امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
رنگ پوستش بهتره دکتر اومد دیدش گفت چون دیروز زیاد ازش خونگیری شده امشبم بذار بمونه فردا از میگیرن ببینن چند شده
...
اره واقعادبچه ها شده از دکتراتون خواهش و تمنا کنین سعی کنین تا جایی که میشه بچه بمونه یه روزم واقعا تاثیر گذاره
من از دیشب که اینجام (بیمارستان علی اصغر) یه چیزایی دیدم که...
کی کی میکنم فردا بشه پسرمو بردارم برم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خداروشکر بهتره یوتاب جان اگه اوضاعش استیبل شد و فقط نیاز بود تو دستگاه بمونه دستگاه رو کرایه کنید ببریدش خونه با دکترش صحبت کن اگه قبول کرد ببری خونه بهتر از بیمارستانه
  • 2015، Hami99، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان خیلی نگرانت بودم
خدارو شکر که خبرای خوب دادی
نگران زردی نباش رفع میشه تازه خدارو شکر خیلیم بالا نیست
نگران با سرنگ شیر خوردنشم نباش پس انتظار داری با چی شیر بدن بهش دختر خوب منم دو روز اول که شیر نداشتم بیمارستان با سرنگ بهش شیر خشک میداد جیگر
بخیه هم سه چهار روز اینور انور اسکالی نداره عزیزم
شما که کلا این مدت سرپا بودی و فعالیت داشتی دیگه خود گوشه های بخیه خشک شده خیالت راحت یه قیچه دو ثانیه ای میزنه
چه خوب کردی دیگه بچه رو بردی بیمارستان کودکان آفرین
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یه چیزی در مورد ویار بپرسم
من تو بارداری اولم خیییلی شرایطم خوب بود . صبح ناشتا نصف دمیترون میخوردم تا شب حالم خوب بود . همه چی میتونستم بخورم. خودم آشپزی میکردم . الان شرایطم خیلی بده . به جز سوپ و آش هیچی نمیتونم بخورم . از بوی همه چی بدم میاد . حتی لباسای تمیز که از ماشین درمیارم حالمو بهم میزنه . یا مثلا پوشک پسرمو نمیتونم عوض کنم .خیلی بده شرایطم . اصلا نمیدونم چیکار کنم . به دکترم که گفتم آمپول ویتامین ب داد بهم . پنتوپرازول داد . ولی اصلا بهتر نشدم . شما چیکار کردین برای ویار؟
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسي دوستاي نازنينم كه هميشه بودنتون و دعاهاتون برام قوت قلب بود ممنون همتون هستم

اره لي لي جان دكترم سزارين اختياري رو توي هفته ي چهل زايمان ميكنه ، همش ميگه عجله نكن بچه جاش خوبه بايد بمونه
مگر اينكه بچه خودش بخواد بياد كه در اونصورت مجبوري سزارين اورژانسي ميكنه
البته من از هفته ي ٢٩ ، ٦ تا آمپول پورلوتون برام نوشت ، هفته اي يه دونه ، فكر كنم همونا باعث شد بچه بمونه
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بهاره جان کار خاصی نمیشه کرد باید دوره اش بگذره
دکتر من می‌گفت تا روزی سه تا دمیترون هم میتونی بخوری
من روزی دوتا تو هردو بارداریم میخوردم تا سه ماه
انشاله زودتر بگذره برات
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، ♡بهاره♡
پاسخ
لیانه جان انقباض داشتی که آمپول میزدی؟ یا دکترت محض احتیاط نوشته بود واست؟

بهاره جان منم خیلی به بو حساس بودم هیچ قرصی نمیخوردم کلا پخش زمین بودم ، سر میز غذا میشستم اشک میریختم گرسنه ام بود ولی بدم میومد بخورم در نهایت خودمو با نون پنیر یا خیار خالی سیر میکردم فقط
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان، ♡بهاره♡
پاسخ
مرسی عزیزای دلم
ممنونم نونا جانم
اره کلا نفهمیدم منظور همه از استراحت بعد زایمان چیه  Big Grin
اما فدای سرش خوب بشه
اره جز بخث تعداد ادمای اینجا کلا راضی ترم
الانم دکترش دیدش گفت امشبم نور بگیره تا فردا
  • 2015، Elhamgoli، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون الهی که فردا یه زایمان عالی داری و پسر نازت رو به سلامت به آغوش میگیری Heart
یوتاب جون خداروشکر که پسرت حالش خوبه. نگران زردی هم نباش بمونه زیر نور زودی خوب میشه انشالله.
  • 2015، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
زير دلم يه درد مبهم حس ميكردم ، شدت نداشت مثلا بخوام از ١٠ نمره بدم شماره ي دردم ٣ بود ولي بلاخره حس ميشد
بعد دكترم گفت براي جلوگيري از زايمان زودرس بهتره اين آمپولارو هفته اي يك بار بزني به مدت ٦ هفته
ممنونم دوستاي گلم كه برام آرزوي خوب كرديد
  • 2015، Elhamgoli، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 64 مهمان