امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب)
ممنون عزیزدلمممم.
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii، youtab
پاسخ
من تشویق شدم برنامه غذایی شاهانو بنویسم غلطامو بگیرید.
بجز شیر
صبحانه دو سوم زرده تخم مرغ با یه ریزه کره
قبل نهار آب یکدونه سیب زرد کوچولو و یه دونه زردآلو
یک بیسکویت مادر با نصف پیمانه سرلاک حل شده تو آب
نهار نصف فنجان عدسی با یه ریزه کره
شام فرنی آرد برنج
  • 2015، youtab
پاسخ
دنیا جان آبمیوه و سرلاک و فرنی خیلی ماده غذایی مقوی ندارن، بچه تو سن شاهان باید هرروز پروتیین و سبزیجات بخوره، پسر من همسن شاهانه دکترش گفت فعلا دو وعده فقط بهش بده البته من یه میانوعده هم میدم، صبحانه پسر من امروز: اوتمیل موز و خرما که دستورشو پستای قبل گفتم بهت، ناهار :سوپ شامل کدو‌سبز، فیله مرغ، هویج، بروکلی، برنج و گندم پرک و جعفری و گشنیز و کمی کره
میانوعده هم یکعدد زردآلو
من اصلا سرلاک و فرنی نمیدم، خاصیت ندارن هر روز تو سوپش سبزیجات مختلف میریزم، یه روز با گوشت ماهیچه و یکروز با مرغ مثلا فرداش نخود فرنگی و عدس میریزم جای بروکلی...
سوپم خیلی اسونه من سبزیجاتشو در حد یک دونه از هر کدوم میشورم و پوست میکنم و خورد میکنم بعد تو فریزر میذارم هر روز یه تیکه میریزم تو قابلمه با اب و تمام...اصلا وقت گیر و سخت نیست.

سیب رو رنده کن و بده بهش که فیبر هم داشته باشه میتونی یک کوچولو هم بپزیش و بعد له کنی توی اوتمیل یا فرنیش بریزی
  • Donya، mahtakhanoum، nona، youtab
پاسخ
ممنون صوفی جون من سعیم رو این بوده چیز فریزری زیاد بهش ندم.
همه چیز از سبزیجات و گوشت و مرغ تا حد ممکن تازه است.
هر روزم گوشت و مرغ نخوره.
دو روز سوپ سبزیجات و گوشت، دو روز سوپ سبزیجات و مرغ، یک روز عدسی، یک روز پوره سیب زمینی و هویج.
این وسط بقبه وعده هارم با فرنی و حریره بادوم و بيسکوئيت و سرلاک و آبمیوه ها پر کردم.

فقط یک سوالی زردآلو رو چطوری به گل پسرت دادی؟
  • youtab
پاسخ
دنیاجان خوبه غذاهات.البته سوفی خوب گفت سیب رو رنده ریز کن بده بخوره بهتره.
فرنی رو با چی مزه دارمیکنی؟من توش سه شیره میریختم با کمی کره.
فاطمه هستم
Heart
  • Donya
پاسخ
دنیا فریز کردن اتفاقا به حفظ خیلی از مواد غذایی و ویتامین ها کمک میکنه اما به غلط تو ایران جا افتاده که خوب نیست برای مثال: فلفل دلمه ای توی یخچاا بعد از سه روز هفتاد درصد ویتامین سی شو از دست میده اما اکه تازه فریز بشه کل ویتامینش میمونه...
زردالوی رسیده رو از وسط دو نصف میکنم بعد با قاشق میکشم روش کوچولو کوچولو بهش میدم..
اصلا بیسکوییت و سرلاک و ابمیوه نده، همینا باعث رفلاکس میشن...

(۱۴۰۲/۳/۱۰، ۱۱:۵۷ عصر)2015 نوشته است: دنیاجان خوبه غذاهات.البته سوفی خوب گفت سیب رو رنده ریز کن بده بخوره بهتره.
فرنی  رو با چی مزه دارمیکنی؟من توش سه شیره میریختم با کمی کره.

فاطمه جان توی فرنی میشه موز و خرما و میوه های شیرین مثل سیب بریزی...البته اوتمیل بهتر از فرنی ارد برنجه...مگه اینکه ارد برنجو خودت درست کنی تازه بازهم جو دو سر پرک بخاطر فیبرش ارجحه
  • 2015، Donya، nona، youtab، ستی‌لیته، مینو
پاسخ
سوفی بریکلا بهت خیلی اصولی داری پیش میری
  • Sufii، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
صوفی جون در مورد گوشت فریز شده چی؟
ببین مثلا من الان راحت لوبیاسبز از فریزر دربیارم بریزم تو سوپ فرداش؟
هویج و سيب زمینی و جعفری رو همیشه تازه داریم. اما نخودفرنگی یا لوبیاسبز نه.

مرسی فاطمه جون. ولله یه ریزه کم شکر میزنم به فرنی اوایل نمیزدم، تا اینکه دکتر خودش گفت بزن مامانم گفت بزن چون مغز بچه به قند احتیاج داره :|

راستی یادم رفت بگم دکترش گفت ماش و جوانه حبوبات مجازه. من تا حالا ماش تو سوپ ش نریختم.
ولی امروز چهار پنج تا دونه جوانه ماش ریز کردم بهش دادم چقدر م خوشش اومد.
  • youtab
پاسخ
دنیا جان شکر اصلا و ابدا نریز،احتیاج که نیست، ضرر مطلقه....منمیدونم دکتر پسرت کیه اما اطلاعاتش به روز نیست...
جوانه ها هم میتونی تو سوپش بریزی که حرارت ببینه یا مثلا سمنو درست کنی بدی کلی هم خاصیت داره اما خام تا جاییکه میدونم بدلیل وجود یه باکتری برای بچه ها مناسب نیست...در ضمن خامشم هم فرمش برای خوردن بچه هفت هشت ماهه مناسب نیست...باید خیلی خورد بشه...یا خشک و بعد پودر بشه
گوشت و مرغ هم اگه مثلا بین سه تا چهار ماه تو فریزر باشن هیییچ مشکلی نیست...
لوبیاسبز و نخود فرنگی و بقیه سبزیجات هم همینطور....حتی بیشتر از گوشت و مرغ تو فریزر میمون و سالم هستند...اگه انگلیسیت خوب باشه برات منابع انگلیسی پیدا میکنم میفرستم بخونی

نونا جون قربون لطفت از مامانای اینجا مثل رز و خودت یاد گرفتم❤️
  • Donya، nona، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
دنیا جون دقیقا همینکه صوفی گفت
کلا غذاشون لااقل تا 1سال بدون. حتی ذره ای نمک و شکر
چون ببین بچه تا جیزی رو نچشیده نمیدونه شیرینی یا نمک چیه که
دکتر پسر منم سرلاک رو کلا رد کرد
گفت فقط شکم پر کن و بچه الکی چاق کنه منم اصلا تا حالا ندادم
من تا 18 ماهگی به جز اینکه غذای سفره میدادم خب اخه 7ودمونم کم نمک اینا میخوریم خیلی هله هوله ندادم
حتتی بيسکوئيت مادر
چیزی نداره اصلا همون بیسکویت عادیه ترکیباتشو بخونی
من چند بار عمش براش دنت خرید داد این خوشش اومد، طعم بيسکوئيتی، دیگه گفتیم نگیره براش من یه جور کاچی میپزم راحته خیلی با چیزای مختلف که تنوع بشه غلیظش میکنم مثل دنت بهش میگم بیا دنت بخور الان اونو به عنوان دنت میشناسه دیگه، چند شب پیش عمش اومد براش گرفته بود گفت بیا دنت با ذوق 1قاشق خورد داد بیرون رفت خداروشکر به مال خودم عادت کرده منم فوری براش درست کردم تا تهشو خورد
منظورم اینه ذایقه بچه رو هرجور پیش ببری همونطور عادت میکنه
دکتر پسرم همیشه خیلی جدی میگه دور از جوووون همه بچه ها ربشه دیابت و فشار خون و کلسترول بزرگسالی جز بحث ژنتیک عمدتا از همین اول غذا دادنای به بچس
الهی شاهانت هنیشه سلامت باشه
ببخشیدا فدات بشم
چون اندازه بچه های خودمون عزیزه و ما خاله هاشیم دخالت میکنیم  Big Grin Heart
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Donya، mahtakhanoum، nona، Sufii، ستی‌لیته
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان