امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
رزمان مرسی از توضیحات کاملت. والا تا دو هفته پیش کمک ۲۴ ساعته داشتم اما متاسفانه الان کمکی ندارم. سعی می‌کنم فقط ببرمش هی پارک تا کمتر هی شیر بخواد وابسته شیر بشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
شیطون خانم میفهمم کاملا
رز جان ممنون از راهنماییت
راستش من بیشتر اینکه غر زدنش اذیتم میکنه غذا نخوردنش نابودم کرده، از دست بقیه هم اصلا هیییچ چی نمیگیره بخوره
  • Rose
پاسخ
سلام بچه ها
خوبید؟
من باز اومدم با یک بچه ی مریض...
پریروز پسرم برخلاف روزای دیگه خوابید.... وقتی بیدار شد، گفت سرم درد می کنه که گفتم لابد بخاطر اینه که نهار درست نخورده (براش سیب زمینی سرخ کردم بعنوان میان وعده بخوره، ولی فکر کردم زیاد خورد، دیگه نهار ندادم گفتم بخوابه بیدار شه بعد، چون صبحم زود بیدار شده بود گفتم الان نهار بدم، خوابش دیر میشه...)
خلاصه پریشب حدود ساعت 9 فهمیدیم تب حدود 37.5 به بالا داره و داشت بیحال میشد... دیگه استا رو شروع کردیم... و تا خود صبح کلا 2 ساعت جامو با همسر عوض کردم و خوابیدم... آقا تا فردا ظهر دیگه تب 39 رو هم دیدیم، استا رو به هر 4 ساعت 10 سی سی رسوندم، ولی افاه نکرد و نمیکنه... بدشم میاد که دست و پاش رو دستمال نمدار بکشیم... خلاصه دیروز عصر رفتیم دکتر... که گفت همین استا رو بده ولی به جای سوسپانسیون شربت نوشت و گفت اگه تا 24 ساعت بعد غذاش (کلا از دیشبش که تب شروع شد دیگه لب به هیچی نزد... کلا نصف یه موز و چند قلپ شربت و حتی بستنی گرفتیم، چند قاشق بیشتر نخورد...) و فعالیتش درست نشده بود، ببرید آز بدید و بعد آنتی بیوتیک شروع کنید... کو آموکسی کلاو هم داد... دیگه ما شربت استای درد و تب گرفتیم، بدمزه هم هست گویا... اینمممم میدیم باز تبش بعد از 3 ساعت باز بالا میره و تا 39 هم حتی میره... عین همون دیروز... که موقع پذیرش تبش 38.4 بود... اشتها هم زیاد نداره... گلوش و دور بینیش درد می کنه... سرش یه روز درد می کرد الان میگه درد نمی کنه... دکتر هم گفت گلوش لوزه ها خیلی بزرگ شدن، گوشش هم یکیش یه ذه قرمزه که پسرمم می گفت درد می کنه...
نمی دونم ببریم دکتر مجدد؟ آز بدیم؟ آنتی بیوتیک شروع کنیم؟ گیج شدم... بعد دکتره هم منگگگگگ... هم استا رو زده بود هر 6 ساعت 5 سی سی، گفتم بابا ما هر 4 ساعت داریم 10 سی سی میدیم، باز بعد 3 ساعت تب اوج می گیره... الکی یه چیزایی گفت ولی من توجه نکردم، این شربت رو هم از روی راهنماش دارم 10 سی سی میدم... الان آنتی بیوتیک رو گفته هر 12 ساعت 5 سی سی!!! که به نظرم خیلی کمه... برای همینم هست که شروعش نکردم... الان نمی دونم کجا ببرم اصلا... اگه جایی میشناسید، بگید بریم همونجا لطفا... مرسیییی

اصلا تبه وحشیه انگار!!!! تا حالا همچین تبی ندیدم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab
پاسخ
رز جان تب احتمالا دو روز طول میکشه اگه کرونا باشه ( که هست )
همه بچه های اطراف من اینجوری بوده علایمشون
بروفن‌ ندادی؟
درمانگاه پگاه من اینبار بردم خیلی راضی بودم تو تعطیلی متخصص داشت
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Gitii، Rose، youtab
پاسخ
رز جان اگه تب با استا کنترل نمیشه باید بروفن بدی. ما که بچه‌ها یه بار تب مقاوم داشتن دکتر عفونی گفت هر ۴ ساعت استا، اگه وسطش داشت میرفت بالا همون موقع بروفن. دوباره استای بعدی ۴ ساعت بعد بروفن.. و همینطور ادامه پیدا کنه تا قطع شه.
  • Gitii، Rose، مینو
پاسخ
مرسی بچه ها
چرا بروفن دارم اما یادمه که رئیس بخش کودکان دی می گفت که بروفن زیر 5 ممنوعه!!!! اتفاقا همسر از دیشب میگه بدیم، من میگم ممنوعه.............. از کجا بفهمم ممنوعه یا نه؟
دکتره معلوم نیست چش بود اینا رو نگفت...
منم احتمال میدم کروناست، ولی نمی دونم چرا به خودمون هیچی نشده... حالا امشب حدود ساعت 9، میشه 2 روز کامل، ولی نمی دونم این تب توی این درجات آسیب نزنه به پسرم؟ همسر که از اون اول می گفت شیاف بذار... به بدبختی قانعش کردم که شیاف و استا فرقی ندارن، فقط شیاف جای نیم ساعت، مثلا توی یه ربع عمل می کنه وگرنه دما رو بیشتر کاهش نمیده...
  • youtab
پاسخ
وا رز من تا حالا نشنیدم بروفن ممنوع باشه! سرماخوردگی رو شنیدم اما بروفن رو خود دکتر ظریفی هم تو هایلایت تبش گفته بدین، دکترهای عفونی هم میدن.
  • Gitii، Nedaaa28، Rose، youtab
پاسخ
نگرانم که نکنه عفونت توی بدنش پخش بشه...
  • youtab
پاسخ
ولی رز معمولا گوش که قرمز میشه یعنی انتی بیوتیک لازمه. ببر درمونگاه پگاه یه سر دوباره چک کنن
  • Gitii، Rose، Sufii، youtab
پاسخ
رز جان پگاه خیلی دکترای خوبی داره
انروزم همسر من بچه خش رو برد اونجا تا صبح تب داشته
الان ارومه و اومده پایین 
اکثرا حتی نصفه شب و توی تعطیلاتم متخصص یا فوق داره
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Gitii، Rose، Sufii
پاسخ

پرش به انجمن: