امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
فسقلی جان دکتر منم تو صارم که از سه ماه پیش پیشش نرفتم نیک نفس بود دوباره وقت گرفتم شاید منم برم صارم برای زایمان تا آخر هفته دیگه تصمیممو میگیرم اما با چیزایی که گفتی مشتاق شدم برم پیشش

ستی جان منم چند روزه دارم به طبیعی فکر میکنم میگن خیلی خوبه برای خود مادر بعد شکم زود برمیگرده اما خواهرای من دوتاشون زود برنگشتن به وزن اولیه شون و همونطور چاق موندن به نظرم این به ژن ربط داره و اینکه سر سقط اول که خونریزی داشتم بهم گفتن نمیتونی مسکن بخوری جلوی انقباضات رو میگیره هنوز اون دردی که اون شب کشیدم رو یادمه دیگه بیخیال طبیعی شدم! اما اگه کسی طبیعی زایمان کرده و اطلاعات خوبی داره اگه لطف کنه در اختیار ما هم بزاره ممنون میشم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Seti69، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
lili_61 نوشته است:مرسی یوتاب جانم و ندا جانم مرسی از توصیه های خوبتون
منم پس اندازم فقط طلاهامه اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد رو اونا حساب میکنم فکر کنم بیمارستانهای دولتی بچه ای که بیمارستان دیگه دنیا اومده باشه پذیرش نمیکنن مگه دکترت اونجا باشه

یوتاب جان منم بیمه البرزم پس برای منم این قانون هست!؟ باز خداروشکر
عزیزم خواهش میکنم
ببین ما روز دوم سرپرستار ان ای سی یو گفت برای اینکه معلوم نیست چند روز دیگه باید بمونه پسرت و بیمه نیستی برات هماهنگ کنم از طرف خودمون ببری بیمارستان رسول اکرم که دولتیه
خیلی خانوم خوبی بود
اما باز همسرم گفت اگه خدایی نکرده تو جابجایی یا اونجا مشکلی پیش بیاد چی که نرفتیم
اره عزیزم البرز داره
بازم قبلش یه سوالی از کارشناساش بپذسی خوبه

فسقلی جان
من بهمن بود بیمارستانم و ۵ شب پسرم بستری بود
هزینه زایمان شد ۱۰ اما ان ای سی یو و ازمایشاتش گرون شد
چوت پسر من با پارگی بند ناف دنیا اومد‌و کمخونی شدید داشت
البته اصلا خداروشکر اکسیزن وصل نکردن بهش اما باید میموند که قلبش و خونش مرتب چک بشه
بعد برای زردیش که بستری شد بردیمش علی اصغر که دولتی بود ۲ شب با تامین اجتماعی شد ۱۵۰ هزار تومن که توی بخش پست بود
اما اینطور نه که فقط دستگاه اکسیژنش با ان ای سی یو فرق داشته باشه خیلی فرق داشت
تقریبا مثل بخش نوزادان بود که همه توی یک سالنن و مادرا هم کنار دستگاه بچه ها هستن
  • lili_61، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۳، ۰۳:۳۱ عصر)Celin نوشته است: ستی جان اگر بتونی طبیعی زایمان کنی خیلی خوبه
سزارین جز عمل های جراحی حساب میشه و اگر ضروری نباشه انجام ندی بهتره
بخیه پرینه با بخیه سزارین اصلا قابل مقایسه نیست
من که خیلی دلم میخواست طبیعی باشه تا هفته ۴۱ هم صبر کردم درد هم تحمل کردم اما ماما بیمارستان بخاطر اندازه سر بچه گفت به نظرم خیلی صبر نکن دیگه برو اتاق عمل

این مامایی که رفتم پیشش گفت بچت درشت نیس که نتونی بیاری و کلا مثبت بود نظرش
بخیه ی کدوم بدتره یعنی؟

(۱۴۰۰/۹/۳، ۰۴:۰۸ عصر)lili_61 نوشته است: ستی جان منم چند روزه دارم به طبیعی فکر میکنم میگن خیلی خوبه برای خود مادر بعد شکم زود برمیگرده اما خواهرای من دوتاشون زود برنگشتن به وزن اولیه شون و همونطور چاق موندن به نظرم این به ژن ربط داره و اینکه سر سقط اول که خونریزی داشتم بهم گفتن نمیتونی مسکن بخوری جلوی انقباضات رو میگیره هنوز اون دردی که اون شب کشیدم رو یادمه دیگه بیخیال طبیعی شدم! اما اگه کسی طبیعی زایمان کرده و اطلاعات خوبی داره اگه لطف کنه در اختیار ما هم بزاره ممنون میشم
درد ‌که داره ولی میگن به آستانه تحمل خودت مونده واینکه طبیعی آوردن مسلما سخته، باید قبولش کرد
  • lili_61، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من زایمان اولم طبیعی بود . یه بارم قبلا تعریف کردم اینجا . قطعا زایمان طبیعی درد داره . اما دردش تا لحظه به دنیا اومدن بچه ست . بعدش واقعا تموم میشه . اما سزارین(البته من تجربه نداشتم از کسایی که سزارین داشتن شنیدم)دردش بعد از عمل تازه شروع میشه . من زایمانم طبیعی بی درد بودم . تا ۷ سانت تونستم تحمل کنم اما وقتی ۷ سانت شدم دیدم دیگه نمیتونم و گفتم آمپول بی دردی میخوام . که سریع برام تزریق شد و ۲ ساعت بعد پسرم به دنیا اومد . اینم بگم . که بعد از به دنیا اومدن پسرم من بدون کمک تونستم از جام بلندشم و برم دستشویی . و اصلا نیاز به کمک نداشتم . درد زیادی هم نداشتم فکر کنم کلا ۲تا مسکن خوردم بعد زایمانم . اما دیدم چند نفری که دور و برم سزارین بودن با کمک از تخت میومدن پایین و میگفتن تا چند روزم نیاز به کمک دارن . ولی خب اینا تجربه من بوده و ممکنه برای هر کس متفاوت باشه . ولی الان که نزدیک زایمانم هست یکم تردید دارم که طبیعی زایمان کنم اونم فقط به این دلیل که مشکل همورویید دارم و میترسم بعد از زایمان بدتر بشه و نیاز به جراحی پیدا کنم . که دکترم گفت ماه آخر معاینه میکنم اگر شرایط خیلی بد باشه اجازه سزارین میدم

۱.shiningdiamond/ هفته3۶/ پسر
2.کتایون خانم/ هفته 38/دختر
3. ستی ۶۹/ هفته ۳۶/ دختر
4. لی لی /هفته 35/ دختر
5. **مینو** / هفته ۳۳/دختر
6. ♡بهاره♡ / هفته ۳۲/پسر
7. atefejjj/ هفته۲۷

راجب بخیه پرینه هم . معمولا بخیه میخوره دیگه . منم ۴تا بخیه خوردم ولی فکر کردم خیییلی بد باشه و اصلا نتونم بشینم و اینا . ولی خب نهایتا روز اول سخت بود . و دردش انقد قابل تحمل بود که مسکن و شیاف استفاده نکردم .
اگه میخواین طبیعی زایمان کنین به نظرم بی دردی رو انتخاب کنین که عذاب نکشین . چون واقعا نمیشه پیش بینی کرد که دردش چقدره و آستانه تحمل ما چقدره.

و اینکه میگن شکم سریع جمع میشه هم به نظرم بیشتر به ژن و فعالیت بدنی مربوط باشه . من طبیعی بودم ولی تا مدت ها شکم داشتم . ولی یکی از دوستام با وجود دوتا سزارین پشت هم کاملا شکمش صافه . چون به طور منظم ورزش میکنه . دیگه همینا یادم بود
  • lili_61، mona70، nona، Seti69، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
بهاره جان ممنون از اطلاعاتت
بهاره مگه زایمان طبیعی بدون درد هم داریم؟ من اصلا اطلاعات ندارم تو این زمینه واقعا اطلاعاتم کمه
  • Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، ♡بهاره♡
پاسخ
آره . الان اکثر کسایی که طبیعی زایمان میکنن بی دردی هستن . اگه به موقع برسی بیمارستان وقتی رحم ۴سانت باز شده باشه بی دردی رو شروع میکنن و بعد شما پیاده روی میکنی و رو توپ میشینی و یه سری ورزش انجام میدین تا لگن باز بشه . آمپول هم چند بار تا انتهای زایمان تزریق میشه که هیچ دردی حس نکنی . ولی بی حس هم نیستی . میتونی راه بری ، خودت زور بزنی ، تو روند زایمان کمک کنی کاملا .
ولی خب من تونستم تا ۷ سانت تحمل کنم ، فقط یبار تزریق برام انجام شد و بعدم سریع پسرم به دنیا اومد .
  • 2015، lili_61، Seti69، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
ممنون بهاره جان
منم متأسفانه هموروئیدم مشکل پیدا کرده،خونریزی نداره ولی بیرون زده.
یه سوال ماما همراه داشتی؟ واینکه چجوری فهمیدی رحمت باز شده که رفتی بیمارستان
  • lili_61، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماما همراه نداشتم . خود کادر بیمارستانم خوب بودن و رسیدگی میکردن .
از شب قبل یه دردی مثل درد پریود داشتم. روز زایمانم ساعت ۳ عصر دیدم دردام داره بیشتر میشه ولی کاملا قابل تحمل بود و منظم هم نبود . که رفتم دوش گرفتم و ساکمو بستم که آماده باشم . ساعت ۷ عصر دیدم دردام کاملا منظم شده و داره شدید میشه و یکم هم لکه بینی داشتم. دیگه مطمئن که شدم اینا درد زایمانه رفتم بیمارستان . ولی خب بازم تا دو ساعت بعدش دردا قابل تحمل بود . از ساعت نه تا ۱۲ شب اصل زایمانم بود در واقع . کاملا حس میکردم تو بدنم داره چه اتفاقی میفته و بچه داره به سمت پایین حرکت میکنه . که البته دو ساعت آخر بی حس بودم .
من فکر میکردم مثل تو فیلما باید با درد شدید شروع بشه و بلافاصله بچه به دنیا بیاد Smile))))
  • 2015، lili_61، mona70، Seti69، Sufii، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها من قندم بازم رفته بالا هرچی رعایت میکنم نتیجه عکس میگیرم دیروز یه انسولین دیگه هم اضافه کرد این یکی سه نوبت تو روز
تزریقی شدم رفت
به دکترمم گفتم اگه از چشم پزشک گواهی بیارم برای زایمان سزارین دیگه اوکی هست گفت باید زنگ بزنم از بیمارستان بپرسم خلاصه جواب قطعی نداد که خیالم راحت بشه!
  • 2015، mona70، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کتایون خانم سوال پرسیده بود در مورد پودر گالاکتومید اومدم اینجا بگم که من سزارین بود روز اول دوم کم شیر داشتم که حتی وقتی اومدم خونه شیرخشک گرفتم برای پسرم ولی بعد همسرخان گفتم رفت گالاکتومید خرید خیلی خوب بود.روزی دوپیمانه صبح ها تو شیر حل میکردم میخوردم راضی بودم شیرم زیاد شد.
ختی الان هم که پسرم دوماه و نیمه هست بازم خریدم اخه بعضی روزا شیرم کم میشه خوبه.اگه قندتون بالاست یا دیابت دارید حتما با دکترتون مشورت کنید .
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، mona70، nona، Rose، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 57 مهمان