۱۴۰۲/۲/۴، ۰۱:۲۴ عصر
الان ۸ روزه نسیمه جان
دکترش گفت تاندونش یه چیزی شده (یادم نیست) انگار جا انداخت
گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۲/۲/۴، ۰۱:۲۴ عصر
الان ۸ روزه نسیمه جان
۱۴۰۲/۲/۴، ۰۴:۱۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۴، ۰۴:۲۱ عصر، توسط atefehjjjjjjj.)
سلین جان ببخشید خبر نداشتم
چی شد دستش؟ ب جایی خورد یعنی؟الان بهتره؟ بچه ها من فهمیدم مشکل از خودمه تا میام بزارم بچم راه بره خودم بدو بدو جلوتر میرم دورش حصارش میگیرم با دستام خب بچه هول میشه دیگه ولی دست خودم نیست یکی دیگم میاد باهاش کار کنه من از استرس پاهام شل میشه از طرفی خودشم بلد نیس ک مثلا دستشو بگیره ب چیزی بلند شه راه بیفته ینی خودم باید بلندش کنم تا راه بره کلا هنگم
دخترم ۱۸ماهه شد
![]()
۱۴۰۲/۲/۴، ۰۴:۲۵ عصر
عاطی نه دیگه باید ولش کنی عزیزم
بذار خودش میخوره زنین، بلند میشه اینجوریه که یلد میگیره وگرنه باید تا کلاسس اول تو دستشو بگیری تا بلند بشه کمک زیاد گاهی برعکس ظلمه به بچه قربونت بشم یکم خودتو دخترتو رهاکن حل میشه قول میدم ![]() ![]()
۱۴۰۲/۲/۴، ۰۴:۲۸ عصر
روند حركت اينه عاطفه جون
بچه اول ميشينه بعد سينه خيز و چهار دستو پا ميره بعد دستشو ميگيره به ميز و صندلي و ديوار بلند ميشه بعد به كمك ديوار و ميز و صندلي راه ميره بعد از مدتي بدون كمك گرفتن از هيچ وسيله اي مستقل راه ميره اينكه بچه هنوز نميتونه وايسه و تو خودت اونو ايستاده ميكني يعني هنوز آماده نيست ترس شما هم قضيه رو بدتر ميكنه حالا بچه بخوره زمين مثلا چي ميشه؟؟؟ روي فرشه ديگه فاصله اي نيست كه انقد ميترسي بچه از ترس ترسيدن شما جرات نميكنه تكون بخوره
۱۴۰۲/۲/۴، ۰۵:۵۱ عصر
عاطفه وقتی میخوره زمین هیچچچ عکس العملی نشون نده. حتی اگر گریه کرد فقط لوسش کن و نازش کن. تو شلوغش نکن. من گاهی پسرم میفته زمین اول منو نگاه میکنه اگر هول کنم گریه کنه اگر ریلکس باشم بخنده بره
![]() ![]() ![]()
۱۴۰۲/۲/۴، ۰۶:۱۹ عصر
عاطفه حرف عالی ای زد شیطون خانوم
پسر من الانم تا میخوره زمین در سکوت اول مارو نگاه میکنه اگه اخ و وای بگیم گریه میکنه اگه نه پامیشه ادامه میده البته با شدت نه ها مثل اونشب که با پشت سر افتاد رو سرامیک ![]() ![]()
بچه ها دیروز با پسرم رفتیم فرحزاد دهنمو سرویس کرد تو دوساعت 5 بار رفتیم دستشویی باورتون میشه؟؟؟
۱۴۰۲/۲/۵، ۱۱:۱۵ صبح
بهار جون سلام
گفتی پسرتو بردی چندجا برای خوبش دکتر اسماشون یادته؟ ![]() ![]() |