۱۴۰۲/۲/۲۲، ۰۸:۱۲ عصر
نهار کباب و جوجه و شیرین پلو با مرغ خوردم، چون سرسفره نبودم سالادهاشونو کشک بادمجونو نخوردم.
بچه ها پرروم کردید شام درست نکردم
بچه ها پرروم کردید شام درست نکردم

گل پسر ۳۰ ماهه.

امروز غذا چی داری (۱) ++بدون عکس++
|
۱۴۰۲/۲/۲۲، ۰۸:۱۲ عصر
نهار کباب و جوجه و شیرین پلو با مرغ خوردم، چون سرسفره نبودم سالادهاشونو کشک بادمجونو نخوردم.
بچه ها پرروم کردید شام درست نکردم ![]()
گل پسر ۳۰ ماهه.
![]()
۱۴۰۲/۲/۲۲، ۰۸:۲۴ عصر
مرسی آرتا جونم که گفتی
سبزی خوردن میخورم ،میگن نفخ میاره ولی من خوردم تا الان ،ایشالا مشکلی پیش نیاد گویا اخیرا میگن ،کولیک نوزاد زیاد ربطی ب تغذیه مادر پیدا نمیکنه حالا سالاد رو هم بیشتر میکنم تو وعده هام شام قرمه سبزی
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۲/۲/۲۲، ۱۱:۵۷ عصر
فدات نسیمه جونم❤️
ببین من همون سبزیجات رو شنیدم سالاد مد نظر کسی که ازش شنیدم نبود عزیزم. میدونی اون خودش ماهیچه و … میخورده که شیرش زیاد شه بعد یهو ذهنش جرقه می زنه که سبزیجات شیر رو بیشتر میکنه. شام : سیب زمینی سرخ کرده و سالاد شیرازی
۱۴۰۲/۲/۲۳، ۰۲:۲۳ صبح
صبحانه عدسی و بربری
ناهار برگر خونگی شام من هیچی پدر و پسر به ترتیب املت و کوکو سیب زمینی ![]() ![]() (۱۴۰۲/۲/۲۲، ۱۱:۵۷ عصر)artatam نوشته است: فدات نسیمه جونم❤️ آرتا دوستهاتم مثل خودت پولدارن. ما فقیرهای سایت وقتی میخوایم با تغذیه به مهم خاصی نائل بشیم اول میریم سراغ سبزیجات ببینیم چیزای ارزونتر جوابن یا نه، بعد به فکر ماهیچه میفتیم. دوست تو برعکس طی طریق کرده! صبحانه دیروز: فرنی زعفرونی با عسل ناهار دیروز: پلو میگو مشپز خیلی خوشطعم شام دیشب: باقیمونده ساندویچ کباب ترکی مخلوط فستفود فرید میانوعده: توت قرمز و سفید، گوجه سبز، هندونه، چای ماسالا برای این که این همه سردی رو بشوره، نون پنجرهای خونگی، اسپرسو با سیروپ کارامل (همه خونه مش که قشنگ براش جا بیفته عروس شکمو داره). ![]() • 2015، artatam، Elham67، mahtakhanoum، Nedaaa28، sims s، youtab، خانم فسقلی، دژاوو
هی ستی جونم❤️❤️
پولداری در نگاه شماست عزیزم ![]() ستی سیروپ ![]() نهار : کدو گوجه+ ماست و خیار
۱۴۰۲/۲/۲۳، ۰۴:۳۹ عصر
صبحانه نون و پنیر و سیاه دانه
ناهار وقت نکردم درست کنم و یه ظرف کوچیک سیلزمینی سرخ شده سفارش دادم! شام میخوام ته چین مرغ درست کنم |