ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
مهمون م ش و خ ش هستن زرشک پلو با مرغ و هویج رنده سرخ شده و پوست پرتقال
چشششسم فاطمه جان الان تا پسری خوابه کارامو کنم حتما میذارم براتون عزیزم
اقا من این کدو پلو رو که میگین رو نخوردم تاحالا
تورو خداااااتا به منم یاد بدین
من عاااشق پلو قاطیم
ارسالها: 3,061
موضوعها: 0
تشکر Received: 6,261 in 2,167 posts
تشکر Given: 5,726
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
7,049
یوتاب جان کدو پلو کار خاصی نداره عزیزم کدو تنبل برش میزنی تکه های ریز مربعی یا کمی بزرگتر با برنج قاطی میشه و میزارین به صورت کته دم بکشه
مسیر جهان دوره گردیست
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
پس اون مخلفاااااتتاااااااا چییییییییییی؟؟؟؟؟؟
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
نوش جونت یوتاب جونم
آقا پیازم تفت بده با کره بعد کدوهای مکعبی شده رو اضافه کن بریز لابلای برنج اواخر پختم زعفرون بریز گوشه برنج ( ته دیگ این غذام یکی در میون کدو و سیب زمینیه) اواخر پخت نصف فنجون کره محلی و آب هم اضافه کن بریز رو برنج
داستی کدو حلواییا نه کدوسبز
سروشم با نیمرو عسلیه
ارسالها: 3,061
موضوعها: 0
تشکر Received: 6,261 in 2,167 posts
تشکر Given: 5,726
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
7,049
یوتاب جان مخلفات اینه که میتونه نباشه در کنارش ولی اگ باشه محشر میشه
همون بادمجوم شکم پری ک گفتم یکی از مخلفات
یکی نیمرویی که نونا ججان گفتن
یکی پیاز خلال درشت انجام بدین و تفت بدید مقدار پیاز زیاد باشه به رنگ عسلی شد همراه با روغن
یکی گوشت و از نگینی بزرگتر با پیاز و ...تفت بدید مپل خوراک دل و جگر
با همه ی اینا یا با بعضی از اینا و تنهایی همه جوره عالیه
مسیر جهان دوره گردیست
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
هوس کردم ندایا شب دزست میکنم
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
واااای مرسییییی بچه ها خیلی باحاله که
ختما یه بار درست خواهم رد
...
دستور پن کیک: برای شش عدد
آرد ۱ پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شکر ۱ ق غ
شیر یا اب ۱پیمانه
نمک ۱ چهارم ق چ
بکینگ پودر نصف ق چ
کره اب شده یا روغن مایع ۲ ق غ
تخم مرغ و کره اب شده وشیر رو توی یک ظرف جدا خوب مخلوط میکنیم (شیر و تخم مرغ خیلی سرد سرد نباشه کذه اب شده هم خیلی داغ نباشه)
توی یه ظرف دیگه ام ارد الک شده بکینگ پودر نمکو شکر رو مخلوط میکنیم
بعد باهم قاطی میکنیمو با هوزن دستی میزنیم
اما خیلی زیاد و تند نرنید که پف نمیکنه
بعد توی تابه کوچیک کره یا روغن میریریم در خدی که فقط کفش چرب شه و میذاریم روی شعله متوسط رو به کم
بعد یک ملاقه از مواد رو میریزیم و میذاریم بمونه تا روش سوراخ سوراخ شه بعد اونوریش میکنیم که اونطرفشم طلایی شه
همین بچه ها
حالا من کلا شکر نمیریزم و موقع سرو با عسل یا شیره میخوریم
با موز و توت فرنکی و ...
نوتلا و مربا و همه چی عالی میشه
نوش جونتون
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received: 15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
سالاد الویه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
ارسالها: 3,438
موضوعها: 0
تشکر Received: 11,246 in 2,495 posts
تشکر Given: 9,416
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
15,596
دیروز سوپ جو
امروز:
ناهار شوید پلو ماهی همراه سیر ترشی
شام ساندویج تخم مرغ آبپز
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
خب ما رفتیم خرید شام از کئی پلا تبدیل شد به چای و کلوچه نادری
|