امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
رو تاب بدون حفاظ بچه سه چهار ساله هم نمیشینه
ببرش پارک و خانه بازی کفشم ایمنه هم خوب راه میوفته هم تاب بازی کنه
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona
پاسخ
بچه ها علائم دندون دراوردن دست زدن به گوش هم هست؟
پسرم به گوشش دست ميزنه دستشو ميكنه دهنش گريه ميكنه
ابريزش دهان هم داره
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
پاسخ
نرگس جان دست ميزنم به گوشش ميخنده خوشش مياد درد نداره
لثش به كم ورم داره ابريزش دهانش هم زياده
به دمر ميخوابه فكش رو ميزاره رو دستش
  • نرگس
پاسخ
نميدوني چي بود؟
بي قرار ميشه استا ميدم
پاسخ
(۱۴۰۲/۳/۲، ۱۲:۴۲ صبح)Saghar685 نوشته است: دنيا جان پرستار از كجا گرفتي؟
منم بايد بگيرم يا ببرم مهد
مهد خوب براي بچه پنج ماهه ميشناسيد؟

ميگن تو مهد خواب اور ميدن اين موضوع دودلم كرده بيشتر دارم به پرستار فكر ميكنم

ساغر جان، من از چند نفر که پرستار شرکتی دارند پرسیدم، هیچ کدوم رضایت کامل نداشتند. 
اونهایی که پرستار از آشناهاشون بودند، مثلا زندایی همسرش بود، یکی همسایه مسن شون بود اینها راضی بودند.
تو فامیل بسپارید دیگه. 
من الان این خانم آشنای یکی از خانم هاییه که باهامون آشناست و دوبار تو نگهداری شاهان بهم کمک کرده گفت میخوای این خانم بیاد. منم گفتم آره ولی با خانمه هماهنگ نکردم. 
ما هم دخترخاله پ ش و عمه امیر هر دو بسیااار بچه دوست هستند و شاهانم ایام عید هرجا این دو نفر بودند خوش خوشانش بود. حتی یه مهمونی رفت بقل عمه امیر من کلا رفتم با بقبه مافیا بازی کردم، ازون مهم تر اینه که عمه امیر با ما توی یه خیابونه و فقط از کوچه های پشتیه خیلی دسترسی مون بهم سریع و راحته... اما امیر نمی ذاره میگه مادرم حسودیش میشه غصه می خوره.
میگم خب مادرت منظم مرتب بیاد ایشون نگه داره میگه نه مامانم هرزمان دلش بخواد میاد و میره خبرم نمیده به کارت نمیاد...
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • Saghar685، خانم فسقلی
پاسخ
من یه چیزی در مورد پرستار آشنا بگم..
شما نمیتونید نکات تربیتی رو بهش تذکر بدین، کلا یه رودربایستی پیش میاد که ممکنه یه جاهایی کار رو خراب کنه.
از هر گروه پرستار بگیرید (شرکتی و آشنا) داستان خودش رو داره تااازه به‌نظرم پرستار شرکتی ارجحیت داره به آشنا!

و اینکه از پرستار شرکتی میتونید تا حدودی انتظار داشته‌باشین که به کار خونه هم برسه (مثلا با توجیه اینکه بچه ممکنه هر آشغالی بکنه تو دهنش کف خونه رو هر روز یا یه روز درمیون جارو بکشه) ولی از فامیل نمیشه انتظار داشت.
پرستار شرکتی یه‌جوری کمک بیشتری به مادره.
  • liyane، mahtakhanoum، nona، Purelove، Saghar685، Sufii، Targol، ستی‌لیته، مینو، نرگس
پاسخ
دنیا به عمه چقدر می‌خواین بدین؟
یادش‌ به خیر ما یه خاله‌‌ش رو ‌داشتیم تو بچگی از نوه‌های فامیل نگهداری می‌کرد یه پول ناچیزی هم فکر کنم می‌گرفت.
  • liyane، nona، Saghar685
پاسخ
ستی جان عمه کنسله م ش حسادت می کنه... یعنی پسرش فکر میکنه ممکنههه مامانم حسادت کنه... من در نظر داشتم ساعتی صد تومن پیشنهاد بدم.

آرزوجون فامیل و شرکتی هر دو کنسلن برام. الان این خانم کارش پرستاریه ولی آشناست. شرکتی نیست.
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • Arezoo1984، elham، Saghar685، خانم فسقلی
پاسخ
نونا جون مرسی فقط من دیجی کالا خمیردندان دیدم نوشته بود بالای دوسال!!!
همینه؟بعد فلوراید دار تف نمیتونه بکنه عیب نداره؟
کاش ی لینک از خمیردندان میفرستادین برام!

نسیم جون قربونت برم عزیزدلم خیلی مهربونی چقدر حرفت ب دلم نشست من اول استرس بودم بعد دست و پا درآوردم بچه های مردمو میبینم بچه خودمو تست میکنم ببینم میتونه یا نه هرچند میدونم خوب نیس مقایسه

ندا جون اره واقعا چون عکس یکسالگی بچه دوستمو دیدم تاب مخصوص بچه بودا ولی حفاظ نداشت اونم شیک نشسته بود بدون اینکه کسی
کنارش
باشه
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
  • nona، نسیم64
پاسخ
عاطفه جان چقد درگیر مقایسه‌ای. به خدا تو پدر دخترتو درمیاری. باید زحمت و تلاش و توانمندی‌های خودتم با بقیه مقایسه کنی نه اینکه فقط دنبال نتیجه‌ باشی. یعنی حتی به عکس بچه‌ای که روی تاب بدون حفاظ نشسته هم باید حسادت شه؟ باورم نمیشه!
  • atefehjjjjjjj، liyane، Nedaaa28، nona، Rose، دخترانه، ستی‌لیته
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان