخوان انتقالی بگیرن برن شهرستان. گفت میخوای به پرستارم بگم برای شما بیاد؟
گفتم یا خدا ملت چه به استثمار میگیرن. از اون طرف هم خوب خیلی سخته اعتماد کردن به این ادم و سپردن بچه‌ها دست کسی که انقدر درگیری مالی داره.

نسیم ولی بچه‌های ۷ و ۱۵ ساله هیچ کاری ندارن. اونا حقوقشون کمتره. بچه‌های ما کار دارن. دو روز دیگه باید از پوشک بگیرم. همه کار عملا با این خانومه، بعد اینا رو باید باهاشون بازی کرد، سرگرم کرد، غذا داد، دستشویی برد و شست.
  • Almam، Rose، Sufii، رخشید، نرگس
پاسخ
ترگل چرا مركز رو نميپيچوني، خودت مستقيم با پرستارت قرارداد ببندي؟
الان هر 6 ماه يكبار، يه مبلغي هم به موسسه ميدي؟

نسيم جان، حقوقهاي تهران اينطوريه!
زماني كه من با پرستارم صحبت كرده بودم كه جذبش كنم، حقوق پيشنهاديش 7 تومن بود، بعد دوستم ليسانس و فوق ليسانس پليمر از دو تا از دانشگاههاي خوب دولتي داشت، تو اصفهان تو يه كارخونه كار ميكرد كه دو نفرم زيردستش بودن، داشت 7 تومن ميگرفت!!
  • Almam، Targol، رخشید
پاسخ
آرزو جان با خودش میبندم. به شرکت چیزی نمیدم دیگه
دژاوو جان دقیقا چون دستمون زیر سنگه. پرستار هم اینو میدونه. همسرم هم گاهی حرص میخوره. منم خیلی حرصم میگیره. چون خوب واقعا مبلغ زیادیه. اما به قول همسرم بهش فکر نکنیم چون اگه بگه ۱۵ هم ما باید بگیم باشه. شاید باورتون نشه ولی من از اول به این رقم فکر کردم و کاملا اماده بودم و یه جورایی راضیم که بیشتر از فکرم نشد!!
  • Arezoo1984، mahtakhanoum، دژاوو، نسیمه جااان
پاسخ
بچه‌ها من شهرستان زندگی نکردم ولی آشنایانمون که هستن می‌دونم هزینه زندگی توی تهران بیشتره. پس پرستاری که تهران کار می‌کنه هم ناچارا بیشتر می‌گیره. ولی خب چیزی که هستش این ه که پرستاری که قیمتش خیلی پایین باشه تخصص و تجربه‌ای هم نداره و فکر نکنم کسی بچه‌شو دستش بسپاره! در نتیجه پرستاری که کارش قابل قبول ه منطقی ه بیشتر پول بگیره. در کل مشکل از ساختاره که مهد درست حسابی واسه بچه کوچیک نداریم متاسفانه. 
واسه پرستار سالمند هم مادربزرگ من هم پرستار داره ولی هیچکس بیش از ۲ ماه دووم نمیاره چون خیلی سخته خیلی. اونم پارسال ماهی ۱۱ میگرفت. تازه باید در نظر گرفت این بندگان خدا بیمه هم ندارن اکثرا.
  • Rose، Sufii، Targol، رخشید، نسیمه جااان
پاسخ
تهران پرستار کار بلد همینه بچه ها
الان مهد. ستاره دار برای بچه زیر سه سال ماهی از ۸ شروع میشه
  • mahtakhanoum، Targol، رخشید، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان