امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه ریزی برای مادران
بعد از مادر شدن زندگی مادران به شدت تحت تاثیر قرار می گیره... اگه دوست دارید از روش هایی که استفاده کردید تا زندگیتون دوباره روی روال بیفته، برای بقیه ی مادران بگید.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خب به نظرم برای اینکه بعد زایمان افسرده نشید هر روز اهنگ شاد بزارید گوش بدید حتی شده یک ربع برید تو اتاق تنها باشید هنسفری بزارید چیزی نشنوید فقط اهنگ با ۱دای بلند اومم شاد..برنامه و فیلم طنز ببینید.یه پیاده روی حتی شده ۵ دقیقه ای برید بیاید.
بعد ۴۰ روزگی بچه واقعا خیلی بهتر میشه از نظر شیرخوردن مخصوصا اگه خودتون شیر میدید و خوابیدنش روال پیدا میکنه.
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۱۹، ۰۲:۲۹ عصر)Sh96.shamim نوشته است: خب به نظرم برای اینکه بعد زایمان افسرده نشید هر روز اهنگ شاد بزارید گوش بدید حتی شده یک ربع برید تو اتاق تنها باشید هنسفری بزارید چیزی نشنوید فقط اهنگ با ۱دای بلند اومم شاد..برنامه و فیلم طنز ببینید.یه پیاده روی حتی شده ۵ دقیقه ای برید بیاید.
بعد ۴۰ روزگی بچه واقعا خیلی بهتر میشه از نظر شیرخوردن مخصوصا اگه خودتون شیر میدید و خوابیدنش روال پیدا میکنه.
خدا از دهنت بشنوه شمیم جون
الان نی نی من شب خوابش بهتر شده اما روز نمیدونم تا میذارمش رو تختش یا رو مبل به دو دقیقه نکشیده بیدار میشه کریه میکنه تا بغلش میکنم آروم میشه دو روزم هست سینه رو با بدبختی میگیره نمیدونم چرا دو دقیقه شیر میخوره همونجا میخوابه با هیچی بیدار نمیشه  Undecided سرویس شدم امروز که گریه کرد منم باهاش گریم گرفت
  • lili_61، liyane، Rose، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۸، ۰۶:۵۴ عصر)nona نوشته است:
(۱۴۰۰/۳/۱۹، ۰۲:۲۹ عصر)Sh96.shamim نوشته است: خب به نظرم برای اینکه بعد زایمان افسرده نشید هر روز اهنگ شاد بزارید گوش بدید حتی شده یک ربع برید تو اتاق تنها باشید هنسفری بزارید چیزی نشنوید فقط اهنگ با ۱دای بلند اومم شاد..برنامه و فیلم طنز ببینید.یه پیاده روی حتی شده ۵ دقیقه ای برید بیاید.
الان نی نی من شب خوابش بهتر شده اما روز نمیدونم تا میذارمش رو تختش یا رو مبل به دو دقیقه نکشیده بیدار میشه کریه میکنه تا بغلش میکنم آروم میشه دو روزم هست سینه رو با بدبختی میگیره نمیدونم چرا دو دقیقه شیر میخوره همونجا میخوابه با هیچی بیدار نمیشه  Undecided سرویس شدم امروز که گریه کرد منم باهاش گریم گرفت

عزیزم طبیعیه همه ی اینها

اگه بچه ی کاملی به دنیا اومده و مشکلی نداشته از نظر زردی و ... هر وقت شیر می خوره و میخوابه، اصلا شما بیدارش نکن... هر موقع بیدار شد دوباره شیرش بده... دست بهش نزن و بذار بخوابه، محیط خونه رو آروم کن، خودتم بخواب حتما Exclamation این خواب خودت رو حتما جدی بگیر... خیلییییییی روی روحیه ت تاثیر میذاره...
آموزش خواب و روز و شب رو هم شروع کنی کم کم راه میفته و شرایط روز به روز بهتر میشه...

گریه هم طبیعیه... اصلا جلوی خودتو نگیر... اگه تا دوهفتگی باشه بیبی بلوزه، اگه با علائم بیشتر و مدت زمان بیشتر طول بکشه دیگه وارد فاز افسردگی میشه... سعی کن تا می تونییییییییی کمک بگیری، اگه دوست داشتی بغل مادر، خواهر یا همسر گریه کنی حتما انجامش بده... یه بالش بذار روی بخیه هات و گریه کن، حالت بهتر میشه... این حالت استیصال به شدت طبیعیه... هر دوتون وارد دنیای جدیدی شدید و یه زمانی برای آداپته شدنتون لازمه Heart باید به مرور همدیگه رو بشناسید Heart
دیگه مثلا توی غذای گرم، کارهای خونه، حموم بدون دغذغه ی بچه کمک بگیر و اصلا خجالت نکش اگه از خانواده خجالت یا رودروایسی داری، از دوست یا از خدمات پولی استفاده کن... 

برای حالت هم آهنگ خوب گوش بدی، کلیپ ببینی، اصلا آهنگ بذاری و گریه کنی همه ش اکی هست... هر چی که حالت رو خوب می کنه حتی یه فنجون چای با یه تیکه بیسکوییت حتما برای خودت انجام بده Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
.

عزیزم من تا دو ماه ونیم همش حس میکردم داریم روزا روبا نمره ده پاس میکنیم میریم جلو تا درست شد شرایط.قلق گذاشتن بچه تو جاشو یاد بگیر الان من اگه یه حرکتو اشتباه برم یا عجله کنم سریع بیدار میشه..من میزارم رو تخت خودمم کنارش دراز میکشم دستاشو میگیرم بعد خوابش عمیق شد میرم دیگه.اوایل زود بیدار میشد الان بیشتر میخوابه تنهایی...
  • lili_61، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
ایشالا شمیم جون و رز جون
مرسی بابت توضیحات عالیتون
  • Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
برنامه ریزی واسه واکسن زدن
از سه روز قبل همه خریداتونو بکنید.کارای خونرو بکنید.برای دو تا سه روز مراقبت واکسن دارید غذا درست کنید بزارید.
روز قبل حموم برید با بچه.ناخن بگیرید.
دستمال و حوله کوچیک داشته باشید واسه پاشویه.ظرف زیرانداز.دماسنج.لباس های استین حلقه ای زیر دکمه خوبن ۲ تا ۳ تااماده بزارید.
استامینوفن بخرید..با دکترش حرف بزنید اگه بالااورد و نخورد شیاف بزارید یا نه..با شکم پر دارو ندید.
  • 2015، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان