امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۴/۹، ۰۷:۲۲ عصر)Nedaa28 نوشته است: بچه ها هفته چند واکسن کزاز زدین؟ من ۳۲ میخوام برم دیر نیست؟

من قبل از بارداری همه رو آزمایش تیتر داده بودم و هر چی لازم بود خوردم یا زدم، ولی فکر کنم یکیش جا مونده بود و گفتن حدودای 28 هفتگی بزنم... من کلا می خواستم نزنم اما هم دکتر خودم هم دکتر بیمارستان و هم مسئول بهداشت منطقه مون گفتن چون با خون سر و کار خواهی داشت، حتما بزن... واقعیتش یادم نیست کزاز بود یا چیز دیگه...
شما هم حتما از دکترت بپرس ببین چی میگه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
درباره ی تشک گارد دار هم به نظر من واجب نیست... هم جاگیره، هم زود کوچیک میشه، هم شستنش سخته، هم به درد خاصی نمی خوره و کلا با کریر میشه به هدف رسید بصورت کاملا استاندارد و بدون خطر...
  • Hami99، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان بعد واکسن دو ماهگی دیگه بچه خودش دوست داره بره بیرون.کم کم بیرون رفتنو شروع میکنی یاد میگیری چی ببری چی نبری چی کار کنی...بعد مسافرت میشه رفت
  • (کژال)، 2015، Hami99، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز عزیز خیلی ممنونم از توضیحات کاملت Heart
شمیم جون ممنونم از دلگرمیت Shy
من قبل از بارداری خیلی سرچ میکردم که کسایی که میخوان اقدام کنن چه کارایی باید انجام بدن. و همش جسمی بود. فولیک اسید بخورید. سیاهدونه و عسل بخورید مولتی ویتامین بخورید
هیچ جا ننوشته بود که روحتونم اندازه جسمتون مهمه و باید تو شرایط روحی خوبی باشید قبل از اقدام.
واقعا دلم میخواست یکی اینو بهم بگه
رز عزیز یادم باشه تاپیک درست کردی برای توصیه های قبل از بارداری بیام اینو بنویسم که شرایط ایده ال روحی از فولیک اسید و ارده شیره و عسل و پسته خیلی مهم تره  قبل از بارداری Big Grin
الان که فکرشو میکنم بعد از یک سال خونه نشینی به خاطر کرونا اصلا از نظر روحی امادگی بارداری رو نداشتم.
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Rose، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
كژال جان اين احساس افسردگي و حالت روحيه ناخوشايندي كه داري خيلي توي هفته هاي تو طبيعيه ، منم داشتم بقيه ي بچه ها هم همگي اين احساساتو تجربه كردن ، من يادمه دو سه بار به همسرم گفتم اشتباه بود حامله شدنم، ولي گذشت و البته من مشاوره گرفتم سريع خوب شدم، وقتي هفته هات مياد بالا ، شوق زايمان روحيه تو عوض ميكنه
پس احساساتت طبيعيه دكتر خودمم بهم گفت خيلي طبيعيه فقط چيزي كه غير طبيعيه اينه كه نبايد به افكار بدمون دامن بزنيم
يه كمم به خودمون كمك كنيم ميتونيم از اين حال دربيايم
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، mona70، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۰، ۰۱:۳۶ صبح)(کژال) نوشته است: رز عزیز خیلی ممنونم از توضیحات کاملت Heart
شمیم جون ممنونم از دلگرمیت Shy
من قبل از بارداری خیلی سرچ میکردم که کسایی که میخوان اقدام کنن چه کارایی باید انجام بدن. و همش جسمی بود. فولیک اسید بخورید. سیاهدونه و عسل بخورید مولتی ویتامین بخورید
هیچ جا ننوشته بود که روحتونم اندازه جسمتون مهمه و باید تو شرایط روحی خوبی باشید قبل از اقدام.
واقعا دلم میخواست یکی اینو بهم بگه
رز عزیز یادم باشه تاپیک درست کردی برای توصیه های قبل از بارداری بیام اینو بنویسم که شرایط ایده ال روحی از فولیک اسید و ارده شیره و عسل و پسته خیلی مهم تره  قبل از بارداری Big Grin
الان که فکرشو میکنم بعد از یک سال خونه نشینی به خاطر کرونا اصلا از نظر روحی امادگی بارداری رو نداشتم.
آفرین دقیقا
منم معتقدم حاشیه ها رو زیاد برامونپررنگ کردن ولی اصل قضیه که ممکنه نظر مادر رو درباره ی باردار شدن یا نشدن عوض کنه هیچی نمیگن...
من خودم درباره ی دکتر و اطلاعات دوره ی بارداری هم فوق العاده تحقیق کردا بودم، اما اومدنش نشون داد اصلا آماده ی این حجم از فداکاری و مسئولیت نبودم... من توی بارداری ویلیامز رو خوندم ولی کاش به جاش قبل بارداری، چند هفته یه تازه مادر رو پیدا می کردم و کمکش کرده بودم...
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
توضیحاتتون خیلی کامل بود
مرسی
دقیقا از نظر روحی باید اماده بود
من چندین ماه بود ک اقدام بودم و ترسیده بودم راستش
الان وقتی میبینم نمیتونم درس بخونم ک جایی استخدام بشم دنیا رو تیره و تار میبینم چون من پارسال خیلی خونده بودم و تو ی قدمیش رد شدم
از طرفی همه دوستام دارم میخونن یا قبول شدن
اما یادم ک میاد چقد ترس داشتم ک نکنه مادر نشم خداروشکر میکنم و خجالت میکشم از خدا ک بخاطر کار دارم حسرت میخورم
کاش یادمون میدادن ک نترسیم
  • 2015، Hami99، lili_61، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها ممنون از توصیه تون در مورد تشک گارد دار پس منم معمولی میگیرم اما اونروز رفتم بازار عبدل آباد البته همه رو نگشتم ولی هر چی دیدم یا ازین مخملا بود یا ازین چاپی هاییکه پلاستیکه حالا بازم میگردم
بچه ها درمورد لباس تیکه ای من از یکی از همکارام که دختر فوق العاده حسابگر و دقیقیه پرسیدم گفت ازین جعبه ای ها نگیر چون تیکه های اضافی زیاد داره توش بعد گفت برای تا 6 ماه ازین زیر پوشهای آستین کوتاه یا رکابی زیر دکمه ای بگیر که سفید هم باشه چون طرحدارهاش قیمتشون بالاتره و روش لباس میاد فرقی نداره البته برای بچه من چون اول زمستون دنیا میاد این توصیه رو کرد بعد گفت برای روش یا ازین مانتویی ها بگیر بخصوص برای سه ماه اول با شلوار یا سرهمی باقیش بیخوده بعد گفت برای کلاه هم حتما دقت کن چون اغلب این ست ها کلاهشون کوچیکه
کژال جان برای سفر ظاهرا تا 7 یا 8 ماهگی نمیشه با هواپیما با نوزاد مسافرت کرد چون روی گوشش تاثیر میزاره حالا باز دقیقش رو توی نت نگاه کن

بچه ها یکم درد دل کنم! من بیچاره هیچوقت تو عمرم اینهمه چالش نداشتم الان دارم پروپوزال میدم یه هفته دیگه دفاع از پروپوزال دارم الان قانونا 2 سال فرصت دارم دفاع کنم اما استاد نکبت گفت باید یه ساله کارتو تموم کنی دیگه روم نشد بگم من تازه میخوام یه سال مرخصی از تحصیل بگیرم اگه بفهمه نمیدونم عکس العملش چیه از طرفی اون یکی استادم گفته باید اول مهر بیای آزمایشگاه کار عملیت رو شروع کنی به اونم روم نشد بگم من باردارم نمیتونم بیام چون ایکس داره اونجا! از یه طرف نمیدونم با خونه یه خوابه چطوری میخوام وسایل بخرم و جا بدم الانم تو این وضعیت موقع خونه گشتن و اینا نیست! واقعاً مثل خر تو گل گیر کردم دور از جونتون! اینقدر دلم میخواست مثل این مامانای اینیستا جشن تعیین جنسیت بگیرم اتاق بچینم گیفت درست کنم عکاس بیارم خونه ازین قرطی بازیا اما حتی هنوز وقت نکردم راجع به اسم بچه فکر کنم! اینارو میبینم افسردگی میگیرم دلم برای خودم و بچم خیلی میسوزه راستش ناشکری نمیکنم از نظر سنی هم وقتی برای بعد بچه دار شدن نداشتم خلاصه گفتم اینجا ناله کنم منو ببینید یکم روحیه بگیرید

بچه ها یادمه زمستون پارسال یکی از بچه ها بود میگفت تازه جامع دادم و اساس کشی کردم تو اون شلوغ پلوغی باردار شدم یادم نیست اسمش چی بود اگه اینجا هست بیاد یکم منو راهنمایی کنه لطفا Smile
  • 2015، Hami99، liyane، mona70، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Sh96.shamim، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من هفته ها و روزهای اولی که فهمیدم باردارم خیلی برام سخت بود اصلا نمیتونستم قبول کنم قراره همه چیم بهم بخوره، از بدنم گرفته تا خواب و تفریح با دوستا و مسافرت و ....،خیلی شبا گریه کردم، مخصوصا اینکه کسی از اطرافیانم باردار نبود و همش میگفتم خوش به حالشون میرن میان بدون دغدغه فکری،به خودم میگفتم حتی اتاق جدا نداره بارداریت چی بود این وسط حالا وقت داشتی و .... تا اینکه ان تی رفتم و دیدمش، نمیدونم چی شد ولی جونم شد، اصلا مهم نیست برام میخواد چی بشه یا اینکه بعد زایمان میخواد اذیتم کنه و نخوابم و ... ، وقتی وول خوردناشو دیدم فقط اشک‌ریختم و اشک ریختم ، انگار تازه فهمیدم بچه س واقعا تو دلم
معجزه بود دیدنش
  • Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی جان همینطوره واقعا یه معجزه هست من واقعا آرزوی بچه دار شدن داشتم الان فقط دلم میسوزه نیمتونم صد در صد فکر و انرژیم رو صرف برنامه ریزی واسه بچم کنم میدونم خیلی سختی هم الان هم پیش رو دارم اما همش فدای یه تار موش! بلاخره این سختیا هم میگذره خداروشکر الان کروناست کسی دیدن سیسمونی و اینا هم نمیاد! تا اون وقت هم خدابزرگه
  • Hami99، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 60 مهمان