امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
میخوام ولی به خانمه بگم این سیاست‌های مذاکره‌اش رو به دخترهام یاد بده که یه بهره‌ای ببرم. تبدیل تهدید به فرصت Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، sims s، رخشید، مینو
پاسخ
ترگل جون خداروشکر که از کارش راضی هستی اشکالی نداره به نظرم پول واسه همین چیزاست رضایت بیشتر و آرامش بیشتر و...Big Grin

فدای سر خودت و پرنسس کوچولوها❤️

ترگل سیاست‌های مذاکره ش رو به منم یاد بده Big Grin

من باشم درخواست بدم،طرف بگه نه نمیشه نهایت فلان قدر

میگم عه نمیشه؟ باشه ممنون:|| -_______-
Cool
  • Almam، Targol
پاسخ
نسیمه سال قبل که خودم داشتم پرستار میاوردم گفتم حقوقشون از بچه های عمرانی سابقه دار بیشتره من همکارم پسر دانشجوی دکترای عمران شریف واقعا هم نخبه سال قبل داشت. ۱۰ میگرفت من پرستار خوب با ۸-۹ که حاضرم بودم بیمش کنم پیدا نکردم!
  • Targol، نسیمه جااان
پاسخ
نونا دکترای شریف چرا اینجا مونده Sad برای این آشغالها کار میکنه برای چندرغاز Sad
چندروزه حقوق هارو میشنوم اعصابم بهم میریزه لعنت به این اقتصاد فاسد
  • nona، Targol
پاسخ
رخشید باید یه روز لباس ما کارمندهای عادی رو بپوشی بیای بینمون ببینی چه خبره Big Grin

آفرین شیدا جون. روحیه بده بهم
بیا اونور شعر بخون
  • mahtakhanoum، Sufii، رخشید، شیدا
پاسخ
ترگل شغل ما هم مصیبتهای زیادی داره و ساعت کاری و استرسمون خیلی بالاست ولی خب بازم برای رشته های دیگه تو کتم نمیره اینهمه اجحاف...
  • mahtakhanoum، Targol
پاسخ
بچه ها منم چند ماه ديگه بايد برگردم سركار پسرم هشت ماهه ميشه از الان موندم چيكار كنم
مهد كه دوست ندارم چون از رسيدگيشون مطمئن نيستم الان كه خوندم اينجا رو ديدم پرستار هم گزينه خوبيه
به نظرتون براي بچه زير يكسال ميشه پرستار گرفت تو خونه ؟
دوربين بايد بزارم؟
من فقط چهار ساعت ميخوام بچه رو نگه داره
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
پاسخ
ساغر جان من از نه ماهگي دخترم رو پيش پرستار گذاشتم.
اتفاقا سن خوبيه، چون خيلي متوجه حضور مادر نيست و ميتونه به پرستارش عادت كنه.
من يه دونه تو پذيرايي و يه دونه تو اتاق خوابش دوربين گذاشتم كه ميتونم با گوشيم چك كنم، صدا رو هم ميشنوم و حتي ميتونم صحبت كنم.
توصيه م اينه كه حداقل دو ماه قبل اينكه برگردي، شروع كن به پيدا كردن پرستار، كه هم زمان داشته باشي براي پيدا كردنش و هم زمان براي محك زدنش.

چهار ساعت هم مشكلي نداره، شما شرايطت رو به موسسه ميگي و طبق اون بهت نيرو معرفي ميكنن (البته اگه بخواي از موسسه بگيري)
  • Saghar685، youtab
پاسخ
آرزو شما چقدر به پرستار میدی؟
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۲/۱/۲۷، ۱۲:۰۴ عصر)رخشید نوشته است: نونا دکترای شریف چرا اینجا مونده  Sad  برای این آشغالها کار میکنه برای چندرغاز Sad
چندروزه حقوق هارو میشنوم اعصابم بهم میریزه لعنت به این اقتصاد فاسد
همشون بعد چندیال میرن رخشید شرکت دوم من شرکت بسیاررررر معتبریه برای مهاجرت از نظر سوابق شغلی همشه مدیران ایاتید دانشگاه تهران شریفن توصیه های خوبی میکنن و کاین بچه ها قشنگ تو شرکت آمادگی ورود بکار برای شرکت های بین المالی پیدا میکنن برای همین حتی با کنتر ازین میان دو سال سه س کار میکنن و میرن

کلا غلط املایی دارم Smile
  • mahtakhanoum، رخشید
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان