۱۴۰۲/۳/۱۰، ۰۲:۳۴ صبح
سلین خداروشکر بهتره گل پسر
ندا قندو عسل تو چطوره؟
ندا قندو عسل تو چطوره؟

گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۲/۳/۱۰، ۰۳:۱۵ صبح
بچه ها
الهی براش بمیرم بچم عصر اومدیم ببریمش بیرون یهو انگشت کوچیکشو خیلی بدجور با چاقو برید چاقو روی کابینت بود من تو اتاق داشتم شلوار میپوشیدم خیر سرم باباشم دستشویی بود صندلی رو کشیده رفته بالا برداشته خداروشکر عمیق نیست اما زیاده اما خیلییی خون ازش رفت تقریبا کل هیکل 3تامون خونی شد به زووور چسب زدیم سفت که بند بیاد بعد عوض کردیم از این چسبا که پهنتره زدیم دیگه خون نیومد بهش پسته دادم و گگشت کباب کردم اب گوشتم تو شیشه پختم با هزار ادا دراوردن و کارتن و لیوان هاپویی چند قلوب خورد دیگه چی بدم؟ خیلی بچه من پر خونه حالا همه چی تموم شده من خودم افتادم بی حال و جون اینکه فدا سرش فردا چیا بدم یکم جبران بشه براش؟ ![]() ![]()
۱۴۰۲/۳/۱۰، ۰۳:۳۹ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۳/۱۰، ۰۳:۴۰ صبح، توسط نسیمه جااان.)
آخی یوتاب ،طفلی
عدس هم بهش بده اگه میخوره بچه ها یه سوال چندش طوری بپرسم ![]() قوام پی پی ،نی نی توی ۱ ماهگی چطوری باید باشه ؟ الان نه حالت مایع داره ،نه جامد نیمه جامده ![]() اوکیه؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۲/۳/۱۰، ۰۷:۵۳ صبح
وای یوتاب
بگردم برا جفتتون تو خودت بهترین و دادی بهش دیگه پسته ک عالیه آب گوشت ک خیلی خوبه ی ذره امروز کمتر بهش سخت بگیر بنظرم بزار ی کارتنی چیزی با تی وی یا موبایل ببینه یا گردش ببرش نسیمه اره درسته همونه من یادمه نمیفهمیدم الان گلاب ب روت اسهاله یا حالت عادیه ؟ دکتر گفت اگر توش حالت دون دون باشه ینی خوبه پیج دکتر آرزو جعفریان بری تو هایلایتاش قشنگ عکس گذاشته ک چجوری باشه عادیه ندا دیشب رااااااحت خوابید اونو زدم ب برق اولش بوش زیاد بود بعد تهویه زدم و کولر روشن کردم بعد دو ساعت تهویه خاموش کردم خونه هم خنک بود بو هم نداشت دخترم بعد دو شب سخت اذیت نکرد ینی رااااحت ۵۰ تا نیش پشه هست فقط رو دو تا دست و پاش و گردنش و صورتش یکیش ک رو پاشنه پاش هست خیلی اذیتش میکرد دیشب بهش شیر دادم بخوابه هی چشاش بسته میشد یهو بیدار میشد پاشو میمالید ب زمین گریه میکرد دیگه پماد سیوند زدم ی عااااالمه ماساژ دادم ک نخاره دیگه خوابید خدا خیرت بده
دخترم ۱۸ماهه شد
![]()
۱۴۰۲/۳/۱۰، ۰۸:۴۷ صبح
نازی یوتاب. طفلی بچه.
من خیلی کمخونم. عدس و گوشت و که میخورم از لبنیات دوری می کنم و سعی میکنم کمی پرتقال یا لیمو ترش نزدیکش بخورم که به جذب بهتر آهن کمک کنه. حالا اگر امیر بود جای رسیدگی به بچه میومد منو می کشت اول!!! همیشه من مقصرم به طور کلی...
گل پسر ۳۰ ماهه.
![]()
۱۴۰۲/۳/۱۰، ۱۰:۱۹ صبح
مرسی بچه ها قربونتون
اره دنیا منم کلا همینم اما دید خودش رفته بالا خخخ اهان مرسیییی نسیمه افرین دمت گرم ببین یه عکسه توی گوگل سرچ کنی میاره برای نی نی پلاسه عکس غلظتا و رنگارو میاره برات کمک کنندس ![]() ![]() ![]()
۱۴۰۲/۳/۱۰، ۱۱:۰۰ صبح
یوتاب جونم نگران نباش همینایی که دادی خوبه
از دست این وروجکا یه ثانیه هم نمیشه چشم برداشت ازشون !!! خداروشکر عاطفه جان :*
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۲/۳/۱۰، ۱۲:۳۶ عصر
سلام مامانا
به دادم برسید ![]() الانم دو روزه تمرکز میکنه بعد جیغ بنفش می کشه! بعد هزار بار این کارو تکرار میکنه پشت هم! با اینکه من و باباش آدمای کاملا آرومی هستیم و کلا جو خونمون خیلی آرومه؛ یه سنی ام هست که اصلا نمیدونیم چطوری بهش بفهمونیم کار بدیه! حالا خودمون به کنار، من بخاطر واحد بغلیمون خیلی مستاصلم؛ طفلی ها آرامش و آسایش ندارن
۱۴۰۲/۳/۱۰، ۰۱:۱۵ عصر
عزیزم اینم یه مرحله اس میگذره نگران نباش اون الان جیغ زدن یاد گرفته خوشش میاد
بذار راحت باشه
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۲/۳/۱۰، ۰۱:۲۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۳/۱۰، ۰۱:۲۵ عصر، توسط نسیمه جااان.)
نایس جان ،من تجربه ای ندارم عزیزم
ولی واسه جیغ زدنش ،اگه توی بیداری جیغ میکشه حرف ندا درسته، یاد گرفته تازه و وقتی میبینه شما بهش توجه میکنید مجدد ادامه میده خودش از سرش میافته ،کمتر بهش واکنش نشون بدید موقع جیغ زدنش بچه ها شما بعد زایمان ،چند وقت خونریزی داشتید؟ من خسته شدم دیگه ،حس میکنم دارم تموم میشم :/ دخترا مرسی بابت معرفی عکس هایی ک گفتید رفتم دیدم ،طبیعی بود خدا رو شکر ![]()
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
|