امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب)
دنيا جون توت فرنگي براي بچه ريفلاكسي الان زوده اصلا نده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، youtab
پاسخ
دنیا جون ببخشیدا عزیز دلم اما به نظر منم برای بچه 7ماهه یکم زیاد همه چی دادی
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Donya، ستی‌لیته
پاسخ
یوتاب جونم دکتر گفت روزی سه وعده غذا بده.
شیر هم خودش هرزمان درخواست کنه میدیم.
میوه هم نخوره گلاب به روتون خیلی مشقت میکشه بچم.
تازه یادم رفت بگم دیروز داشتم خرما میخوردم دلش خواست مامانم بهش نصف خرماهم داد Big Grin

نمیدونستم لیانه جون توت فرنگی خوب نیست دکترش میوه های تابستونو بعلاوه طالبی براش مجاز کرد.
البته من گوجه سبز و هندونه رو نمیدم بنظرم خودم میخورم هم فشارم به شدت افت میکنه و بهم میریزم چه برسه به بچه.
دکترش گفت طالبی و سیب رو بخوره. بقیه رو کمپوت بخوره. من کمپوت زردآلو درست کردم بدش اومد..

ندا جون اون سیستم تست که میگه کمی بمال به صورتش ببین قرمز میشه رو انجام ندادم.
ولی مثلا دکترش گفت تخم مرغ روز اول یه عدس بده اگر اوکی بود کم کم تا یک زرده کامل افزایش بده.
یا بقیه چیزها از یک ق چایخوری تا یک نصف لیوان..

بچه ها من دوست دارم شاهان از غذای سفره بخوره.
چون اولا هر روز دارم دو یا بعضاً سه مدل غذا می پزم برا خودمونو شاهان.
بعدهم هرچی من بخورم عییین گربه میاد مودب میشه نگاه می کنه دهنشو هام هام میکنه جگر آدم کباب میشه. اینقدر آب از لب و لوچه ش میااااد که بلاخره چندتا تکه حالا حتی گوشت ریش ریش شیشلیک یا چندتا برنج یه چیزهایی بگیره.
ازون طرف هم غذاهای خودشو که با کلی آب و تاب براش درست کردم و میکس کردم اغلب با اشتها نمیخوره.
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • youtab
پاسخ
نه دنیا نوش جونش منظورم حجم و دفعات غذا نیستا منظورم تنوع انواع خوراکیاس
... 
تست هم منظور ندا اونی نیست که گفتی، منظورش اینه که هر ماده ای رو میدی 3روز بدی و صبر کنی تا اگر خدایی نکرده حساسینی وجود واذه نشون بده اگر نه بذی ماده بعدی، ما هممون با این روش دادیم همه چیو
مثلا من فهمیوم همون اول که به بادوم درختی. حساسه و سرفه میکنه قطع که کردم خوب شد و ندادم دیگه 
اینجوذی خوبیش اینه ادم میفهمه مشکل از کدوم ماده هست و زود جلوشو میگیره
توت فرنگی و گوجه فرنگی و کیوی و سفیده تخم مرغ و اینا تا جایی که یادمه تا یکسال خیلی ریسکه دادنشون چون به شدت حساسیت زا هستن عزیز دلم Heart
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Donya، Nedaaa28، Sufii
پاسخ
دنیا جان معده بچه داغون میشه خدایی نکرده گناه داره
به دوست داشتن ما نیست که

غذای سفره بالای یکساله الان فقط مرحله آشنایی با طعماس
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Donya، nona، youtab
پاسخ
دنیا جان غذای سفره نده اصلا چون ادویه و نمک داره،
اما بچه ها الان سی دی سی میگه هر ماده غذایی از شش ماهگی به بعد مجازه به شرط تست حساسیت سه تا پنج روز...یعنی مواد غذایی جدید رو‌که معرفی میکنیم سه تا پنج روز صبر میکنیم (تو این مدت از مقدار خیلی کم میدیم و کم کم اضافه میکنیم) و حتما چندبار اون ماده رو تو اون چند روز میدیم و علائم رو چک می‌کنیم...اگر اوکی بود ماده غذایی بعدی...
یه سری مواد الرژن اصلی هستند که شامل: گندم و جو ( بدلیل داشتن گلوتن), تخم مرغ (زرده و سفیده)، بادام زمینی، ماهی، کنجد، مغزها و محصولات گاوی( گوشت گوساله و ماست و پنیر و...) این مواد که آلرژن اصلی هستند طبق آخرین تحقیقات هرچه زودتر به بچه معرفی بشن احتمال ایجاد حساسیت بهشون کم تر میشه اما نکته مهم همون تست حساسیت و معرفی جداگانه سه تا پنج روزه...
الرژن های دیگه مثل انواع توت ها،گوجه فرنگی و بادمجون و...هم ممکنه حساسیت ایجاد کنن اما احتمال کمتری داره و اونها هم حتی میتونن از شش ماهگی معرفی بشن...اینکه مثلا میگفتن فلان ماده غذایی از یکسال یا هشت ماه این قدیمی شده...
فقط عسل،نمک، شکر و شیر گاو (بصورت جدا برای نوشیدن و نه برای داخل غذا) تا یکسالگی ممنوع کامله و تا دوسال بهتره با دقت و مقدار کم داده بشن...
دنیا جان پس حواست باشه هر ماده غذایی حتی هویج هم احتیاج به تست حساسیت داره...

نکته دیگه هم اینکه درسته همه چی از شش ماهگی با تست حساسیت اوکی هست اما نحوه سروشون مهمه، مثلا خیار حتما باید رنده بشه، بادام زمینی حتما کره بشه و یه لایه بسیار نازک روی نون باشه، چون چسبنده هست و خطر خفگی داره. مغزها پودر و آسیاب بشن، میوه هایی مثل انگور برش امن داده بشن و...
  • Celin، Donya، mahtakhanoum، Nedaaa28، nona، Purelove، Targol، youtab، ستی‌لیته، مینو
پاسخ
مرسی صوفی جون.
متوجه شدم.
  • Sufii، youtab
پاسخ
دنیا یادم نمیاد کجا دیدم گفتی خرما دادی به شاهان، حواست باشه خرما چسبنده هست وبا خطر خفگی بالا خطرناکه خیلی
بهتره پوستشو بکنی و تو ابجوش حل کنی بعد تو فرنی یا اوتمیلش بریزی، یا اینکه در ابعاد بسیااار کوچک در حد عدس بهش بدی که روش دوم برای سن شاهان توصیه نمیشه زیاد
  • youtab
پاسخ
صوفی جون نمی دونستم مامانم بدون پوست رشته رشته می کنه همون رشته هارم با چاقو ریز میکنه.
من به شاهان تا حالا اوتمیل ندادم دکترش جو براش ننوشته تا حالا..
  • youtab
پاسخ
دنیا البته پسر من رفلاکس نداره و نمیدونم مناسب شاهان هست یا نه، اوتمیل خیلی راحته من اینطوری درست میکنم: اندازه دو بند انگشت موز رو له میکنم، یدونه خرما رو کامل پوست میکنم و‌ده دقیقه میذارم تو ابجوش بعد از صافی ردش میکنم ابشو میریزم رو موز و یه قاشق سرخالی جو‌ دوسر پرک...با کمی اب حدود ده دقیقه میپزه...
  • Donya، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان