امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نوحه خوان هم در مورد تب گذاشته بود دوز بروفن هم گفت
پگاهم بردم دکترش فوق تخصص بود بروفن داد
تا حالا نشنیده بودم ممنوعه !!!
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Gitii، Rose، Sufii، youtab
پاسخ
رز جان ناراحت شدم برای گل پسر
رز جان در مواقع تب مقاوم من از تنها چیزی که جواب گرفتم هر ۴ ساعت شربت استا سونپانسیون ۴ ساعت بعد بروفن من پسرم متاسفاته هروقت تب کنه تبش اصلا پایین نمیاد با هیج روشی اورژانس که میبرم همون لحظه نصف شیاف دیکنوفناک ۵۰ براش میزارن تا پایین بیاد من هم مخالف شیافم اما واقعا چاره ایی نیست وقتی تبش ۳۹ درجس نمیتونم ریسک کنم کلا پسدم از اول بد تب بود بعد تمام واکسن هاش با وجود استا ۳۸ و نیم تب داشت

در مواقع تب من از آب خیار آب سیب هم در کنار داروهای شیمیایی جواب گرفتم گلاب هم نصف لیوان خیلی خوبه اما میگم درکنار استا و بروفن تن شوییه هم خیلی جواب میده من وان رو پر اب میکنم کامل پسرم رو میزارم توش با اب ولرم حداقل نیم ساعت

من آخرین باری که پسرم تب کرد سه شبانه روز کاملا تو حمام بودیم رو دستم میخوابید من آب میریختم که سردش نشه طفلک از بیخوابی و درد رو دستم خوابش میبرد چرت میزد منم گلوله گلوله اشک میریختم وقتی میدیدم بی جون دو دستم افتاده چقدر بده مریضی بچه هااااا
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • Gitii، Nedaaa28، Rose، Sufii، Targol، youtab، آیسان، سِودا
پاسخ
رز جان خيلي براي پسرت و خودت ناراحت شدم
عزيزم تب مقاوم رو فقط بروفن مياره پايين من تا حالا نشنيدم كه براي زير ٥ ممنوع باشه
تموم دكترا تب مقاوم رو بروفن ميدن
منتها ميگن يك در ميون بروفن و استا بديد
بچه من يكسالگي رزوئلا گرفت با اون تب مقاوم هيييچ استامينوفني جوابگو نبود فقط بروفن جواب داد
فقط من واقعا موندم چرا انقد گل پسرت مريض ميشه؟ اينو حتما با يه دكتر درميون بذار كه روي ايمني بدنش كار كنه
  • Gitii، Rose، youtab، مینو
پاسخ
مرسی بچه ها
من رفتم دوباره پیج دکتر متواضع، دیدم اشتباه توی ذهنم بوده، دیفن هیدرامین زیر 6 ماه و شربت سرماخوردگی زیر 4 سالگی ممنوع بوده نمی دونم چرا بروفن توی ذهنم مونده...

لیانه چیزی که تا اینجا فهمیدم اینه که بچه ها تا 5-6 سالگی لوزه هاشون در حال تکامله و خیلیا مثل پسر من، لوزه ی سوم هم دارن، برای همین وقتی وارد جامعه میشن، به شدت مستعد عفونت های گوش هستن... وگرنه پسرم 2 سال اول که ابدا حتی با واکسن ها حتی تب نمی کرد و فقط 18 ماهگیش بود که دردش گرفته بود و استا دادیم... دوماهگی هم خش اصرار می کرد که قبل از واکسن بهش بدیم که دادیم ولی به نظرم دردی نداشت و لزومی نداشت واقعا... تا 3 سالگی هم فقط یه بار اسهال شد... دیگه بقیه ش، از دوماه بعد از شروع مهد کودک شروع شد... خیلی بچه ها حتی مهد هم نرن، باز دچار این مشکل میشن... ولی پسر من از 10 اسفند تا 14 فروردین که پیشمون بود با اینکه سفر و اینا هم رفتیم، اما حتی دماغش کیپ هم نشد چه برسه که مریض شه... ولی متاسفانه مهد که شروع شد باز بساط ما هم شروع شد...
دکترهای گوش و حلق و بینی هم که قبل از عید بردیم، گفتن که فقط افزایش سن می تونه این رو رفع کنه... و متخصصین اطفالش هم میگن که آلرژی داره و الان 2 ماهه داره نئوتادین می خوره، از دو ماه پیش تا 1 ماه مونته لوکاست میخورد... دو مدل مولتی ویتامین توی دو ماه دادیم بهش و تموم شده... واقعا نمی دونم به کی نشون بدم چیکار کنم که اینجوری نشه...

من الان مشاوره ی تلفنی گرفتم، گفتن بروفن بدیم...

مرسی که راهنمایی کردید بچه ها :*
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Gitii، liyane، youtab
پاسخ
رز جان همونطور ک بچه ها گقتن منم تو تب های مقاوم یکی در میون استا و پروفن میدم 
منم امسال مهد رو شروع کردم و متاسفانه دقیقا مثل شما همش مریض می‌شد بعضی بچه ها بیشتر مستعد عفونت های گوش هستن تا سنشون بگذره بهتر میشن 
دقیقا پسر منم یک ماه تو تعطیلات ک خونه بود حالش خوب خوب بود سه روز فقط تو فروردین رفت مهد آبریزش ببینی و عطسه اش شروع شد  Undecided
  • Nedaaa28، Rose، youtab
پاسخ
رز جان انشالا که زودتر بهتر بشه گل پسرت
... 
بچه ها این یک در میون استا و بروفن رو چجوری یعنی باید بدیم؟
ماهم که از سفر برگشتیم توی عید بردیم پگاه پسرمو متخصص گفت یک در میون بده من اومدم خونه از هولم یادم رفت کلا استا دادم هر 4ساعت
یعنی یه 4ساعت استا و 4ساعت بعدی بروفن درسته؟
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Rose
پاسخ
خب اگه اقتضاي سنشون هست پس بايد مثل هر موضوع ديگه اي زمان و تكامل حلش كنه

يوتاب بروفن معمولا تا ٦ ساعت كاور ميكنه يعني اگه الان بروفن دادي بعد ٦ ساعت استا و دوباره بعد ٤ ساعت بروفن
ولي اگه تب مقاوم باشه ميشه ٤ ساعت هم يكي درميون كرد
بسته به نوع تب ه
  • youtab
پاسخ
مرسیییی لبانه جون از راهنماییت  Heart
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • liyane
پاسخ
مامانا شما ،وقتی بچه هاتون تازه بدنیا اومد ،پرهیز غذایی داشتید؟
چیزای نفاخ ،مثلا حبوبات،قارچ ،بادمجون رو کامل حذف کردید؟
تا چه مدت ؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
بنسای یعنی مثلا تا ۱۸ ماهگی بچه
بادمجون نخوریم ؟
خیلی سخته ک ،من عاشق بادمجون م
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان