امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
1. liyane/هفته٤٠/پسر
٢.سروناز/هفته 34/دختر
٣. زهره جون/هفته 33/دختر
٤. روناک/ هفته 32/پسر
٥. Nedaa. هفته ی ۲۹/پسر
٦.201٥.هفته۲۸/ پسر
٧. الهام گلی /هفته 28/دختر
٨. کژال / هفته 26 / پسر
٩. Sahraa71 /هفته 2۴/ پسر
١٠. بن سای/هفته ۲۲/پسر
١١. سحر بانی /هفته ۲۲ / پسر
١٢. roshanak7367/هفته 17/دختر
١٣. لی لی /هفته 15 / دختر
١٤. ستی ۶۹/ هفته ۱۵
١٥. کتایون خانم/ هفته 16 /احتمالا دختر
١٦. **مینو** / هفته ۱۲
١٧.نوعروس قدیمی /هفته ۱۲
١٨.atefejjj/ هفته ۹

.........
درباره آتلیه من بارداری قبلی 10 روز قبل زایمانم رفتم شکمم کوچیک بود قبلش همون موقغ هم عکاسا باورشون نمیشه 10 روز دیگه میزام Big Grin
حالا این سری بخاطر کرونا میترسم چون هم فضای بسته اس هم باید ماسک دربیاریم نمیدونم چیکار کنم
از طرفی دلم نمیاد نرم بعدها دخترم ناراحت شه چرا عکس بازداری ندارم  Sad 
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نوعروس قدیمی
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱۲، ۱۱:۳۵ صبح)Elhamgoli نوشته است: 1. liyane/هفته٤٠/پسر
٢.سروناز/هفته 34/دختر
٣. زهره جون/هفته 33/دختر
٤. روناک/ هفته 32/پسر
٥. Nedaa. هفته ی ۲۹/پسر
٦.201٥.هفته۲۸/ پسر
٨. کژال / هفته 26 / پسر
١٠. بن سای/هفته ۲۲/پسر
١٤. ستی ۶۹/ هفته ۱۵
١٦. **مینو** / هفته ۱۲
١٧.نوعروس قدیمی /هفته ۱۲
١٨.atefejjj/ هفته ۹

.........
درباره آتلیه من بارداری قبلی 10 روز قبل زایمانم رفتم شکمم کوچیک بود قبلش همون موقغ هم عکاسا باورشون نمیشه 10 روز دیگه میزام Big Grin
حالا این سری بخاطر کرونا میترسم چون هم فضای بسته اس هم باید ماسک دربیاریم نمیدونم چیکار کنم
از طرفی دلم نمیاد نرم بعدها دخترم ناراحت شه چرا عکس بازداری ندارم  Sad 
برو باغ الان که هوا گرمه ی لباس زیبا بپوش برین باغی جایی تو فضای باز عکاسی کنین
  • Elhamgoli، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جان تو فضای بسته اگه بجز عکاست کسی نباشه مشکلی نیست!
بچه ها یه چیزی تعریف کنم زمستون پارسال با یکی از دوستام صحبت میکردم بیشتر از 10 ساله ازدواج کرده قبلا یک بار آی یوی آی کرده بود دوبار هم آی وی اف اما جواب نگرفته بود یکبار هم اتفاقی باردار شد اما به قلب نرسید سقط شد گفت اسمم رو رفتم تو لیست بهزیستی نوشتم، بهش گفتم چرا برای اهدای اسپرم نمیری گفت اقدام کردم گفتن همسرت جوونه کلی مرحله هم جلوی روم گذاشتن که بگن نمیشه بهتره! گفت من آی وی اف ابن سینا رفتم اما کاش رویان میرفتم جنین شناسی اونجا خیلی قویتره کلی بهش گفتم نا امید نباش برو دوباره همون رویان اقدام کن خلاصه به حرفم گوش کرد قبل عید باهاش صحبت کردم تعریف کردم باردار شدم اما نشد، اونم گفت منم رفتم رویان کلی آزمایش های مختلف برام نوشتن همش خوب بوده! اما نا امید بود براش داستان یوتاب رو تعریف کردم که انگار معجزه شده بود گفت یعنی میشه برای منم معجزه بشه!!!
بعد از عید که من فهمیدم باردارم هی میخواستم سراغشو بگیرم میترسیدم بگه اینبارم نشده بعد من بهش بگم باردارم غصه بخوره! دیگه صبر کردم از خودش خبری بشه امروز زنگ زد گفت قبل از عید میخواسته بره پروسه آی وی اف رو انجام بده یه روز پریود شده دیگه هیچ خبری نشده فکر کرده بخاطر آزمایشها و داروها پریودش بهم ریخته همه بهش گفتن بیبی چک بزار اما اینقدر نا امید بوده اینکارو نکرده خلاصه وقتی به زور دیگران بعد از کلی مدت بیبی چک گذاشته فهمیده بارداره دوماهش بوده! اینبار حتی آی وی اف هم نکرده بود!!! تو همون اسفند که گفت کاش معجزه منم بیاد باردار شده بود الان 5 ماهشه
از صبح اینو شنیدم اصلا یه طوری شدم! گفتم اینجا هم تعریف کنم Smile
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، Elhamgoli، Hami99، liyane، Mari90، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، Sufii، youtab، آیسان، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، مینو، ندایا، نسیمه جااان، کتایون خانم
پاسخ
خدا روشکر لی لی جان اره والا ما معجزه خدا رو خیلی دور میبینیم درحالی که نزدیکمونه گاهی همیشه هست و ما نمیبینیمش.
یوتاب جان نیستی...تونستی بیا خبر از گل پسرت بده.
liyane.۱/هفته٤٠/پسر
٢.سروناز/هفته 34/دختر
٣. زهره جون/هفته 33/دختر
٤. روناک/ هفته 32/پسر
٥. Nedaa. هفته ی ۲۹/پسر
٦.201٥.هفته۲۹/ پسر
٨. کژال / هفته 26 / پسر
١٠. بن سای/هفته ۲۲/پسر
١٤. ستی ۶۹/ هفته ۱۵
١٦. **مینو** / هفته ۱۲
١٧.نوعروس قدیمی /هفته ۱۲
١٨.atefejjj/ هفته ۹
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان به نظرم تایم اتلیه به شکم مادر بسنگی داره
من الان هفته 27 هستم ولی شکمم تو لباس معلوم نیست
عکاسی رو گذاشتم برای اوایل شهریور که یه ماه مونده به زایمانم که شکمم معلوم بشه
احتمالا روز سالگرد ازدواجمون برم

دوستان کسی شماره تماس یوتاب رو نداره؟ فکر میکردم لیانه جون داشته باشن. قرار بود جواب آزمایش نی نی رو گرفت بیاد از حالش بهمون خیر بده
  • lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه مهربونا و فرشته های اینجا
مرسی که پیگیرم بودین
پسرم رو پنجشنبه مرخص کردن و من روی پای خودم نبودم
متاسفانه از خودم شیر نمیخورد و من ویدپشیدم و بهش میدادم. روز دوبارم کمکی اپتامیل ۱ میدادم
امرو بردیم دکترش هم واسه غربالگری هم چکش کنه بعد از ترخیص
که گفت یکم زرده
ازمایش فوری داد که گفت ۱۱.۷ زردی داره که زیاد نیست اما بچم ۲۰۰ گرم وزن کم کرده و خوب نیست ببرش بستریش کن
دیگه الان تو دستگاهه باز بچم و منم موندم بیمارستان که برم شیرش بدم
از امروز از خودم مستقیم شیر خورد تازه

خداروشکر بابت ارزو جون که فارق شده
الهی که جفتشون صحیح و سالم باشن
لیانه جان چیزی نمونده دیگه الهی خودتو نی نیت صگسالم و سلامت باشین
  • (کژال)، *روناک*، 2015، Elhamgoli، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، Targol، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، ندایا، کتایون خانم
پاسخ
سلام یوتاب جان
وزن کم کردن نوزاد طبیعیه اولاش
زردی هم که رفع میشه
خداروووشکر عزیزم
خیلی تو فکرت بودم
  • (کژال)، *روناک*، 2015، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Rose، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
يوتاب جونمممم الهي شكر كه خوش خبر برگشتي
همين اندازه كه مرخص شده بود و الانم از شير تازه ي مامان قوي و خوشگلش تغذيه ميكنه بهترين خبر دنياست
تمام بچه ها بعد تولد ٥ تا ١٠ درصد وزنشونو از دست ميدن
زردي هم كه ديگه همه دارن
عزيز دلم هزار ماشالله قندعسلت قويه البته تعجبي نداره بلاخره پسر خودته ديگه به مامانش رفته
يوتاب جونمم
مارو بي خبر نذار هرازگاهي از خودت خبر بده
اينجا همه عاشقتن
  • *روناک*، 2015، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خداروشکر یوتاب جون که نینی بالخره مرخص شد.زردی هم که دیگه عین نقل و نبات شده همه بچه ها دارن نگرانش نباش.به امید خدا از خودتم که شیر میخوره خداروشکر.
ایشالا که جفتتون همیشه سالم و سرحال باشین.

برای اتلیه من کمی دیر جنبیدم دیگه 15تیر نوبت دارم که میشم 33هفته.
میگن بهترین تایمش بین ماه 7 و 8 هست چون شکم زیاد ول نمیشه و خوش فرمه...دیگه ما امیدمون به فوتوشاپه خخخخخ
اما وارد هفته 30 که میشه ادم دیگه اینقدر زود هفته ها میرن جلو که یهو میبینی کلی کار عقب مونده انجام نشده داری...
از طرفی هر دو هفته یه بار باید بری دکتر از طرفی لباسای بچه رو بشوری .اتو کنی و اطاقشو بچینی..ساک اماده کنی یا اگه اماده کردی تکمیلش کنی...غربال های مهم رو انجام بدی...
پس تا میتونین انجام شدنی هارو زودتر انجام بدین و مثل من نندازین کارارو دقیقه نود
  • 2015، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بچه ها
اما انگار طفل معصوم من نباید راحت باشه
الان میگن ازمایش زردیش شده ۱۶
دیگه نمیدونم
دارم دیونه میشم
باز بهش سرم وصل کردن
شیر با سرنگ باید ببخوره
تقصیر منه که داره زجر میکشه
  • 2015، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان