امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۴/۸، ۰۲:۱۷ عصر)سروناز نوشته است: لی لی جون کل سونو رنگی نیستا فقط قسمت هایی که  جریان خون هست رنگی میشه مثلا خون رسانی به جفت یا بند ناف .یعنی برای شما ابی و قرمز نبود ؟

نه سرو ناز جان همش سیاه و سفید بود تا جاییکه یادمه من رنگی توش ندیدم اتفاقا خودمم فکر میکردم باید داپلر رنگی باشه شایدم مال من یه چیز دیگه بوده اما یادمه زیرش نوشته بود داپلر برای شریانها و ...

بچه هایی که سیسمونی خریدین یه سوال
من دیروز فقط رفتم در حد اینکه نگاه کنم رخت خواب دم دستی که یک بالش و یه پتو و یک لحاف داره بیشترشون مخمل بودن هم مارک رزبرن هم ایرانیاش یه جورایی هم بود که چاپی بودن اونا هم جنسشون پلاستیک بود قشنگ معلوم بود نخ نیست من یادمه قدیما برای خواهرام که میخریدن جنسشون تترون بود توی مخمل بچه عرق نمیکنه ؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن سای جان آخه همه جنسا همین مخمل بود فقط تو یه مغازه دم دستی تترون دیدم اونم مدلش ازین قدیمیا که تیکه دوزی شده بود روتختیا که برای تخت استفاده میشن اونا مخمل نبودن اما دم دستی ها بیشترشون یا مخمل بود یا ازین جنسایی که یکم برق داره چاپیه معلوم بود پلاستیکه!
  • 2015، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم دوستان
منم تو سونوهای ان تی و آنومالی روی صفحه نمایشی که جلوم بود یه جاهایی قرمز و سبز و زردو ابی نشون داده میشد ولی تو عکس هایی که ضمیمه گزارش کردن همه چیز سیاه و سفیده
لی لی جان بچه خواهرم هم پسره. تو مهر ماه دو تا پسر کوچولو به خانواده ما اضافه میشه
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
Arezoo1984 .1/هفته 39/دختر
2. liyane/هفته3٩/پسر
3.سروناز/هفته 34/دختر
٤. زهره جون/هفته 33/دختر
٥. روناک/ هفته 32/پسر
٦. Nedaa. هفته ی 28/پسر
٧.201٥.هفته۲۸/ پسر
8. الهام گلی /هفته 27/دختر
9. کژال / هفته 26 / پسر
۱۰. Sahraa71 /هفته 2۴/ پسر
۱۱. بن سای/هفته ۲۲/پسر
۱۲. سحر بانی /هفته ۲۲ / پسر
۱۳. roshanak7367/هفته 17/دختر
۱۴. لی لی /هفته 15 / دختر
۱۵. ستی ۶۹/ هفته ۱۵
۱۶. کتایون خانم/ هفته 16 /احتمالا دختر
۱۷. **مینو** / هفته ۱۲
۱۸.نوعروس قدیمی /هفته ۱۲
۱۹.atefejjj/ هفته ۹

منم فردا سونوی ۳۲هفته+داپلر +سونوی چسبندگی جفت دارم
..نمیدونم اخری واسه چیه
  • 2015، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یچه ها سونوی وزن جنین رو تا چند هفته میشه رفت؟؟
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۸، ۰۳:۱۸ عصر)lili_61 نوشته است: بن سای جان آخه همه جنسا همین مخمل بود فقط تو یه مغازه دم دستی تترون دیدم اونم مدلش ازین قدیمیا که تیکه دوزی شده بود روتختیا که برای تخت استفاده میشن اونا مخمل نبودن اما دم دستی ها بیشترشون یا مخمل بود یا ازین جنسایی که یکم برق داره چاپیه معلوم بود پلاستیکه!

من هنوز واسه سرویس خواب نگشتم ولی اگه چیز خوبی پیدا نکنم حالا هم جنس هم طرح خودم یه دست سرویس خواب دم دستی براش میدوزم پارچه های قشنگی هست الان تو اینستا جنساشونم خوبه
  • lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مبارک باشه کژال جان چه خوب که بچه هر دوتون هم یه جنسه! Smile برای هم همبازی میشن
منم اینقدر میگردم تترون پیدا کنم حالا یخورده هم مدلش قدیمی بود اشکالی نداره عوضش بچه عرق نمیکنه
بچه ها این تشکهایی که دورش محافظ داره بهتره یا تشک معمولی؟ شما نظرتون چیه؟!

بن سای جان ظاهرا فشار آوردن توی ماههای آخر باعث پاره شدن کیسه آب میشه خواهر من که بچش هشت ماهه دنیا اومد اون وقتا خونش طبقه سوم بود یادمه همون روز سه بار این پله هارو رفته بود بالا و پایین یا همکارم برای زایمان طبیعی ازین کلاسهای مشاوره مامایی میرفت که ورزش میدادن میگفت روز آخری عصرش ورزشم رو کردم شبش کیسه آبش پاره شده بود که نتونست طبیعی زایمان کنه سزارینش کردن اما من دلایل علمیش رو نمیدونم دلایل تجربی که شنیدم همینا بود

یوتاب جان ترگل جان از بچه هاتون چه خبر ؟ حالشون بهتره انشالله؟
  • 2015، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
سلام مهربونا
ی سوال
شما چقد گوشی دستتونه تو بارداری
من گوشی از دستم نمیفته اصلا
همش دستمه
انگار معتادش شدم چون بی حالم هستم فقط گوشی میتونه سرگرمم کنه
ی سوال دیگه تو ۹ هفتگی یا ۱۱ هفتگی میگن با اتوبوس بریم مشهد اطرافیانم تفریح
حدود ۹ ساعت راهه
بنظرتون برم یا نه ؟
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من سه ماه اول کمتر گوشی دستم بود بیشتر مواقع هم حالت پرواز بود
من باشم اون موقع سفر نمیرم اصلا باز از دکترت بپرس
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان تا زماني كه ان تي ندادي و وضعيت جفتت معلوم نشده توي سه ماه اول مسافرت ممنوعه
٩ ساعت راه؟؟؟ شوخيت گرفته؟
زني كه حامله نيست توي اين مسافت كم مياره واي به حال خانوم باردار
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 46 مهمان