امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امروز غذا چی داری (۱) ++بدون عکس++
صبحانه نان جو+پنیر+گوجه
ناهار شوید پلو+ماهی سالمون آبپز شده.خخخخخخ(خدایی خوشمزه درستش میکنم، اصلا هم بد مزه نمیشه)
شام سینه مرغ کبابی+سیب زمینی آبپز+ خیار گوجه
به لطف همسرجانم غذاهامون صد در صد رژیمی شدن.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، artatam، Donya، Elham67، niky، Samin، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
قرمه سبزی ولی یادم رفته برنج خیس کنم
  • **ماهور**، 2015، Almam، artatam، Donya، Elham67، Samin، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
اکبرجوجه
مسیر جهان دوره گردیست
  • **ماهور**، Almam، artatam، Donya، Elham67، Samin، sims s، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
ماکارونی
اما دلم زرشک پلو با مرغ میخواد
  • **ماهور**، Almam، artatam، Donya، Elham67، Samin، sims s، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
ناهار باقالی قاتق
ماهور جان همسر منم تری گلیسریدش بالا بود الان دو هفته هست که سعی میکنم غذا رژیمی درست کنم و تو خورشتامم روغن نمیریزم تا دو هفته دیگه آزمایش بده ببینم جوابش چطور میشه
  • **ماهور**، Almam، artatam، Donya، Elham67، Samin، sims s، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
خورشت کرفس
  • **ماهور**، Almam، artatam، Donya، Elham67، sims s، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
صبحانه نون بربری پنیر خیار گوجه سبزی گردو با لیمو ترش و نعنا خشک
ناهار نداااااانم هنوژ
بچه ها همسر منم هم فشار خون داره هم چربی خون. منم همه غذاهام بی نمک واقعی و با نهایت یه قاشق روغن زیتونه
  • **ماهور**، 2015، Almam، artatam، Donya، Elham67، Samin، sims s، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
نهار دو تکه پیتزا از شام دیشب و سالاد کاهو

برای شام موادشو حاضر گذاشتم قراره مامانم برامون لوبیاپلو درست کنه.

ترانه جون، باقالی قاتق درست میکنی، لوبیای خاص شو که میگن لوبیای کشاورزی و یا باقالی به قول رشتی ها از تهیه میکنید؟

ماهورجون، شما ماهی سالمون از کجا تهیه میکنید؟ قبل ترها، فروشگاه های رفاه داشتند، از وقتی خیلی گرون شد، من دیگه ندیدم.
  • **ماهور**، 2015، Almam، artatam، Elham67، Samin، sims s، Sufii، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
دنیا جان من هروقت میرم رشت خونه مادرشوهر از اونجا تازه میگیرم پاک میکنم واسه یه مدت میذارم فریزر.از اون استفاده میکنم

شام احتمالا آش ماش
  • **ماهور**، 2015، Almam، artatam، Elham67، Samin، sims s، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ
میرزا ق*ا*س*می
  • **ماهور**، 2015، Almam، artatam، Elham67، Samin، sims s، Sufii، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیم64
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان