امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
دکتر من گفت ۲ تومن بده هفته آخر ، میخواستم عوضش کنم انقدر بدم اومد ، دفعه بعدی ازش پرسیدم گفت این دو تومن از صورتحساب بیمارستانت کم میکنم چون بیمه نداری اونا اذیت میکنن واسه حساب کتاب باهام
آخرش ۵۰۰ این وسط نه اون کم کرد نه بیمارستان
البته که ما ۳۰ تومن سر ان آی سیو دادیم ولی اون ۵۰۰ بیشتر بهم فشار آورد
۱۰ میلیون چه خبررررره؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، mona70، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جان ان‌ای سیو جزو بیمه حساب میشه؟ یعنی بیمه بهتون برگردوند چیزی؟
  • lili_61، mona70، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم ما بیمه نداشتیم ولی اگه کسی داشته باشه حساب میشه
  • lili_61، mona70، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
وای ندا 30 تومن پول ان آی سی یو؟!!!! پس آدم باید آماده این خرجها باشه Sad
این که راجع به کم کردن بیمارستان و اینا هم چیزی نگفت دستمزد خودشه
  • 2015، mona70، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بیمه تکمیلی نداری لی لی جان؟ ایشالا نی نی ات با خودت میاد خونه صحیح و سالم
  • lili_61، mona70، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دکترای زنان خیلی وقیح و پول دوست شدن
خواهرشوهرم چند روز پیش هفته ۳۷ عصر کیسه آبش پاره شد رفت بیمارستان دکتر گفته بود من سرم درد میکنه بمون تا فردا صبح میام!!!
ویزیت قبلی ازش پرسیده بود سر زایمان میای گفته بود تو شیرینیش رو بده میام خ ش منم به روی خودش نیاورده بود سر زایمانش نیومد یه دکتر دیگه سزارینش کرد
  • lili_61، mahtakhanoum، mona70، nona، Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
تهران بوده؟ بهتر نیس اسمشونو بگیم که بشناسیم نریم پیششون؟
  • lili_61، mona70، nona، Sufii، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بله عزیزم تهران
اسمشو فراموش کردم بپرسم مینویسم حتما
  • lili_61، mona70، Nedaa28، nona، Sufii، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای سلین چه وحشتناک!!!!!
من توی نوعروس چند بار این دکترای پولکی و دوزاری رو نقد کردم، کلللللی بهم توپیدن... انگار نون اونها قطع میشه... یا انگار از دکترا چیزی بهشون میرسه که اینقدر مدافعشون بودن...
حتی اگه آدم خودش دکتر خوبیه، جای ناراحتی نداره اگهاز یه دکتری انتقاد میشه... چرا باید به یه دکتر خوب، انتقاد به یه دکتر دیگه، بربخوره؟ جز اینکه خودش هم خوب نباشه و این کارا رو مجاز بدونه؟
ولی این حق ماست بدونیم که حداقل پیش کی نباید رفت... اسما رو توی تاپیک حتما بگید. حتی فکر می کنم اگه تاپیکی باشه که انتقاد کنیم خوبه... چطور پزشکا موقع مقایسه درآمد که میشه آرایشگرای بیچاره رو به سیخ و صلابه می کشن ولی موقع مسئولیت پذیری حتی از آرایشگری که روی مو و ناخنی کار میکنه که باز درمیاد، کمترن...
به نطر من پیش این دکترایی که این مدلی هستن نریم و نرید و به بقیه هم بگید نرن و پیش دکتر خوب و با شخصیت و اصیل بریم و برید و برن... حداقل کاریه که در مقابل بی قانونی از خودمون محافظت کنیم... بخصوص توی بحث زنان خیلیاشون واقعا وقیح و پولکی هستن.. اتفاقا چند هفته پیش mi.moo63 در رابطه با وقاحت بعضی پزشکان زنان و آسیب هاشون گفتن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • lili_61، mona70، nona، Sh96.shamim، Sisi، Sufii، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۲، ۰۲:۳۸ عصر)Nedaa28 نوشته است: بیمه تکمیلی نداری لی لی جان؟ ایشالا نی نی ات با خودت میاد خونه صحیح و سالم

چرا ندا جان ولی به حدی قراردادش مزخرفه ها!!! از غربالگری یک تا حالا سقف بیمه ام پر شده همه رو خودم دارم میدم برای زایمان هم 5 تومن بیشتر نمیده واسه ان آی سی یو نمیدونم چطوریه اما فکر نکنم بخار زیادی ازش بلند بشه
  • mona70، Nedaa28، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان