امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ناباروری، سخت‌باروری، راهکارها و هم‌دردی
ممنون دخترها
منظورم دکتر هماتولوژیم هست
میترسم خطرناک باشه برای قلب جنین از زمان اقدام
ولی خب راستش استرس دارم که چیزی از قلم نیفته فقط دلیلش همینه
و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد ....
پاسخ
میشول تو که به تشکیل قلب اصلاَ نرسیدی اون دو سری، درسته؟ طبیعیه که دکترت زودتر بخواد شروعش کنی تا از سقط مجدد جلوگیری کنه.
شوهرت راستی آزمایش داده؟ درسته که مشکل خودت رو فهمیدی، ولی از جانب شوهرت هم کم‌کاری نکنید.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • New Mishool، youtab
پاسخ
نه ستی جان اولی قلب داشت کیسه زرده داشت ولی خارج از رحم بود
بله آزمایش های همسرم کامل و بدون مشکله
  • Nedaaa28، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
میشول دکتر آرش جنابیان ببین وقت میده بهت؟
مشکل دختر همسایه ما رو فقط اون حل کرد.برا مشکل انعقاد خون و بارداری رفت پیشش، اینقدر تشخیص و درمانش خوب بود ام اس این دختر بعد بیست سال درمان شد.
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • New Mishool
پاسخ
دنیا من تهران برام خیییلی سخته هر دقیقه بیام و برم دکترمم هم دکتر بدی نیست واقعا حتی از عمان هم بیمار داشت من خودم استرس دارم
پاسخ
عزیزدلمممم می فهممت بسپر به خدا به کائنات به هر چیزی اعتقاد داری.
الهی بهترین ها برات پیش میاد.
تو که از علم و پزشکی داری کمک میگیری یه مشاوره هم میری که دلت قرص شه و خلاص
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • New Mishool
پاسخ
سلام
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه اما میخام برای تموم خانمایی،که مشکل ناباروری تنبلی تخمدان و نازایی به هر دلیلی رو دارن روش اصلاح سبک رو معرفی کنم اصلن هم سخت نیست و یه نوع رژیم سالم خوری و سالم زیستی هست
خود من بیشتر از ده ساله که تنبلی تخمدان دارم و پریودیم هر ۳ یا ۴ ماه اتفاق مبفته داروی زیادی خوردم اما درمان نشدم دو ماهه که اصلاح سبک میکنم تو این دوماه سر وقت پریود شدم تو گوگل هم سرچ کنید مطالب زیادی در موردش میاد و دکترای زیادی تو اینستا هستن که کار درمان رو انجام میدن با توجه به سونو و ازمایشهاتون اگه مایل باشید میتونیم بیشتر در موردش صحبت کنیم
  • Donya، samin**، youtab
پاسخ
اسپمه البته پستم فقط خواستم اطلاعات درست بدیم
دنیا جان احتمالا منطورتون کنترل بیماری ام اس هست چون ام اس درمان نداره.
  • elham، liyane، mahtakhanoum، Sufii، Targol، youtab، دخترانه، ستی‌لیته، مینو
پاسخ
مونا جان اگه ممکنه بیشتر توضیح بده منم مشکل تنبلی دارم که تازه متوجه شدم و از سونو متوجه شدم

راستی منم دوتا سقط داشتم و به محض مثبت شدن بی بی چکم هپارینا شروع کردم
  • New Mishool، tinaaa91
پاسخ
عزیزم این رژیمی،که میگم درمانگر تخصصیش خانم فلورا تاجیک هستن که ماماهای زیادی دانش اموخته ی ایشونن و الان به کار درمان مشغولن خودمم زیر نظر یکی از،همین ماماها هستم
مهم ترینش،اینه که اصلن دارو هورمونی تجویز نمیشه چون با این داروها درمان که نمیشی هیچ فقط،ی پریود مصنوعی اتفاق میفته و بعد قطع داروها دوباره علایمت ظاهر میشه
رژیمش،زیادم سخت نیست قطع تموم مواد غذایی که نگهدارنده دارن ،حذف شکر و مشتقات شکر کلا هر چی،که شکر و قند مصنوعی داره ، حذف روغن صنعتی جایگزینش روغن کنجد و زیتون ، حذف مصرف تنقلات ناسالم ،تنظیم ساعت خواب که مهم ترینش همینه حذف شیر و لبنیات ،مصرف جوانه ها و میان وعده های سالم که بادام و جوانه ها اصلی ترینش هستن . با توجه به سونو و سایز تخمدانها روغن هایی تجویز میکنن برای ماساژ رحم و با توجه به ازمایشها هم مکمل تجویز،میشه براتون .البته رژیم غذایی سالم و متنوع هم تجویز،میشه
خیلیا درمان شدن با این روش پیجش رو هم که نگاه کنید اکثرا باردار شدن و بارداری سالمی داشتن
  • Rose، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان