امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نونا منم Sad
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، nona، Rose، ستی‌لیته
پاسخ
نونا جان و ترگل جان آرزو میکنم خیلی زود شما هم حال منو داشته باشید Big Grin
ترگل تو باید خیلی تحمل داشته باشی همزمان جواب دونفر رو باید بدی Smile شاید هم چون دوتا هستن با هم صحبت کنن

نگران نباشید بعد دو سال رو دور تند میوفتن

خدایش من قبل بچه دار شدن باید کاردرمانگر میرفتم Big Grin حیف غافلگیر شدم و اطلاعاتم کم بود
  • nona، Rose، Targol، ستی‌لیته
پاسخ
سلین مهد رو نمی خوای شروع کنی؟ که یه نفس بکشی؟
منم درک می کنم چی میگی.... دقیقا منم تحمل یه حدی بیشتر از سر و صدا رو ندارم... ولی خب نمی تونم به پسرمم بگم حرف نزن... خیلی تلاش می کنم که می تایم رو براش جا بندازم... ولی خب توی این 4 سال، کلا یه 20 دقیقه تونستم وقتی بیداره، من بخوابم... دیگه امکانش برام پیش نیومده... ولی خب تلاش می کنم... بهش میگم مامان من می رم می تایم... لطفا فیلمتو ببین و نیا توی اتاق، من دارم استراحت می کنم... شاید بچه های کم انرژی تر متوجه بشن و همکاری کنن.. من هنوز موفق نشدم...
ولی خب اگه کمک داری، اگه بتونی مهد بذاری، کیفیت مادرانگیت خیلی میره بالاتر...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Celin، nona
پاسخ
...
  • Celin، nona، Targol
پاسخ
سلین
منم همین مشکلو داشتم ولی چون یه تایمی رو خونه نیست اوضاع بهتر شده.
رز جان
چرا کم انرژی تر؟چرا حرف گوش کن تر نه؟یا بچه هایی که خودشون خودشونو سرگرم می کنن و ...
  • Celin، Gitii، nona، Rose، ستی‌لیته
پاسخ
(۱۴۰۲/۲/۳۰، ۰۶:۴۹ عصر)مینو نوشته است: سلین
منم همین مشکلو داشتم ولی چون یه تایمی رو خونه نیست اوضاع بهتر شده.
رز جان
چرا کم انرژی تر؟چرا حرف گوش کن تر نه؟یا بچه هایی که خودشون خودشونو سرگرم می کنن و ...

چون بحث انرژی و ذات بچه هم که بچه ی سختیه یا آسونیه، واقعا به نظرم مهمه... حرف گوش کن هم خب من خودم اعتقاد بهش ندارم راستش... به نظرم بچه نباید حرف گوش کن باشه Confused دوستم ندارم مجبورش کنم یا آمرانه باهاش برخورد کنم... همش میگم مگه چند ساله روی زمینه که من بخوام با خط کش خودم سانتش کنم... بچه ای هم که خودشو سرگرم کنه خب دیگه گلیست از گل های بهشت Big Grin مال ما خود سرگرم کن نیست، خود تخریبگره  Confused Confused Confused بمب متحرک...
  • Celin، Mari90، nona، Sufii، مینو
پاسخ
منظورم از حرف گوش کن اینه که اون چیزی که می خوای بهش آموزش بدی(حریم خصوصی و احترام به تنهایی شما) رو یاد بگیره نه آمرانه حرف زدن و مجبور کردن.
  • Gitii، nona، Rose، ستی‌لیته
پاسخ
سلین جان فکر کنم من هم بهش دچار بشم. ولی هنوز بهش نرسیدم
برای تولد بچه 2 ساله چی پیشنهاد می دید. بچه خودمون که باهاش سرگرم بشن.
  • Celin
پاسخ
مینو من نمی تونم حتی نشستن و نقاشی کردن بغل خودمممممم رو آموزش بدم Sad چه برسه که نباشم و بخواد خودش فعالیت مفید یا اصلا بی خطر بکنه... کلی کتاب و چیز میز آموزشی داره، میارم، یه مرحله از یه بازی رو انجام میده، بعد میگه خسته شدم باسن رو می کنه سمت من خودشو می زنه به خواب، بعد که شروع کردم جمع کردن میگه حالا بیا بسکتبال، فوتبال، تنیس، ال و بل بازی کنیم................................... حالا فعلا دارم دنبال مشاور می گردم که مشکلات تربیتیم رو رفع کنم... ولی انرژیش در حدیه که اصلا پا به پای فعالیت نشستنی نمیاد... یکی از مشکلاتمون توی مهد هم همینه که نمیشینه بازی کنه و بازی ای که دوست داشته باشه رو تا آخر تایم مهد تکرار می کنه.... مثلا توپ بهش بدن، دیگه نمی تونن توپ رو ازش بگیرن... یا مثلا پریدن توی ژیمناستیک داشتن، مشاور مهد می گفت من دوربینا رو چک کردم تا آخر مهد داشت می پرید!!!!! کلا خیلی خودمختاره...
  • ستی‌لیته، مینو
پاسخ
(۱۴۰۲/۲/۳۰، ۰۶:۵۶ عصر)lady نوشته است: سلین جان فکر کنم من هم بهش دچار بشم. ولی هنوز بهش نرسیدم
برای تولد بچه 2 ساله چی پیشنهاد می دید. بچه خودمون که باهاش سرگرم بشن.

مبارک باشه عزیزم
یکم اطلاعات بده لطفا دختر؟ پسر؟ علایق؟ وابستگی ها؟ مواردی که فکر می کنی برای پیشنهاد خوب باید بدونیم Big Grin
  • lady
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان