امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نسیمه جان منم تا اخرین روزی که شیر دادم رعایت کردم
چیزای نفاخ مثل نخود و لپه و لوبیا و کلم و اینا رو یا. نخوردم یا خودم 3روز خیس کردم خوردم
بادنجون اما نه میخوردم
قارچم میخوردم
باقالیم نمیخوردم
در همین حد
اما خب باید ببینی خدایی نکرده بچه اگر به جیزی آلرژی داشته باشه نخوری مثل ندا طفلی
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیمه جااان
پاسخ
سلام، عزیزم من تا دو سه ماهی پرهیز غذایی داشتم، اما این پرهیز هییییچ تاثیری روی دل درد و کولیک دخترم نداشت و صرفا باعث کاهش میزان شیرم شد…هفته گذشته هم خواهرم زایمان کرد هم توی بیمارستان و هم خانه بهداشت تاکید کردن تمام مواد غذایی به ویژه حبوبات رو مصرف کن تا شیر کافی داشته باشی، فقط حبوبات رو باید نفخشون رو بگیری
  • youtab، نسیمه جااان
پاسخ
اخه بچه ها ،من همینجوری خودم حالت عادی ،با قارچ ب شددددت نفخ میکنم
ولی بادمجون هیچ وقت مشکلی باهاش نداشتم

اها پس اگه نفخ حبوبات رو بگیریم ،مشکلی نیس
من خودمم کم خونم ،مخصوصا عدس رو نباید حذف کنم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Bonsai، Gitii، youtab
پاسخ
نسیمه جان دکترا که پرهیز قبول ندارن
من هر چی میدیدم بچه ام اذیت میشه حذف میکردم
الان که شیر میدم مثلا بادمجون و قارچ و اینا میخورم مشکلی نیست
ایشالا بچه کولیک و آلرژی نداره همه چی میخوری
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Gitii، youtab، نسیمه جااان
پاسخ
بعد یه چیز دیگه ،من چون بعد ۹ ماه میرم سرکار
میخوام عادتش بدم ب شیر خشک ک کمکی بخوره ،تایم هایی ک من در دسترس نیستم
از کی باید عادتش بدم؟
اولویت برام اینه اول شیر خودم رو بخوره ،یه جوری هم نشه دیگه سینه م رو پس بزنه

وای خدا نگاه سوالام Big Grin
انگار فردا باید برگردم سرکار ،بگو تو اول بزا
بعد بیا Big Grin
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • youtab
پاسخ
حبوبات که خیلیییی میخورم به پسرمم هر روز میدم
پسر ۱۹ ماه ❤
  • youtab، نسیمه جااان
پاسخ
نسیمه متاسفانه بچه ها معمولا بین سینه و شیشه میرن سراغ شیشه
الان الهام گلی و ترگل که شیر خودشون دادن سرکار هم رفتن
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Purelove، youtab، نسیمه جااان
پاسخ
نسیمه جان منم تجربه دادن شیر خشک در کنار شیر مادر دارم، اما تقریبا دخترم ۴ ماهه بود که دیگه شیر مادر قبول نکرد…
  • youtab، نسیمه جااان
پاسخ
نسیمه جون من دو ماه اول تقریبا رعایت میکردم چیزای نفاح نخورم چون کولیک داشت ولی همون دو ماه هم دکتر بچه ها اعتقادی به زعایت کردن نداشت 
دیگه بعدش همه چی میخورم و هیچی رو حذف نکردم 
درباره شیرخشک هم من از روز دوم فک کنم شبی ی بار شیرخشک میدادم دیگه خیلی خسته میشدم شیرم گم می‌شد قبل خواب ی بار شیرخشک میدادم تا هم عادت کنه هم راحت تر بخوابه 
اماااا دخترم دقیقا از یک ماهکی دیگه نخورد ی مدت خیلی گیر دادم هی تو روز درس میکردم دیدم نه فایده نداره چند بار قوطی شیرخشک دور ریختیم 
باز نزدیک پایان مرخصی باز تلاش کردیم نخورد 
بعد نه ماه که منم نبودم مادرشوهرم هرروز امتحان می‌کرد نمی‌خورد 
واقعا بچه با بچه فرق میکنه و اصلا نمیشه ی نسخه پیچید برا همه 
دوتا بچه های من تو این مورد زمین تا آسمان باهم فرق داشتن 
از دو سه تا اطفال هم پرسیدم گقتن اشکالی نداره دیگه نه ماهشه غذا میخوره و وقتی برمیگردی بهش شیر میدی نگران نباش
  • youtab، نسیمه جااان
پاسخ
نسیمه من ی ماه اول رفایت خیلی کردم اما بعدش همه چی مثل قبل میخوردم. چون پسرم کولیک و مشکل نداشت. اما مثلا اگر میخواستن آبگوشت بخورم اول از همه نفخش میگرفتم اما باز هم میخوردم اگر دل درد میشد یا تغییری پسرم می‌کرد سعی می‌کردم دیگه نخورم که خوا رو شکر پسر من تاثیری روش نداشت. شما هم ی ماه اول برای اینکه شیرت خوب بشه و خودت انرژی بگیری سعی کن غذاهای قوت دار بخوری بعد با توجه به کوچولوت که دل درد داره یا نه ببین میتونی غذاها رو بخوری یا میخوری دل درو میشه. یعنی باید خودت تست کنی چون بچه با بچه فرق داره. 

در مورد شیر خشک پسر من تا ۱۳ ماهگی هم شیر مادر خورد و هم شیر خشک بعدش تو تعطیلات نوروز دیگه شیر خشک ندادم و از اون به بعد متاسفانه نگرفت. من خیلی راضی ام که هر دو رو می‌خورد. چون وقتی میخواستم بذارمش برم سر کار تو مسیر بهش ی شیشه شیر خشک میدادم کاملا سنگین میشد و خوب می‌خوابید تا ۱۰ اینا. اما الان که شیر خشک نمیخوره به محض اینکه میخوام بذارمش زمین بیدار میشه و شروع میکنه به گریه. اصلا روحیه من تا خود ظهر داغونه. چون خوابش سنگین نمیشه

من از روز اول شیر خشک دادم. اول شیر خودم میدادم بعد نیم ساعت که شیر خودم می‌خورد شیشه بهش میدادم. این نظر دکتر من بود بیست تا سی دقیقه سینه نادر بعدش شیر خشک که بجه کاملا سیر بشه. بازم به نظرم از دکتر کودکی که میخوای ببری صلاح و مشورت کن. البته بعضی دکترها با شیر خشک مخالفن که من اصلا سمت اون دکترها خودم نمیرم Big Grin
  • youtab، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان