امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امروز غذا و میان وعده نی نی تون چی بوده؟ (از صبح تا شب)
یوتاب جون دنت ک میپزی رو میشه بنویسی برامون؟
دنیا جون راست میگن بچه عادت میکنه من الان.خودم نمیدم ولب میفرستم بالا میبینم مادرشوهرم ی بيسکوئيت داده دستش ک متاسفانه هر کاری کردم نتونستم بهشون بگم توروخدا من نیستم ندین بهش
در کل تا چیزی رو تست نکنه اگر بقیه بخورن هم براش مهم نیست
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، youtab
پاسخ
عاطی دنت واقعی نیست یه جورایی کاچیه
ارد ذرت رو یه کوچولو توی تابه بدون هیچی تفت میدم
بعد بهش یکم کره اضافه میکنم که حالت خمیری بشه
بعد از اینا یکیشو هربار میریزم
(گردو، فندق، بادوم زمینی، پسته، کنجد، پودر نارگیل)
رنده میکنم و میریزم و یه دقیقه تفت میدم
بعد من هنیشه توی یخچال یه شیشه دارم توش مخلوط اب و یکم نبات و زعفرون و گلاب یا بیدمشکه
اونو میریزم داخلش یکم و تند تند هم میزنم روی شعله به مرور خمیری طور میشه
خنک که شد میدم بهش
اهان گاهیم دارچین میریزم توش
گاهیم با خرما جای نبات شیرینش میکنم اینجوری که بعد از تفت دادن کره 2تا خرما پوست گرفنه میریزم توش و با پشت قاشق لهش میکنم و بعد اب خالی و گلاب اینا میریزم و هم میزنم
خیلی واقعا خوشمزه میشه مقویم هست
اما سنگینه من معمولا بعد از اینکه بیدار بشه از خواب ظهر میدم اندازه 3،4 تا قاشق غذا خوری
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • atefehjjjjjjj، Donya، mehrasa20001، nona، Purelove، sims s، Sufii، بارون، ستی‌لیته
پاسخ
مرسی یوتاب جونم
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
  • youtab
پاسخ
مرسی صوفی جون، یوتاب جون، بنسای جون
ولله من خودم با اینکه مامانم همیییشه غذا رو شور میکرد و پدر مرحومم به نمک سرسفره علاوه براون غذای شور ارادت ویژه ای داشت، به کل با طعم تو غذا مشکل دارم. یعنی ترجیح غذایی هست که کم نمک و کم شیرین باشه.
امیرهم بخاطر مشکل دیابت و قلب پدرش کلا غذا بیمزه میخورن و خداروشکر با من هماهنگه.
ولی از اول هم مامانم هم دکتر این تزو دادند که یه ریزه نمک و شکر بنابر نوع غذا اضافه کن برای شاهان و خب من حریف امیر نمیشم دیگه.. و شاهانم از اول اول چیزای شیرین مثل آب سیب و با ولع فوق العاده ای میخورد.
حالا امروز با راهنمایی صوفی جون تو سوپ گوشت که براش پختم لوبیا سبز فریزری ریختم و امیر بهش میداد گفت چی ریختی تو این سوپ شاهان بلعید و بازیگوشی نکرد.
امروزم نخودفرنگی تازه گرفتم که براش بریزم. جوانه هم اغلب داریم تو یخچال واقعا نمیدونستم میکروب داره... اتفاقا چون میگن از خاک نیست به نسبت سایز سبزیجات پاک تره. حالا پس جوانه رم می پزم امیدوارم ویتامین و خاصیت ش نره..
چون من ازون بچه هایی هستم که علوم تجربیم صفره و فقط رو درسهای ادبیاتی مثل فارسی عربی انگلیسی و ریاضی طوری ها نمره میاوردم...
برای همین خوشحال میشم اطلاعات اینطوری کسب کنم. دستتون هم درد نکنه...

اتفاقا من خیلی سعی کردم جلوی سرلاک و بیسکوییت مادر دادن به بچه رو بگیرم. چون خودم حساسیت به گلوتن دارم ولی خب نتونستم... عاطی جون بچه تو یه چندساعتی میره پیش مادربزرگش، بچه من 24 ساعته جلو چشم مادربزرگشه و مامان من پروردگار ناسالم خوریه.
یعنی ما پول نداشتیم تو خونمون شب ها شام داشته باشیم بخوریم ولی همیییشه و همیییشه انواع نوشابه تو یخچال بود. شکلات و مامانم بسته هاشو باز میکرد میشکوند میریخت تو کاسه تو یخچال که هرکس رفت سریخچال یه مشت راحت برداره سریع بخوره دردسر بسته بندی نداشته باشه... همیییشه تو فریزر مون پر از بستنی عروسکی بود چون سایزش کوچک بود هرکس رد میشد یکی دوتا میزد میخورد... رو میزمون هم همیشه ازین جعبه بزرگ های بیسکوییت پذیرایی بود. ولی مثلا برای مغزها یا گوشت و مرغ و ماهی هزینه چندانی نمیشد. در حدی که هروقت میرفتیم بیرون داداشم میگفت اول بیا بریم یه جا یه چیزی بخوریم و طفلک همیشه گرسنه بود...
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • youtab
پاسخ
دنیا جان حداقل بیسکوییت مادر نده
بیسکوییت هوناپ یا لوبلو اینا بگیر غنی شده ان
سرلاکم گربر پروبیوتیک بگیر ۶۰۰ تومنه
نوش جون گل پسر باشه :*
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Donya، nona، Sufii، youtab
پاسخ
دنیا جون دختر من از صبح تا شب هی در حال رفت و آمده
ولی من بيسکوئيت مادر دادم بهش متاسفانه
با اینکه تا یکسالگی همه میگفتن خیلی سخت میگیرم اما حس میکنم خیلی کم گذاشتم براش خیییلی
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
  • Donya، youtab
پاسخ
دنیا جان زمان ماها علم و دانش کافی نبوده، پدر مادرها هم اغلب کم سواد ( ته تهش خیلی درس خونده بودن دیپلم یا لیسانس) بودن، تقصیری بهشون نیست اما اگه شما که مثلا خانم دکتری همچین کاری بکنی و راه براه به بچت شکر و نمک بدی با وجود اینهمه امکانات و دانش کم کاری از طرف شماست...
من با اینکه مادر همسرم خیلی میاد پیش پسرم و همینطور اینکه خیلی ادعای دانش بچه داری داره اما اصلا و ابدا بدون رضایت من نمیتونه چیزی به بچه بده...ریشه خیلی از بیماریهای الان و بعدا ما در پیری همون تغذیه نوزادی وکودکیمونه، لطفا دقت و سخت گیری بیشتری کن
  • Bonsai، Donya، Gitii، nona، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
باشه بچه ها شما گربر و از کجا خریدید؟
پاسخ
مرسی بنسای رفتم مغازه میخرم Big Grin
پاسخ
دنیا اخه من غرب رو مبشناسم
البته یه فروشگاه هم هست به نام پاک لند توی سعادت اباد اونم داره
توی اینستا سرچ کنی یه پیج خوب داره