امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
رر جان پسر من ویروس گرفته بود بی اشتهایی ، درد شکم ( خودش،اشاره میکرد به دلش ) ، دوبار استفراغ
۵روز طول کشید خیلی سخت بود Sad
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، Targol
پاسخ
ای بابا فکر کنم یه اپیدمی جدید اومده...
پسر منم همین علائم رو داره...
الان روز دوم میشه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Nedaaa28
پاسخ
رز جان خداروشکر خوبه
فقط دوبار بالا آورد یه روز هم پرهیز غذایی بود دیگه علامتی نشون نداد
جز اینکه یه کم بی حال بود
به نظرم حرف دکترش درست بود ویروس نبود
روز قبلش خیلی درهم خورده بود ناهار ابگوشت و دوغ و ..‌خورد بلافاصله بعد غذا کلی زردآلو خورد تیر خلاص هم کیک خامه ای بود ،بعدش خودم خوردم دیدم مونده اس
خونه مادربزرگا هم که مادر هیچ کارس با جمله بذار بچه بخوره دلش میخواد عملا حرفی نمیشه زد

امیدوارم پسرت زود خوب بشه
دوستم دخترش ویروس گرفته بود دکتر یک سوم آمپول دیمترون داده بود اوکی شده بود گفت دارو دیگه ای هم نداده
  • Nedaaa28، nona، Rose
پاسخ
ممنون بچه ها
رز جان مولتي ويتامين مارك بيبي جويس يوروويتال هست
اد هم داره
ويتامين آ ١٥٠٠ ٤٥٠ ميليگرم
ويتامين دي ٤٠٠ ١٠ ميلي گرم
بقيش هم تمام ويتامين ب ها ويتامين اي بيوتين نياسين و ويتامين سي و كا فوليك اسيد
دو دل شدم نميدونم بدم يا نه
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • Rose
پاسخ
ساغر جان دکتر تجویز کرده چرا باید دودل بشی !!
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، Saghar685، Sufii، youtab، مینو
پاسخ
برای تولد پسر ۳ ساله به نظرتون چه هدیه ای مناسبه؟
  • nona
پاسخ
ساغر ندا درست میگه به دکتر پسرت اطمینان کن یا در غیر اینصورت دکترشو عوض کن...
  • nona، youtab
پاسخ
متاسفانه البته بهضی متخصص ها هم این اشتباه رو مثل بهداشت گاها دارن که غیر ضروری م‌لتی تجویز کنن اگر بچه ای نیاز خاصی نداشته باشه همون آد باید داده بشه
ساغر جان اگر دکتر پسرت خوبه و بهش اطمینان داری که حتما درسته تجویزش اما اگر اطمینان نداری خب با یه دکتر دیگه مشورت کن عزیزم

بچه ها خواستم بگم که واکسن ابله مرغان رو تو ایران نباید زد دکتر نظری تو کانالش گذاشته بود. فعلا همون پریونار ضروریه و انفولانزا سالانه
  • Celin، mahtakhanoum، Rose، Saghar685، youtab
پاسخ
به دکترش اعتماد دارم بچه ها دکتر اسفندیار هست تو بیمارستان عرفان هست مطب هم داره نمیدونم میشناسید یا نه

شما هم اسم دکتر هایی که میشناسیذ بگید لطفا

دقیقا نونا جان دکتر پسرمنم همینو گفت در مورد واکسن
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • youtab
پاسخ
منم دقیقا وقتی بهداشت مولتی داد شک کردم و رفتم سرچ کردم دیدم واجب نیست و زیر دو سال همون آد و آهن باید داد... و مولتی بیشتر برای موارد خاص داده میشه...
ولی بچه ها به نظر من ما باید حواسمون باشه که به چه دلیلی داره این دارو برای بچه مون تجویز میشه... دکتر پسر من مقدادیه... خیلیا بهش چشم بسته ایماااان دارن... ایماااااان که میگم ایمااااان ها... یعنی بگی مقدادی اله، کلی باهات بحث می کنن که ازش دفاع کنن... بعد اون موقع که نسخه میداد همون لحظه تهیه می کردیم، خیلیاشم می دیدی داروخونه نداره و باید از منشیش بخری با قیمت های گزاف... یعنی تا 1 سالگی که ویزیت ماهانه داشتیم، ما هر سری به جز ویزیتش، باید 500-600 تومن هم پول دارو میدادیم، خیلیاشم خارجی بود و تاثیر انچنانی برای ما نداشت و تازه معادل ایرانی هم داشت... خب آیا این درسته؟ الان می فهمم که نیازی به اینهمه هزینه های اضافه نبود... یا الان برام کامل بولد شده که خرید دارو از جایی غیر از داروخونه کار درستی نیست... ولی خب دکترا خیلی وقتا فکر خودشون هستن و نمی بینن با تجویزهاشون چه لطماتی میزنن...
ساغر منم باشم حتما با یه دکتر دیگه مشورت می کنم، یا حتما وقتی دکتر میگه مولتی، میگم چرا؟ بالاخره دکتر باید یه دلیلی بهم بده که بچم چی شده که مولتی براش صلاح دونسته... اگر هم سالمه چرا داره به بدن بچه فشار میاره؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Gitii، nona، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان