موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
مامانا ونس پسرونه خوشگل جایی سراغ دارید؟
تشکر Received:
5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
اعتبار:
6,046
مرسی یوتاب ولی زینک اکساید ندارم فردا میگیرم
الان الهام گفت پماد قارچ بگیرم نمیدونم بنظرتون ببرمش پیش دکترش یا پمادقارچ بخرم یا چی؟
اصلا حوصله ندارم برم دوباره دکتر راستش
نونا خوب شد گفتی من قبلا ک اصلا با شامپو نمیشستمش هربار حموم میبردم شامپو میزدم هفته ای دوبار
ولی الان دو روزه بستمش ب شستشو !!!!!
ولی روز اول خیلی خارش داشت الان انگار خارش نداره
الان زین بزنم یا پماد قارچ؟؟؟
دخترم ۱۸ماهه شد
تشکر Received:
255 in 119 posts
تشکر Given: 181
اعتبار:
294
مینو جان
ظهر ساعت حدودا 1/5-2 می خوابه تا 3-3/5
ولی شب ها 11/5-12، حدود ساعت 10/5-11/5 تازه شارژ می شه و کلی بدوبدو می کنه. بدوبدویی که توی کل روز کمتر انجام می ده.
حالا به نظرتون چه جوری می تونم خوابشو تنظیم کنم بیارم روی 10-10/5 شب
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۲/۲/۱۶، ۰۱:۴۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۱۶، ۰۱:۴۷ عصر، توسط nona.)
عاطفه تو حمومم خیلی ناخیه واژن رو نباید مف مالی کنی همون کف بدن در نهایت ازونجا رد میشه کافیه هرچی باکتری مفید هست با شامپو و کف زیاد از بین میرن بچه میتعد قارچ و عقثفونت میشه
فقط آب خالی همین
تو حمومم همون شامپو بدن که میزنی به بدن موقع شستشو ازونجا هم رد میشه کافیه مف مالی نکن ناخیه رو حتی تو حموم
تشکر Received:
5,626 in 1,212 posts
تشکر Given: 1,388
اعتبار:
6,224
عاطفه سر خود ک نگفتم بزن
با پزشک مشورت کن حتما
من پزشک بچه هام ویزیت آنلاین هم داره اینجور کارا رو آنلاین میپرسم دیگه تا مطب نمیرم
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۲/۲/۱۶، ۰۷:۳۱ صبح)lady نوشته است: مینو جان
ظهر ساعت حدودا 1/5-2 می خوابه تا 3-3/5
ولی شب ها 11/5-12، حدود ساعت 10/5-11/5 تازه شارژ می شه و کلی بدوبدو می کنه. بدوبدویی که توی کل روز کمتر انجام می ده.
حالا به نظرتون چه جوری می تونم خوابشو تنظیم کنم بیارم روی 10-10/5 شب
عزیزم چون نزدیک 2 سالگی هستید، احتمالا یه سری تغییراتی توی خواب پسرتون ایجاد خواهد شد...
آماده ی این باش...
اما نکته ی مهم به نظرم اینه که نذاری خیلی بین خواب ظهر و شب فاصله بیفته... فکر می کنم اگه درست یادم باشه، نهایتا 6 ساعت توی این سن اکی هست، اگه توی تایم 6 ساعت پس از بیداری نخوابن، اورتایرد میشن (همین که میگی انگار تازه شارژ میشه..)... یعنی اگه 3 بیدار میشه، سعی کن دیگه 9 غذا و اینا رو خورده باشه و روتین خوابش انجام شده باشه که بره توی تخت... چند هفته هم بگذره، خودبخود ساعت خوابش که برسه، غش می کنه خودش

برای قانع کردن ما ساعت و رفتن خورشید برامون کارآمد بود... البته توی سن بزرگتر از پسر شما...
ما خودمون پسرم خواب ظهر رو مدتهاست که حذف کرده، اما یه وقتا پیش میاد که مثلا بریم بیرون و خیلی خسته بشه و خوابش ببره... و خب مثلا یکبار پیش اومد که 5 تا 7 خوابید (بطور معمول 8-9 خوابه)!!! اما خودمون هم شوکه شدیم که از 10 دیگه خمیازه هاش شروع شد و 10.5 دیگه می گفت خسته ام و 11 خود بخود خواب رفت!!! ولی خب 6 - 7 صبح بیداره دیگه... شما هم اگه میخوای، یکم زودتر بیدارش کن، خواب ظهر رو بکش عقب و بعد از نهار بخوابه، اونموقع دیگه ساعت 7-8 که بشه و کار کرده باشی که اون ساعت ساعت خوابه، خود بخود میخواد که بخوابه...
برای تاریک کردن اتاقش هم از فویل آلومینیوم و آب استفاده کن... به پنجره یا در تراس و... آب اسپری کن و فویل بزن، اینجوری اتاق تاریک تاریک میشه و میتونی حتی قبل از غروب هم بخوابونیش... چون به نظرم این مقدار خواب برای سن شما کمه... و تاثیر منفی روی رشد و اخلاق و خوراک وووو... خواهد داشت...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona، youtab
تشکر Received:
5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
اعتبار:
6,046
مرسی الهام
الان رفتم درمونگاه محلمون ب دکتر نشون دادم کلوتریمازول داد!
نونا من قبل از این کلا فقط تو حموم میشستم پس درست بوده
این دو سه روز روزی ۴ بار شامپو میزدم طفلی رو !
دیگه قطع کردم مرسی
دخترم ۱۸ماهه شد
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• nona