امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
میس شین جان بیشعور زیاده کلا
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • miss shin، Rose
پاسخ
بچه ها پسر من قبلا خیلی موز دوست داشت. ی موز بزرگ راحت می‌خورد. الان ی ماهی میشه اصلااا موز نمیخوره باید خودم بکشم. هر چی پیشی و هاپو بیارم جلو چشماش و ده تا بچه تو پارک ردیف باشن با بدبختی نصف موز بخوره. شما موز به جز همین طوری به عنوان میوه چی جوری ها دیگه به بچه هاتون میدین ؟ با توجه به اینکه شیر موز سخت میخوره. فرنی و اینا اصلا دیگه لب نمیزنه. بستنی هم خیلی کم دوست داره

در مورد ماهی هم همین طوره. من هر کاری میکنم اصلا ماهی نمیخوره تف میکنه.
  • nona
پاسخ
شیطون خانم یه مدت موز ارائه نده دختر من بعد سه ماه مجدد علاقمند شد دو ماهه داره میخوره روزی یه دونه موز متوسط باز به هفتست رفته اع*تص*اب تغذیش گفت یه ماه کلا نکیر جلوی چشمش نباشه

اگه شیک اسموتی میخوره براش درست کن با میوه های دبگه ترکیب کن
  • شیطون خانم
پاسخ
بچه ها من خودمم فکر می کردم که کلا کسی که بچه ش مریضه، نباید کل مثلا 1 ماه رو بیاد بیرون...
ولی واقعا هر چی دارم جلوتر میرم، می بینم انگار مریض شدن اجتناب ناپذیره...
حالا اینکه چجوری بچه ی تب دار رو جرات می کنن می برن بیرون یا می سپرن دست دیگران که چندین بچه ی دیگه هم دستشون هست، من نمی دونم...
من همین الان پسرم وارد 3 هفته شده که مریضه... 3 روز اول دکتر گفت حساسیته، بعد دیگه دیدیم تب بدون استا پایین نمیاد، مجدد بردمش دکتر... که آنتی بیوتیک داد و باز یه هفته ای داشت می خورد اما خب هنوز داروی سرماخوردگی و سرفه ش تموم نشده با اینکه علامتی نداره... خب اگه من بخوام هر موقع مریضه نذارم بره مهد، کلا نباید بره مهد... واقعا یه سری چیزا انگار اجتناب ناپذیره... توی مهد و خونه بازی و پارک مریض نشن، توی مدرسه دهن آدمو سرویس می کنن... منم والا تا دوشنبه نذاشتم بره، یه دوشنبه رفته یه همین امروز یعنی چهارشنبه... یعنی عملا من 3 هفته اس قفل شدم... هم هزینه ی مهد میدم هم از آغوش این بیماری به اون بیماری... والا دیدم نرفتن هم تاثیری نداره که مثلا بدنش قوی بشه نگیره، همین سری قبل که قبل از عید شدید درگیر گوشش شدیم، از هفته اول اسفند که قضیه شروع شد نذاشتمش تاااااا همون 14 فروردین، هزینه ها رو هم کامل دادیم، عیدی هم روش، الانم کادوی روز معلم روش... ولی خب باز همه چیز مجدد شروع شد... والا من خودم دیگه نمی دونم چیکار کنم... کل کار و زندگیم روی هواست... و مشخصا هم می بینم که مادرایی هستن که بچه رو در هر حالتی میارن مهد... باید خودشون شعورشون برسه بچه ای که اوجشه یا داره با دارو علائمش کنترل میشه رو نذارن مهد اما خب کسی انگار رعایت نمی کنه... اونها هم شاغلن و کار و زندگی دارن... کسی هم ندارن بچه رو بگیره نگهداره... این مشکل واقعا آدم رو خونه نشین می کنه... واقعا این مادرا چیکار کنن؟ مگه چقدر مرخصی میدن؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Bonsai، nona، Targol، خانم فسقلی، مینو
پاسخ
رز جان ای بابا طفلی بازم مریض شد Sad

بابا رز دفع پیش گفتم که رفتم بیمارستان دختره خون بالا اورد کرونایی بود ماسک نزده بود بهش گفتم گفت من که مریضم مجدد نمیگیرم
یعنی بقیه بگیرنم مهم نیست
بابا نفهم کل دوره انتقال کرونا پنج تا هفت روزه میمیری حداقل این دوره رو رعایت کنی؟
  • miss shin، Rose
پاسخ
نونا مرسی قشنگم ک واسم توضیح دادی
خیلی محبت داری ♥︎
آخ دقیقا حس میکنم پسرم گاهی موقع شیر خوردن از دهن نفس میکشه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • nona
پاسخ
من انقد از این شرایط مهد میترسم فکر کنم بعد مهد بچه‌ها بشینم خونه Sad چقدر زندگی مادرها سخته Sad
  • nona، Rose
پاسخ
متاسفانه بچه مریض میشه مادر نگه نمیداره خونه خوب مرخصی هم ندارن
مثلا همکار من بچش زیاد مریض میشه ولی اصلااا از مرخصیهاش استفاده نمیکنه بچه هم همش مهده
یه بار ازش پرسیدم گفتم مهد بچه مریض قبول میکنه گفت آره چاره ندارن
دیگه مهد میره باید از قبل آماده مریض شدن بیشترشون باشیم
  • Gitii، nona
پاسخ
ترگل مادر بدبخته الان دو‌ساعته از شدت کمردرد همسرم اومده افتادم رو تخت
فردا اورژانسی باید برم بیمارستان فکر کنم دیسکه دیگه دردش یکسره و مداومه از بس طول روز جمعا نیمساعتم نمیتونم بشینم
مهد فری من پرسیدم پس گفت بچه مریض قبول نمیکنن که!
  • Donya، Nedaaa28، Rose، Targol، ستی‌لیته
پاسخ
عزیزمم نونا ایشالا که دیسک نباشه
آره متاسفانه گفت قبول میکنن تا حالا برای مریضی بچش مرخصی نگرفته! همه رو جمع کرده بره رو سنواتش!
  • Gitii، Nedaaa28، nona، Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان